Kan ik een hypotheek krijgen met BKR?

kan ik een hypotheek aanvragen met bkr? Bekijk CoderingVrij.nl voor meer informatie

Een hypotheek afsluiten, maar u staat onterecht of terecht geregistreerd bij het BKR? U vraagt zich nu af of u een hypotheek kunt krijgen met BKR? Wij leggen graag uit hoe u van deze vervelende situatie af kunt komen.     


Hypotheek afsluiten met BKR


Zodra u een lening of krediet boven de 250 euro afsluit, wordt u geregistreerd bij het BKR. Het gaat om leningen zoals; 

- Een telefoonabonnement (inclusief afbetaling telefoon)
- Een creditcard
- Rood staan op uw bankrekening
- Een private lease auto

Meer dan 9 miljoen mensen in Nederland staan geregistreerd bij het BKR. Een telefoonabonnement heeft al gevolgen over het maximale bedrag wat u wilt lenen voor een hypotheek. Dus denk goed na voordat u een nieuw abonnement afsluit. In beginsel zijn dit positieve registraties, maar deze kunnen ook omgezet worden naar negatieve registraties. U krijgt een negatieve registratie zodra u een betalingsachterstand oploopt. Indien u een hypotheek wilt afsluiten, bent u verplicht om alle leningen op te geven aan de geldverstrekker.


Een codering achter uw naam


Er zijn verschillende soorten coderingen. In sommige gevallen kunnen er bij een A codering (achterstandscodering) en een H-codering (herstelcodering) wel een lening verstrekt worden. Als u alle betalingsachterstanden heeft ingelopen en u heeft geen enkele schuld meer, dan is de kans groot om een hypotheek te krijgen. Na het aflossen van uw leningen blijft een codering vijf jaar lang achter uw naam staan. Let wel op welke codering u heeft staan. Dit kunt u opvragen via een formulier bij uw bank of online. 

Codering verwijderen


Met zekerheid een hypotheek aanvragen? Laat eerst uw codering verwijderen door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van coderingen. Bij CoderingVrij bent u op het juiste adres. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring in de financiële branche en wij zetten graag onze expertise in om mensen zoals u te helpen bij het verwijderen van een codering. 

Vele tevreden klanten waren u al voor. Zie hieronder een recensie van een klant:

"Ik ben zeer tevreden over de service van CoderingVrij. Zoals velen was ik in het begin volledig sceptisch hierover en ook het financiële plaatje viel me niet mee. Maar na het zelf geprobeerd te hebben en op aanraden van mijn hypotheekadviseur, toch de stap genomen. Er werd vanaf moment 1 meteen met me meegedacht, want er bleek niet 1 maar 2 slechte coderingen te staan. Die werden beiden voor een combi-prijs verwijderd. Het is hierdoor dat ik een hypotheek heb kunnen krijgen en daarvoor ben ik zeer erkentelijk voor de service. Job well done!".

"Mijn man en ik wilden dolgraag een huis kopen, alleen 1 ding zat tegen, namelijk een negatieve codering. Door het team van CoderingVrij hebben we nu ons droomhuis kunnen kopen en zijn we helemaal gesetteld met ons gezinnetje".

Meer recensies lezen van CoderingVrij? Klik hier voor alle recensies. 


Een hypotheek krijgen met BKR, is mogelijk!


Voor het verwijderen van uw BKR-registratie zijn wij altijd glashelder, dus u komt nooit voor verrassingen te staan. CoderingVrij start altijd met een gratis intakegesprek.

Start vandaag nog en vul het formulier op deze pagina in. Zonder zorgen een hypotheek aanvragen is weer mogelijk. Maar een beller is sneller. Bel naar 0800-426 3737 en een medewerker staat u vriendelijk te woord. Het eerste intakegesprek is altijd gratis bij ons! 

© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.