Is huurkoop mogelijk met een BKR-codering. Om te beginnen dient er een verschil gemaakt te worden tussen huurkopen van een auto met een positieve BKR-registratie en huurkopen van een auto met een negatieve BKR-registratie. Met een positieve BKR-registratie is het vaak mogelijk om een auto aan te schaffen middels huurkoop. Dit kan anders zijn indien u een boventallig aantal leningen o.i.d. op uw naam heeft staan. Indien u (te) veel leningen op uw naam heeft staan is er sprake van overkreditering en is het niet mogelijk om een auto aan te schaffen door middel van huurkoop.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering
Heeft u een negatieve BKR-registratie en wilt u een auto aanschaffen door middel van huurkoop? Met een negatieve BKR-registratie zal het doorgaans niet mogelijk zijn om een auto aan te schaffen door middel van huurkoop. Een (negatieve) BKR-registratie zegt dat u een gevaar bent voor andere kredietverstrekkers daar u een potentiële wanbetaler bent met een slecht betaalmoraal. Het is altijd verstandig om de (negatieve) BKR-registratie toe te lichten in een oriënterend gesprek ten behoeven van huurkoop. Denk hierbij aan hoe de achterstand is ontstaan waardoor de negatieve BKR-registratie is ontstaan, maar ook waarom het op dit moment niet meer voor zal komen.

Verwijder uw negatieve BKR-registratie

Wilt u graag zo snel mogelijk van uw negatieve registratie af? Vul het formulier in of bel 088- 426 3737 voor een gratis advies op maat. 

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit