Betaal voor resultaat

CoderingVrij verwijdert dagelijks negatieve BKR-coderingen en zal aan de hand van een gratis adviesgesprek eerst beoordelen of uw negatieve BKR registratie vroegtijdig te verwijderen is op basis van de AVG wetgeving. Bij ons betaalt u dus voor kwaliteit en resultaat!

Het verwijderen van uw negatieve BKR registratie kan al vanaf een richtprijs van ca. € 420,-.

Bel vandaag nog voor een gratis adviesgesprek of vul het aanvraagformulier in zodat ook u verder kunt met uw hypotheek of lening. Vul dan het aanvraagformulier in Of bel ons op088 - 426 3737

Zie onderstaand een greep uit recente bevestigingen van verwijderde BKR-registraties
Ontdek hoe onze klanten ons beoordelen.


1ABN Amro 03-07-2019 bevestiging verwijdering van code A, toevoeging 1, 2 en 3;
Op 18 juni heeft de klant CoderingVrij benaderd om hem te helpen bij het verwijderen van de negatieve BKR-registratie, omdat hij geen hypotheek kon verkrijgen voor een eigen woning.

CoderingVrij is voor deze klant direct aan de slag gegaan met een juridische procedure om de negatieve registratie aan te vechten; met succes! Op 3 juli 2019, kregen wij het positieve bericht van ABN Amro dat zij de registratie van meneer hebben verwijderd op basis van het juridisch verzoek van CoderingVrij. 

Bekijk hier de verwijdering


2Finqus 04-07-2019 bevestiging verwijdering van code A, toevoeging 2 en 3;
Op 24 juni 2019 heeft klant CoderingVrij benaderd om hem te helpen bij het verwijderen van de negatieve BKR-registratie. 

CoderingVrij is voor deze klant direct aan de slag gegaan met een juridische procedure om de negatieve registratie aan te vechten. Door middel van een belangenafweging, is de registratie op 4 juli 2019 verwijderd op basis van het juridisch verzoek van CoderingVrij.

Bekijk hier de verwijdering


3ICS 09-07-2019 bevestiging verwijdering van code A;
Op 24 mei 2019 heeft klant CoderingVrij benaderd om hem te helpen bij het verwijderen van de negatieve BKR-registratie van International Card Services BV. De klant werd door deze negatieve registratie belemmerd in het aanvragen van een nieuwe creditcard. 

CoderingVrij is voor deze klant direct aan de slag gegaan met een juridische procedure om de negatieve registratie aan te vechten. Op 9 juli 2019 heeft International Card Services BV de negatieve registratie verwijderd op basis van de juridische procedure vanuit CoderingVrij.


4ING 04-07-2019 bevestiging verwijdering van code A H;
Op 4 juli 2019 heeft ING de negatieve registratie verwijderd op basis van de juridische procedure vanuit CoderingVrij.

Bekijk hier de verwijdering 


5Intrum 10-07-2019 bevestiging verwijdering van code A, toevoeging 2 en 3;
Op 10 juli heeft Intrum de negatieve registratie verwijderd op basis van de juridische procedure vanuit CoderingVrij.

Bekijk hier de verwijdering 

sluit