U heeft gezocht op:
"auto lease"

auto leasen met negatieve bkr


Auto leasen met negatieve BKR

Lees meer..

Een auto leasen met een negatieve BKR codering


Een auto leasen met een negatieve BKR-codering

Lees meer..

geld lenen met BKR


CoderingVrij maakt het mogelijk om een lening af te sluiten op het moment dat iemand een negatieve BKR-registratie heeft. Wilt u graag...
... een woning kopen?
... een auto leasen (particulier als zakelijk)?
... een (bedrijfs)financiering afsluiten?
... uw huidige hypotheek oversluiten tegen een lage rente?

Dan heeft CoderingVrij de expertise in huis om deze doelen op korte termijn waar te kunnen maken. Inmiddels hebben wij al duizenden negatieve BKR-registraties verwijderd op basis van de AVG wetgeving. 

Hoe werkt het? 
Bel direct voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek naar 088 426 37 37 of vul onderstaande formulier in en onze BKR-specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Lees meer..

Private lease met een negatieve BKR


Wat is private lease

U wilt privé een auto leasen, maar u heeft een negatieve BKR-registratie? Dit is mogelijk wanneer uw huidige financiële situatie helemaal op orde is en u geen codering meer heeft. CoderingVrij kan u hiermee helpen. Lees snel verder.


Met een private lease rijdt u in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit houdt in dat de leasemaatschappij alles voor u regelt. Denk hierbij aan de verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparaties, onderhoud en vervangend vervoer. Het enige waar u rekening mee dient te houden is het tijdig betalen van het maandbedrag en de brandstofkosten. De leaseperiode is meestal tussen de 24 en 48 maanden.

Lees meer..
Wij begrijpen dat het fijn is als u weet wat u te wachten staat. Daarom hebben wij een duidelijk stappenplan voor onze klanten opgesteld. Bekijk stappenplan
Benieuwd naar onze algemene voorwaarden? Klik op onderstaande knop.

Bekijk voorwaarden
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit