Bij CoderingVrij kunt u uw negatieve BKR-registratie laten verwijderen door een minnelijke of gerechtelijke procedure. Afhankelijk van uw belangen kan de adviseur u adviseren welke procedure bij u het beste past. Hierbij kijken wij naar haalbaarheid en uw deadline. Wij begrijpen als geen ander dat elke situatie anders is, waarbij altijd maatwerk geleverd dient te worden.

Lees hieronder de verschillende mogelijkheden bij CoderingVrij. 

Minnelijk traject

Het verwijderen van een negatieve BKR-registratie vindt, in de meeste gevallen, plaats middels met een minnelijk traject. Tijdens een minnelijke procedure is het de bedoeling om (schriftelijk) in gesprek te gaan met de kredietverstrekker gebaseerd op de AVG-wetgeving. De kredietverstrekker ontvangt naast het uitgebreide bezwaar ook onderbouwende documenten die aantonen dat er op dit moment geen noodzaak is om de negatieve BKR-registratie te handhaven.

Op dit moment worden ongeveer 90% van alle zaken afgehandeld middels een minnelijke procedure. U krijgt bij ons altijd een vaste jurist die voor u uw vaste aanspreekpunt zal zijn tijdens de gehele procedure. Daarnaast hanteren wij altijd een vast tarief voor de gehele procedure, zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent en nooit verrassingen achteraf heeft.

Het is al mogelijk om een negatieve BKR-registratie te verwijderen vanaf €420,-. 

Bekijk hier een greep uit de succesverhalen waarbij de negatieve BKR-registratie is verwijderd door een minnelijk traject bij CoderingVrij.

Bekijk verschillende succesverhalen

Gerechtelijk traject

Het kan zijn dat u zich in een situatie bevindt, waarbij u bijvoorbeeld een koopovereenkomst heeft ondertekend en binnen een paar weken van de negatieve BKR-registratie af moet komen. Op dat moment kan een gang naar de rechter een doeltreffende oplossing zijn. 

In een minnelijke traject ligt de knop van verwijdering uiteindelijk bij de kredietverstrekker, echter is dit een tijdrovende procedure. Bij een gerechtelijk traject wordt er een dagvaarding ingediend en moet de kredietverstrekker binnen dit termijn uitsluitsel geven. Indien de kredietverstrekker dit niet doet of afwijzend reageert, gaat een onafhankelijke rechter hier uitsluitsel in geven. Een rechter weet hoe de AVG-wetgeving erin voorziet dat verwerking van persoonsgegevens aan bepaalde eisen moet voldoen. Hierbij toetst de rechter of er op dit moment nog steeds noodzakelijke belangen gediend te worden om u te beschermen tegen overkreditering. Een gerechtelijke procedure geeft zekerheid dat de procedure snel en onafhankelijk een oplossing biedt. 

In sommige gevallen wijzen kredietverstrekkers onterecht af in een minnelijke procedure. In dat geval kunt u - binnen zes weken na afwijzing - een gang naar de rechter instellen. Ook hierbij geldt dat het laatste woord nu bij de rechter ligt en de kredietverstrekker in zijn ongelijk gesteld kan worden. CoderingVrij heeft talloze rechtszaken gewonnen, waarbij in eerste instantie afwijzend werd gereageerd op een minnelijk traject.  

Bekijk verschillende succesverhalen
Vul hieronder het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten of bel direct naar 088 426 3737

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit