Negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement verwijderen

Een negatieve BKR-registratie kan ontstaan op een telefoonabonnement, wanneer er op dit krediet een ongeoorloofde achterstand ontstaat van twee maanden of langer. De kredietverstrekker is dan verplicht deze achterstand te melden met een achterstandsmelding ook wel een bijzonderheidscode A genoemd. Op het moment dat er ook andere bijzonderheden ontstaan, wordt dit met één van de andere bijzonderheidscoderingen gemeld. Vanaf het moment dat er een bijzonderheidscode wordt geplaatst bij een BKR-registratie, wordt er gesproken over een negatieve BKR-registratie.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Het vroegtijdig verwijderen van de negatieve BKR-registratie

Een negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement wordt doorgaans niet zomaar verwijderd. Deze negatieve BKR-registratie vervalt automatisch vijf jaar na het inlopen van de achterstand en/of het volledig voldoen van het telefoonabonnement. Pas wanneer de achterstand is ingelopen of het telefoonabonnement volledig is voldaan, gaat het bewaartermijn van het BKR in welke vijf jaar betreft. Na deze vijf jaar zal de negatieve BKR-registratie behorend tot het telefoonabonnement dan ook automatisch worden verwijderd. Gedurende deze vijf jaar kan de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement echter nog de nodige financiële belemmering met zich meebrengen.

Het vroegtijdig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement kan een oplossing bieden om alsnog de gewenste financiële toekomstplannen te kunnen voortzetten. Het zelfstandig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement zal in de meeste gevallen niet succesvol zijn. Een juridisch traject ter verwijdering van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement kan in de meeste gevallen echter wel een uitkomst bieden; de kans op vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie van het telefoonabonnement is in deze gevallen aanzienlijk groter.

Meer informatie over het vroegtijdig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement en of dit ook voor jouw specifieke negatieve BKR-registratie een mogelijkheid is, is op te vragen via onze website of middels telefonisch contact.
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Vodafone Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:Intrum Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bekijk alle recente verwijderingen
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Ik ben heel goed geholpen door Coderingvrij, ze zijn goed bereikbaar vriendelijk en konden goed inleven in mijn situatie ik had helemaal niet verwacht maar door coderingvrij heeft mijn geholpen met mijn BKR te verwijderen en ze hebben ons heel goed uitgelegd en al die medewerkers zijn zo lief en aardig en behulpzaam ❤️ dank jullie wel voor alles coderingvrij ❤️❤️❤️❤️
Lees meer
cansel Ekinci 3 maanden geleden
5 / 5
Coderingvrij heeft voor mijn client maar liefst 3 A2 coderingen verwijderd binnen 3 weken tijd. Bij Tmobile ging het zelfs binnen één dag. Coderingen uit studententijd, huidige financiële situatie is compleet anders. Coderingen waren terecht neergezet, maar ook weer terecht weggehaald! Bedankt Coderingvrij!
Lees meer
René van Bogaert 3 maanden geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over het verwijderen van negatieve BKR
Wat is een BKR-registratie?
Een BKR-registratie is een melding in het registratiesysteem van stichting BKR. Een BKR-registratie toont gegevens van een krediet dat je bent aangegaan voor een bedrag hoger dan € 250,- en een looptijd langer dan één maand. Wanneer er een achterstand ontstaat op dit krediet of er andere bijzonderheden zijn, wordt dit gemeld bij de registratie. Een negatieve BKR-registratie kan gevolgen hebben voor toekomstige financiële diensten die je wilt aangaan.
Hoe lang duurt het voordat een BKR-registratie weg is?
Een BKR-registratie wordt automatisch verwijderd uit het registratiesysteem van stichting BKR vijf jaar na de einddatum van de registratie. Een einddatum wordt geplaatst op het moment dat het hele krediet is voldaan. Vijf jaar na deze datum, zal de BKR-registratie automatisch komen te vervallen en verdwijnen uit het BKR.
Kan ik garantie krijgen?
Het geven van garantie voor een juridische procedure is nooit mogelijk. Daar wij niet de beslissende partij zijn, kunnen wij geen garantie geven voor een positieve uitkomst. Wel kunnen wij als CoderingVrij door onze jarenlange ervaring een realistische inschatting maken van de haalbaarheid. Neem contact op met één van onze juridisch adviseurs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.
Kan ik een auto kopen of leasen met een BKR-registratie?
Bij het aanvragen van een lening voor de aankoop van een auto of aangaan van een leaseovereenkomst zal er een kredietcheck worden uitgevoerd door de kredietverstrekker. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR-registratie dan zal er in de meeste gevallen geen lening of leaseovereenkomst worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!

Een negatieve BKR-registratie van een telefoonabonnement verwijderen

Wil je graag zo snel mogelijk van jouw negatieve BKR-registratie af? Vul het contactformulier in of bel 088- 426 3737 voor een vrijblijvend advies op maat. 
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment