Komt u er bij het aanvragen van een nieuwe kredietfaciliteit en/of het aanpassen van een bestaande kredietfaciliteit achter dat u een negatieve BKR-registratie heeft maar weet u niet wat er geregistreerd staat of ervaart u geen belemmering maar wilt u alsnog weten welke gegevens het BKR over u geregistreerd heeft, kunt u een zogenoemde BKR-check uitvoeren. 

Heb ik een BKR-registratie?

Het uitvoeren van een BKR-check is mogelijk via de website van het BKR zelf. Hier kunt u inloggen middels uw iDIN gegevens. Na het verifiëren van uw gegevens en het daarmee inloggen bij het BKR, kunt u een overzicht van uw BKR gegevens inzien; de zogenoemde BKR-check uitvoeren. U verkrijgt dan inzicht in alle gegevens die het BKR over uw geregistreerd heeft; zowel uw persoonlijke gegevens, de gegevens van uw afgesloten kredietfaciliteiten en uiteraard alle positieve en negatieve BKR-registraties op uw naam. Heeft het BKR geen gegevens over uw geregistreerd, wordt dit natuurlijk ook kenbaar gemaakt. 

Ook een kredietverstrekker zal een zogenoemde kredietcheck moeten uitvoeren voorafgaand aan het verstrekken van een nieuw krediet en/of het aanpassen van een bestaande kredietfaciliteit. Een onderdeel van deze kredietcheck, is ook een BKR-check. Zowel een positieve BKR-registratie als een negatieve BKR-registratie kan daarmee van invloed zijn op het kunnen verkrijgen en/of aanpassen van een kredietfaciliteit. Het is daarom raadzaam om voorafgaand aan het aanvragen en/of aanpassen van een kredietfaciliteit, zelf al een BKR-check uit te voeren zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.   

Meer u een negatieve BKR-registratie op uw BKR-overzicht vaststellen welke u verwijderd wenst te hebben, kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice zodat wij u hierover kunnen informeren.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit