Hoe kom ik van mijn BKR-registratie af?

Uw BKR-registratie verwijderen?

Allereerst moet u weten welke codering achter uw naam staat. U kunt deze gegevens online bij het BKR opvragen of via een aanvraagformulier bij uw bank. Vervolgens bespreken wij samen met u hoe u van uw BKR-registratie af komt.

Wanneer wordt u geregistreerd?

Als u een bedrag vanaf €250,00 leent met een looptijd van 1 maand, dan wordt u geregistreerd bij het BKR. Dit zijn in beginsel positieve registraties zijn. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van leningen:

Positieve registraties

- Persoonlijke lening
U leent een bepaald bedrag en u betaalt dit in termijnen terug. Er is een vast rentepercentage van toepassing op het geleende bedrag.

- Creditcardlimieten
Met een creditcard kunt u vooruit betalen en een maand later terugbetalen. De limiet van uw creditcard wordt bepaald op basis van uw maandelijkse inkomen. Wilt u het bedrag in termijnen betalen, dan betaalt u hier rente over. De kredietverstrekkers moeten verplicht een melding doen bij het BKR.

- Roodstand
Als u rood staat bij uw bank maakt het niet uit hoe hoog dit bedrag is. Rood staan wordt meteen genoteerd bij het BKR. Denk goed na voordat u voor deze optie kiest.

- Doorlopende kredieten
Een doorlopend krediet is een lening met een kredietlimiet. De rente die u erover betaalt, heeft betrekking op het opgenomen bedrag en daarnaast betaalt u ook een maandelijkse aflossing. Afgeloste bedragen kunt u weer opnemen en er zit dus geen einddatum aan deze lening.

- Klantenpassen van een winkel
Met sommige klantenpassen kunt u kopen op krediet. Zodra u een dergelijke pas heeft aangevraagd, wordt dit geregistreerd bij het BKR. Dit levert problemen op als u een echte lening wilt aanvragen.

Negatieve registraties kunnen ontstaan door betaalachterstanden. U krijgt de A-codering als er sprake is van een achterstand. Lost u deze achterstand in? Dan krijgt u een H-codering (H=herstel) achter uw naam. Deze registratie blijft helaas nog vijf jaar staan. Hoe komt u van uw BKR-registratie af zonder dat u een periode van vijf jaar moet wachten? Lees snel verder!

Verwijderen van uw BKR-registratie

Wilt u uw BKR-registratie laten verwijderen, zodat u een nieuwe hypotheek kunt aanvragen? Houd er dan rekening mee dat uw financiële situatie op orde dient te zijn. Dit betekent dat u geen achterstanden heeft met betrekking tot de negatieve registratie.

Wij verwijderen onterechte en terechte registraties en we verzorgen het aanpassen en herstellen van registraties. Wij zetten graag onze expertise in om uw codering te verwijderen, want wij weten hoe vervelend het is als u een negatieve registratie achter uw naam heeft staan.

Kosten

Bij ons is het eerste intakegesprek altijd gratis. Is het mogelijk om uw BKR-registratie te verwijderen, dan starten we meteen met uw aanvraag. Onze CoderingVrij Hulpverlening begint vanaf €199,00. Vindt u dit bedrag te hoog en heeft u geen haast? Wij bieden u een alternatief, namelijk het ‘CoderingVrijCollectief’. Via deze optie zijn de kosten als volgt:

  • U betaalt €29,95 per maand.
  • U krijgt direct contact met de partij die u gecodeerd heeft, om inzicht in uw zaak te krijgen.
  • Op het moment dat wij 10 dezelfde zaken hebben bij dezelfde bank wordt er gezamenlijk gestart.
  • Via deze werkwijze zijn de kosten per cliënt laag.
  • Opstarten is gegarandeerd binnen 6 maanden.

U betaalt altijd een vast laag opstartbedrag, een succesfee bij een positief resultaat en u krijgt een persoonlijke jurist toegewezen.

Hoe kom ik van mijn BKR-registratie af bij CoderingVrij?

CoderingVrij heeft jarenlange ervaring in de financiële branche en wij hebben al meer dan 3.000 registraties succesvol verwijderd. Ons team is altijd helder over de aanpak en de kosten, en we doen er alles aan om uw BKR-registratie te verwijderen. Het eerste intakegesprek is gratis, dus bel snel naar 088 - 426 3737 of vul het formulier op deze pagina in. Wij bieden de beste service voor een vaste lage prijs. Kom van uw BKR-registratie af en start direct!
© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.