Kan iemand een privé lening (ook wel persoonlijke lening genoemd) afsluiten indien deze persoon een BKR-registratie heeft? Dat hangt af van een aantal factoren. Om te beginnen dient er een verschil gemaakt te worden tussen het afsluiten van een privé lening door iemand met een positieve BKR-registratie en het afsluiten van een privé lening door iemand met een negatieve BKR-registratie. 

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering
Met een positieve BKR-registratie is het vaak mogelijk om een privé lening te krijgen. Dit kan anders zijn indien u een boventallig aantal leningen op uw naam heeft. Indien u (te) veel leningen op uw naam heeft is er sprake van overkreditering en is het niet mogelijk om een (extra) lening te verkrijgen. Met een negatieve BKR-registratie is het vaak lastig om een privé lening te krijgen.

Een (negatieve) BKR-registratie zegt dat u een gevaar bent voor andere kredietverstrekkers daar u een potentiële wanbetaler bent met een slecht betaalmoraal. Het is altijd verstandig om de (negatieve) BKR-registratie toe te lichten in een gesprek met een verstrekker van leningen. Denk hierbij aan hoe de achterstand en daartoe de negatieve BKR-registratie is ontstaan, maar ook waarom het op dit moment niet meer voor zal komen.

Verwijder uw negatieve BKR-registratie

Wilt u graag zo snel mogelijk van uw negatieve registratie af? Vul het formulier in of bel 088- 426 3737 voor een gratis advies op maat. 

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit