Hypotheek afsluiten met BKR

Zodra u een krediet boven €250,- afsluit, wordt u geregistreerd bij het BKR. Het gaat om leningen zoals; 

  • Een telefoonabonnement (inclusief afbetaling telefoon)
  • Een creditcard
  • Rood staan op uw bankrekening
  • Een private lease auto

Meer dan 9 miljoen mensen in Nederland staan geregistreerd bij het BKR. Een telefoonabonnement heeft al gevolgen voor de hoogte van de hypotheek die u wilt afsluiten. In beginsel zijn dit positieve registraties, maar deze kunnen ook omgezet worden naar negatieve registraties. U krijgt een negatieve registratie wanneer u voor een bepaalde periode een betalingsachterstand oploopt. Indien u een hypotheek wilt afsluiten, bent u verplicht om alle leningen op te geven bij de hypotheekverstrekker.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Een codering op uw naam


Er zijn verschillende soorten coderingen. In sommige gevallen kan er bij een A code (achterstandscodering) en een H code (herstelcodering) wel een lening verstrekt worden. Als u alle betalingsachterstanden heeft ingelopen en u heeft geen enkele schuld meer, dan bestaat de kans dat aan u een hypotheek wordt verstrekt. Een codering blijft vijf jaar lang op uw naam staan. Het is daarom van belang om te weten welke codering u op uw naam heeft staan. Dit kunt u opvragen bij uw bank of via het BKR. 

Codering verwijderen

Met zekerheid een hypotheek aanvragen? Laat eerst uw codering verwijderen door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van BKR-coderingen. Bij CoderingVrij bent u op het juiste adres. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring in de juridische en financiële branche en wij zetten graag onze expertise in om mensen zoals u te helpen bij het verwijderen van een codering. 

Vele tevreden klanten waren u al voor. Zie hieronder recensies van klanten:

"Ik ben zeer tevreden over de service van CoderingVrij. Zoals velen was ik in het begin volledig sceptisch hierover en ook het financiële plaatje viel me niet mee. Maar na het zelf geprobeerd te hebben en op aanraden van mijn hypotheekadviseur, toch de stap genomen. Er werd vanaf moment 1 meteen met me meegedacht, want er bleek niet 1 maar 2 slechte coderingen te staan. Die werden beiden voor een combi-prijs verwijderd. Het is hierdoor dat ik een hypotheek heb kunnen krijgen en daarvoor ben ik zeer erkentelijk voor de service. Job well done!".

"Mijn man en ik wilden dolgraag een huis kopen, alleen 1 ding zat tegen, namelijk een negatieve codering. Door het team van CoderingVrij hebben we nu ons droomhuis kunnen kopen en zijn we helemaal gesetteld met ons gezinnetje".


Meer recensies lezen van CoderingVrij? Klik hier voor alle recensies. Een hypotheek krijgen met BKR, is mogelijk!


Voor het verwijderen van uw BKR-registratie zijn wij altijd glashelder, dus u komt nooit voor verrassingen te staan. CoderingVrij start altijd met een gratis adviesgesprek.

Neem direct contact met ons op. Zonder zorgen een hypotheek aanvragen is weer mogelijk

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit