Is huurkoop mogelijk met een BKR-codering. Om te beginnen dient er een verschil gemaakt te worden tussen huurkopen van een auto met een positieve BKR-registratie en huurkopen van een auto met een negatieve BKR-registratie. Met een positieve BKR-registratie is het vaak mogelijk om een auto aan te schaffen middels huurkoop. Dit kan anders zijn indien u een boventallig aantal leningen o.i.d. op uw naam heeft staan. Indien u (te) veel leningen op uw naam heeft staan is er sprake van overkreditering en is het niet mogelijk om een auto aan te schaffen door middel van huurkoop.

Heeft u een negatieve BKR-registratie en wilt u een auto aanschaffen door middel van huurkoop? Met een negatieve BKR-registratie zal het doorgaans niet mogelijk zijn om een auto aan te schaffen door middel van huurkoop. Een (negatieve) BKR-registratie zegt dat u een gevaar bent voor andere kredietverstrekkers daar u een potentiële wanbetaler bent met een slecht betaalmoraal. Het is altijd verstandig om de (negatieve) BKR-registratie toe te lichten in een oriënterend gesprek ten behoeven van huurkoop. Denk hierbij aan hoe de achterstand is ontstaan waardoor de negatieve BKR-registratie is ontstaan, maar ook waarom het op dit moment niet meer voor zal komen.

Verwijder uw negatieve BKR-registratie

Wilt u graag zo snel mogelijk van uw negatieve registratie af? Vul het formulier in of bel 088- 426 3737 voor een gratis advies op maat. 

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit