Komt u er bij het aanvragen van een nieuwe kredietfaciliteit en/of het aanpassen van een bestaande kredietfaciliteit achter dat u een negatieve BKR-registratie heeft maar weet u niet wat er geregistreerd staat of ervaart u geen belemmering maar wilt u alsnog weten welke gegevens het BKR over u geregistreerd heeft, kunt u een zogenoemde BKR-check uitvoeren. 

Heb ik een BKR-registratie?

Het uitvoeren van een BKR-check is mogelijk via de website van het BKR zelf. Hier kunt u inloggen middels uw iDIN gegevens. Na het verifiëren van uw gegevens en het daarmee inloggen bij het BKR, kunt u een overzicht van uw BKR gegevens inzien; de zogenoemde BKR-check uitvoeren. U verkrijgt dan inzicht in alle gegevens die het BKR over uw geregistreerd heeft; zowel uw persoonlijke gegevens, de gegevens van uw afgesloten kredietfaciliteiten en uiteraard alle positieve en negatieve BKR-registraties op uw naam. Heeft het BKR geen gegevens over uw geregistreerd, wordt dit natuurlijk ook kenbaar gemaakt. 

Ook een kredietverstrekker zal een zogenoemde kredietcheck moeten uitvoeren voorafgaand aan het verstrekken van een nieuw krediet en/of het aanpassen van een bestaande kredietfaciliteit. Een onderdeel van deze kredietcheck, is ook een BKR-check. Zowel een positieve BKR-registratie als een negatieve BKR-registratie kan daarmee van invloed zijn op het kunnen verkrijgen en/of aanpassen van een kredietfaciliteit. Het is daarom raadzaam om voorafgaand aan het aanvragen en/of aanpassen van een kredietfaciliteit, zelf al een BKR-check uit te voeren zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.   

Meer u een negatieve BKR-registratie op uw BKR-overzicht vaststellen welke u verwijderd wenst te hebben, kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice zodat wij u hierover kunnen informeren.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit