U heeft gezocht op:
"hypotheek"

auto leasen met negatieve bkr


CoderingVrij


CoderingVrij is een juridische dienstverlener met jarenlange ervaring in de financiële branche, gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant. Een negatieve BKR-registratie kan ernstige gevolgen met zich meebrengen. CoderingVrij kan uw problemen verhelpen.
Vele klanten gingen u al voor en hebben met grote blijdschap een nieuwe auto kunnen leasen.

Enkele recensies van onze tevreden klanten:

“Ik hoorde van mijn codering toen ik een auto wilde kopen. Gelukkig kwam ik CoderingVrij tegen en was het probleem zo opgelost.”

Ook bij het afsluiten van een hypotheek hebben we klanten blij gemaakt:

“Tot mijn verbazing werd mijn hypotheekaanvraag afgewezen omdat ik bij het BKR geregistreerd bleek te zijn. Ik ben blij dat ik CoderingVrij hiervoor heb ingeschakeld, na twee weken werd de registratie al verwijderd. Een echte aanrader!!”

Een auto leasen met negatieve BKR

Om een auto te kunnen leasen met een negatieve BKR-registratie moet u eerst uw codering op uw naam verwijderen. U kunt bij ons geen auto leasen maar wel uw registratie laten verwijderen. De kosten voor het verwijderen zijn als volgt:

 • U kunt al vanaf €199,- gebruik maken van de CoderingVrij hulpverlening.
 • Het adviesgesprek is gratis.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vul het formulier in op deze pagina of bel snel naar 0800-4263737. Onze specialisten staan u graag te woord.
Lees meer..

bkr check doen


Wanneer is het verstandig om een gratis BKR check te doen?

Wilt u graag een nieuwe lening of hypotheek aanvragen? Een kredietverstrekker is verplicht om te checken of u geregistreerd staat bij het Bureau Krediet Registratie (het BKR). Een kredietverstrekker doet een BKR toetsing. Deze BKR toetsing bepaalt of of uw kredietaanvraag wordt goedgekeurd of afgewezen.

Een gratis BKR check doen is een goed idee voor iedereen die in aanmerking komt voor een nieuwe lening of hypotheek.

Een gratis BKR check doen

Wilt u graag goed voorbereid naar het gesprek met uw kredietverstrekker en wilt u niet verrast worden met een negatieve BKR-registratie? Een gratis BKR check kunt u laten uitvoeren op de website van het BKR zelf: www.bkr.nl. Hier kunt u uw gegevens opvragen met uw persoonlijke gegevens.

Na uw BKR check ontvangt u een overzicht met de exacte informatie wat bekend staat in het systeem over u. Hierop kunt u zien of er een codering op u van toepassing. Met dit inzicht, na uw BKR check, heeft u genoeg inzicht over uw financiële status. Een uitvoering van een BKR check is dus een goede voorbereiding voor uw gesprek!
Lees meer..

BKR coderingen


U heeft een BKR-codering maar u heeft geen idee wat deze inhoudt. Op deze pagina leggen wij u uit wat de codes betekenen.

Mocht u al op de hoogte zijn van de betekenis van uw codering en wilt u deze codering laten verwijderen? Klik dan hier voor meer informatie.

Code A

Een code A betekent dat er sprake is of is geweest van een achterstand in de betalingen van uw krediet. De periode van de achterstand is afhankelijk van de kredietsoort en wat u bij het afsluiten van het krediet met de kredietverstrekker bent overeengekomen. Alvorens de kredietverstrekker overgaat tot het plaatsen van de code A dient hij u schriftelijk op de hoogte te brengen van de achterstand en u in de gelegenheid te stellen de achterstand binnen een bepaalde termijn te voldoen, zodat de code A kan worden voorkomen. Indien u niet binnen de gestelde termijn betaalt, zal de code A worden geplaatst, welke vervolgens minimaal vijf jaar zichtbaar blijft. Een code A kan u belemmeren in de aankoop van een woning, het leasen van een auto of het afsluiten van een lening. Vanwege de code A zien andere kredietverstrekkers u als een gevaar voor de financiële sector, terwijl u dat niet of niet meer bent. Wilt u meer weten over het verwijderen van een code A? Ga dan naar codering verwijderen.

Code H

Een code H houdt in dat u de achterstand hebt hersteld en de maandelijkse termijnbetalingen weer hebt hervat. De code H heeft dus betrekking op een kredietfaciliteit die na het inlopen van de achterstand nog actief was, want wanneer de achterstand gelijktijdig met het inlossen van het krediet is ingelopen, wordt er enkel een einddatum geplaatst, zonder code H. Vijf jaar na de datum van de herstelcode worden de coderingen die daarvoor zijn geplaatst bij het BKR verwijderd, de gehele registratie verdwijnt vijf jaar na de einddatum.

Code 1

Code 1 wordt geplaatst wanneer er een betalingsregeling is getroffen nadat een achterstand is ontstaan. Een code 1 wordt in combinatie met een A code geplaatst, in de praktijk wordt er dan gesproken over een A1 codering. Tevens
blijft een code 1 minimaal vijf jaar zichtbaar.

Code 2

Zodra de vordering geheel opeisbaar is gesteld, wordt er een code 2 geplaatst. Meestal valt de plaatsing van de code 2 samen met de overdracht van de vordering aan het incassobureau. Wanneer de hele vordering is voldaan, wordt de BKR-registratie voorzien van een werkelijke einddatum, waarna de registratie nog vijf jaar lang zichtbaar is.

Code 3

Code 3 geeft aan dat de kredietverstrekker een bedrag van €250,- of meer heeft afgeboekt van de openstaande vordering. Dit kan een daadwerkelijke afboeking zijn na finale kwijting, dan zal er ook een einddatum worden gemeld. Maar het is ook mogelijk dat de kredietverstrekker de vordering (deels) administratief heeft afboekt omdat zij ervan uitgaat dat de vordering niet meer (geheel) zal worden voldaan, dan wordt er geen einddatum gemeld. Ook deze code blijft minimaal vijf jaar zichtbaar en wordt vijf jaar na de einddatum - gelijktijdig met de gehele registratie - verwijderd.Code 4

De code 4 wordt geplaatst wanneer het de kredietverstrekker niet meer lukt met u in contact te komen. Uw woon- of verblijfplaats is onbekend en de kredietverstrekker heeft geen mogelijkheden meer de vordering bij u te innen. Een dergelijke codering wordt u over het algemeen zwaar aangerekend door kredietverstrekkers.

Code 5


De code 5 wordt geplaatst wanneer er een preventieve betalingsregeling is getroffen ten behoeve van een hypotheek, er is sprake van een achterstand echter is deze nog niet ernstig genoeg om bij het BKR te melden. De code 5 is van tijdelijke aard en wordt verwijderd zodra de betalingsregeling is afgerond.

Lees meer..

bkr vrij aanvraag


Word nu Coderingvrij en doe een vrijblijvende aanvraag.
Het verplicht u tot niets en u weet direct waar u aan toe bent.

Bij Codering Vrij kunt u wel altijd rekenen op gratis, eerlijk en 100% onafhankelijk advies inzake uw mogelijkheden.
Biedt u zelf de service zoals het bedoeld is en leg uw codering probleem bij CoderingVrij neer. Wij vertegenwoordigen alle voor aanstaande Hypotheekkantoren en financieringsbedrijven om hun klanten te bevrijden van een codering. Wij zijn in staat om voor iedere klant de beste oplossing te verzorgen. Als u lopende achterstanden in de maandtermijn heeft op uw gecodeerde lening en/of afgesloten via een gemeentelijke kredietbank kunnen wij helaas niet voor u bemiddelen.

U kunt ons ook direct bellen.
Lees meer..

duizenden-test1ABN Amro 03-07-2019 bevestiging verwijdering van code A, toevoeging 1, 2 en 3;
Op 18 juni heeft de klant CoderingVrij benaderd om hem te helpen bij het verwijderen van de negatieve BKR-registratie, omdat hij geen hypotheek kon verkrijgen voor een eigen woning.

CoderingVrij is voor deze klant direct aan de slag gegaan met een juridische procedure om de negatieve registratie aan te vechten; met succes! Op 3 juli 2019, kregen wij het positieve bericht van ABN Amro dat zij de registratie van meneer hebben verwijderd op basis van het juridisch verzoek van CoderingVrij. 

Bekijk hier de verwijdering

Lees meer..

Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen
 • Waarom kunnen jullie een codering verwijderen en de bank niet? hypotheek | codering verwijderen
 • Wat is een negatieve codering? hypotheek | codering verwijderen
 • Waarom kiezen voor CoderingVrij? hypotheek | codering verwijderen
 • Hoe lang duurt het voordat mijn codering is verwijderd? hypotheek | codering verwijderen
 • Waarvoor staan de verschillende coderingen? hypotheek | codering verwijderen
 • Wat zijn de totale kosten? hypotheek | codering verwijderen
 • Waarom krijg ik geen lening? hypotheek | codering verwijderen
 • Ik ben uit het WSNP traject, kan ik nu mijn negatieve registratie laten verwijderen? hypotheek | codering verwijderen
 • Ik kan het bedrag niet in één keer betalen en nu? hypotheek | codering verwijderen
Lees meer..

Frauderegistraties


Er zijn drie soorten frauderegistraties: IVR, EVR en SFH. Wanneer u een dergelijke registratie heeft opgelegd gekregen, wordt deze maar liefst 8 jaar lang gehandhaafd. In veel gevallen wordt een frauderegistratie eenzijdig door een bank of verzekeringsmaatschappij opgelegd en wordt u niet in de gelegenheid gesteld om uw verhaal te vertellen en aan te tonen.

8 jaar is een hele lange straf waardoor u en uw gezin zwaar kunnen worden belemmerd in het aangaan van een hypotheek of lening maar zelfs het afsluiten van een simpele verzekering is in sommige gevallen niet mogelijk.  

Ook een frauderegistratie moet voldoen aan de eisen die de privacywetgeving (AVG) stelt. Heeft u een frauderegistratie? CoderingVrij helpt u uw leven weer op te pakken.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek en bekijk wat de mogelijkheden zijn. 
Lees meer..

Hoe kom ik van mijn negatieve registratie af


Welke coderingen zijn er?


Hieronder volgt een korte samenvatting van de betekenissen van de verschillende coderingen:  

Code A 

​Een code A krijgt u zodra u een paar maanden achterloopt met de betaaltermijnen van uw lening. Indien u niet tijdig betaalt, meldt uw kredietverstrekker u aan bij het BKR. U heeft dan een codering op uw naam staan en deze blijft vijf jaar staan.  

Code 1  
Deze code wil zeggen dat er een betalingsregeling is getroffen.  

Code 2 
Het restant van de vordering is opeisbaar gesteld. De kredietverstrekker eist ineens het openstaande bedrag op. Normaliter wordt dit afgehandeld door een incassobureau. 

Code 3 
Een code 3 heeft twee betekenissen. Een afboeking van €250,- of meer, dit houdt in dat de kredietverstrekker de vordering intern heeft afgeboekt. Een dergelijke codering wordt zonder een einddatum bij het BKR gemeld. 

​Een andere betekenis is kwijtschelding. Het restant van de schuld, van €250,- of meer, wordt door de kredietverstrekker kwijtgescholden. Dit wordt wel gemeld met een einddatum.  

Code 4 
De kredietverstrekker kan geen contact opnemen, omdat u onbereikbaar bent of was. Hierbij is het onmogelijk om een nieuwe lening aan te vragen. 

​Code 5 ​
Hierbij is er een preventieve betalingsregeling voor een hypotheek getroffen. Deze code is tijdelijk van aard en zal ook weer verdwijnen zodra de betalingsregeling is voldaan.


Code H

​Bent u weer bij met de betalingen? Dan wordt er een H code gemeld en zien de geldverstrekkers dat er geen betalingsachterstand meer is. De codering blijft nog wel vijf jaar staan. Na vijf jaar zal deze worden verwijderd. 


Lees meer..

Home


Bent u nu niet in staat een hypotheek, lening of leaseovereenkomst af te sluiten? CoderingVrij heeft al duizenden coderingen verwijderd, duizenden tevreden klanten zijn u voorgegaan. Ontdek hier hoe onze klanten onze dienstverlening hebben ervaren.

De Europese privacywetgeving (AVG) is van toepassing op iedereen die BKR geregistreerd staat. Deze wetgeving biedt de mogelijkheid tot het verwijderen van een negatieve BKR-registratie.

Wanneer u uw financiële situatie op orde hebt, hoeft u niet langer als wanbetaler te boek te staan. De omstandigheden die zich in het verleden hebben voorgedaan, hoeven uw dromen niet langer in de weg te staan. Iedereen heeft recht op een tweede kans.

Laat uw negatieve BKR-registratie verwijderen zodat ook u die woning kunt kopen, auto kunt rijden of lening kunt afsluiten en eindelijk verder kunt gaan met uw leven.

De adviseurs van CoderingVrij bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737
Lees meer..

Hypotheek met BKR


Hypotheek met BKR

Lees meer..

Hypotheek met partner BKR code 3


Hypotheek met partner BKR code 3

Lees meer..

Hypotheek na de WSNP


Hypotheek na de WSNP?

Lees meer..

Hypotheek oversluiten met een negatieve BKR-registratie


Hypotheek oversluiten met een negatieve BKR-registratie

Lees meer..

Kan ik een hypotheek aanvragen met BKR


Kan ik een hypotheek aanvragen met BKR?

Lees meer..

Kan je door een codering geen hypotheek krijgen


Kan je door een codering geen hypotheek krijgen?

Lees meer..

Tarieven


CoderingVrij heeft de afgelopen jaren duizenden negatieve BKR registraties verwijderd. Bent u benieuwd naar de ervaringen? Lees hier onze recensies.

Wilt u ook weten of wij uw negatieve BKR-codering kunnen verwijderen dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij in een gratis advies gesprek u kunnen vertellen of ook uw negatieve BKR-codering verwijderd kan worden. Hierdoor heeft u de garantie dat wij enkel en alleen voor het beoogde resultaat zullen gaan; u kunt dan verder met uw financiële doelen.

Het verwijderen van uw negatieve BKR registratie kan al vanaf een richtprijs van ca. € 420,-.

Bel vandaag nog voor een gratis adviesgesprek of vul het aanvraagformulier in zodat ook u verder kunt met uw hypotheek of lening.
Lees meer..

Laagste prijsgarantie


CoderingVrij heeft inmiddels duizenden consumenten en ondernemers geholpen met het verwijderen van negatieve BKR registraties zodat ze verder konden met een hypotheek of een (zakelijke) lening.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in de AVG wetgeving en hebben de kennis hoe de wetgeving het mogelijk maakt negatieve registraties te verwijderen. Dagelijks verwijderen wij dan ook meerdere registraties, door het bieden van maatwerk voor elke zaak. Wij nemen namelijk alleen zaken aan waarvan wij overtuigd zijn dat de registratie verwijderd kan worden.

Door de zekerheid die wij hebben in onze procedure, kunnen wij u altijd de laagste prijs aanbieden. Het verwijderen van uw negatieve BKR-registratie kan al vanaf een richtprijs van ca. €420,-.

Heeft u een ander aanbod gekregen met een lagere prijs? Laat het ons weten en u krijgt gegarandeerd een beter voorstel.
Lees meer..

Meer informatie over een codering verwijderen


CoderingVrij verwijdert dagelijks tal van negatieve registraties op grond van wet- en regelgeving. Zo zal er een belangenafweging moeten plaatsvinden; uw belang bij verwijdering van de BKR-registratie, zoals de aankoop van een woning of auto, tegenover het belang van de financiële sector, moeten de banken nog langer tegen u worden beschermd en is het terecht dat u nog als wanbetaler te boek staat? Zo heeft CoderingVrij de onderstaande klant kunnen helpen met het kopen van een woning:
‘Bij BKR geregistreerd doordat ik mijn baan was verloren. Ging om een klein bedrag maar daardoor kon ik geen hypotheek krijgen. Door de bemiddeling van CoderingVrij kon de registratie eerder weggehaald worden en kan ik nu wel een hypotheek aanvragen.’
Lees meer..

met BKR code 3


Wat is een BKR codering A3?

Een A codering houdt in dat er een achterstand is geweest op een lening of hypotheek, vaak twee maanden of meer, maar soms wordt een a-codering pas geregistreerd na drie maanden of meer een achterstand wat vaak bij een hypotheek het geval is. Een codering 3 wil zeggen dat er een bedrag van 250 euro of meer is kwijtgescholden. Dit is een van de zwaarste coderingen die iemand kan hebben en belemmert vrijwel altijd in het verkrijgen van een lening of hypotheek.
Lees meer..

Omdat ik een codering heb opgelopen door een scheiding


Een scheiding is vaak al erg genoeg en al helemaal wanneer er kinderen bij zijn betrokken of als het uitloopt op een vechtscheiding. Na de scheiding kan het lastiger zijn om de financiën goed te beheren. Het kan ook zijn dat u uw financiën goed op orde heeft, maar uw ex-partner zich financieel niet kan redden. Als uw ex-partner zich niet houdt aan het echtscheidingsconvenant en hij of zij krijgt een betalingsachterstand die resulteert in een BKR-codering, dan krijgt ook u hoogstwaarschijnlijk ook een BKR-codering. Dit gebeurt vaak bij een hypotheek; u betaalt uw deel van de hypotheek en uw ex-partner betaalt niet, uiteindelijk bent u degene die wordt opgezadeld met een BKR-codering waardoor u financieel zwaar wordt beperkt. Een onrechtvaardige kwestie waarbij moet worden ingegrepen.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. CoderingVrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u (financieel) schade lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!
 

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737
Lees meer..

Omdat ik een woning wil kopen


Heeft u eindelijk uw droomhuis gevonden en financieel heeft u uw zaken goed op orde, blijkt dat u geen hypotheek kan afsluiten vanwege een BKR-codering. Wellicht woont u in een dure huurwoning en bent u van plan om een woning te kopen, zodat u in uw toekomst kunt investeren en gebruik kunt maken van de lage hypotheekrente. Of wellicht heeft u gezinsuitbreidingsplannen en kunt u deze niet realiseren in uw huidige woning waardoor u zult moeten verhuizen naar een grotere woning. Huren in de vrije sector is tegenwoordig belachelijk duur en niet iedereen komt voor een sociale huurwoning in aanmerking vanwege het inkomen of de jarenlange wachttijden. Een BKR-codering kan een flinke impact op uw leven hebben, én op dat van uw gezin.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. CoderingVrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u (financieel) schade lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!  

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737
Lees meer..

Omdat ik mijn hypotheek wil oversluiten


Particulier – Omdat ik mijn hypotheek wil oversluiten

Lees meer..

Particulier


Negatieve BKR-registratie verwijderen, omdat u financieel beperkt wordt


Wilt u graag een nieuwe auto aanschaffen, uw hypotheek oversluiten en of uw droomhuis kopen, maar staat er een negatieve BKR-registratie in de weg? Geen enkele bank en kredietverstrekker wilt met u zaken doen vanwege uw negatieve BKR-registratie.

Laat de kleine lettertjes u geen schade toebrengen

In de algemene voorwaarden van de banken en kredietverstrekkers staat in de kleine lettertjes vermeld dat zij, indien er sprake is van een achterstand van twee maanden of meer, u mogen aanmelden bij BKR. Dit is een volledig geautomatiseerd proces, wat betekent dat zij geen oren hebben naar de reden van het ontstaan van de achterstand, niet voor uw huidige financiële situatie noch uw belangen. Dit heeft tot gevolg dat banken en kredietverstrekkers niet met u zullen onderhandelen over het vroegtijdig verwijderen van uw negatieve BKR-registratie, maar ondertussen staat u wel in het BKR-register geregistreerd als een zogeheten potentiële wanbetaler. 

Uw negatieve BKR-registratie verwijderen op basis van de AVG wetgeving

CoderingVrij verwijdert dagelijks negatieve BKR-registraties op basis van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De AVG betreft de wetgeving die erop toeziet dat al uw geregistreerde persoonsgegevens correct staan vermeld. Hier dienen alle bij het BKR aangesloten partijen zich aan te houden. Opvolgend staat in de AVG opgesteld dat de verwerker van uw persoonsgegevens (dus de bank en/of kredietverstrekker) op basis van de huidige situatie moet toetsen of u in het BKR-register thuishoort.

Conform de AVG dient een bank en/of kredietverstrekker middels een belangenafweging te toetsen of u vandaag de dag nog steeds beschermd dient te worden door middel van een negatieve BKR-registratie.

Bent u van mening dat het BKR u niet beschermd, maar schade toebrengt? Laat u niet financieel beperken en bepaal nu zelf hoe uw toekomst eruit ziet. Laat uw negatieve BKR-registratie verwijderen op basis van de AVG wetgeving zodat u:


Bel 088-426 37 37 of vul het aanvraagformulier hieronder in.

Lees meer..

Private lease met een negatieve BKR


Wat is een negatieve registratie?

Zodra u een lening afsluit bij een kredietverstrekker wordt dit gemeld bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Uw gegevens worden opgeslagen in het Centraal Krediet Informatiesysteem en uw registratie blijft vijf jaar na aflossing van de lening staan. De volgende registraties worden aangemeld bij het BKR:

 • Private lease
 • Een creditcard
 • Kredietlimiet op uw bankrekening (roodstaan)
 • Een doorlopend krediet
 • Een persoonlijke lening
 • Een koop op afbetaling
 • Een telefoonabonnement in combinatie met een telefoon t.w.v. minimaal € 250,-

Bovenstaande registraties zijn positief, maar indien u niet op tijd betaalt, dan kunnen deze worden omgezet naar negatieve registraties. Een hypotheek wordt pas gemeld zodra er een betalingsachterstand is ontstaan. De hypotheek wordt negatief geregistreerd indien u een betalingsachterstand heeft van meer dan drie maandtermijnen. Voorkom een negatieve registratie en betaal uw rekeningen altijd op tijd. Zo vermijdt u vervelende situaties. 
Lees meer..

Recente BKR codering verwijderingen1ABN Amro 03-07-2019 bevestiging verwijdering van code A, toevoeging 1, 2 en 3;
Op 18 juni heeft de klant CoderingVrij benaderd om hem te helpen bij het verwijderen van de negatieve BKR-registratie, omdat hij geen hypotheek kon verkrijgen voor een eigen woning.

CoderingVrij is voor deze klant direct aan de slag gegaan met een juridische procedure om de negatieve registratie aan te vechten; met succes! Op 3 juli 2019, kregen wij het positieve bericht van ABN Amro dat zij de registratie van meneer hebben verwijderd op basis van het juridisch verzoek van CoderingVrij. 

Bekijk hier de verwijdering

Lees meer..

Wanneer geregistreerd


Aangezien er meer dan 9 miljoen mensen bij het BKR geregistreerd staan, is de kans groot dat ook u bij het BKR geregistreerd staat. Lees snel verder wat er van u geregistreerd kan staan.

Wanneer geregistreerd?

Kredieten van €250,- of meer worden bij het BKR geregistreerd, in beginsel zijn dit positieve registraties, die kunnen worden omgezet in negatieve registraties wanneer er sprake is van een betalingsachterstand:

 • Doorlopend krediet
 • Persoonlijke lening
 • Koop op afbetaling
 • Creditcard
 • Toestelkrediet van een telecomaanbieder
 • Roodstand
 • Betalingsachterstand van meer dan drie termijnen op hypotheek (hypotheek wordt alleen negatief geregistreerd)
Lees meer..
Wij begrijpen dat het fijn is als u weet wat u te wachten staat. Daarom hebben wij een duidelijk stappenplan voor onze klanten opgesteld. Bekijk stappenplan
Benieuwd naar onze algemene voorwaarden? Klik op onderstaande knop.

Bekijk voorwaarden
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit