Kosten verwijderen BKR

Inzage kosten verwijderen BKR

U bent benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het verwijderen van uw BKR-registratie? In een paar stappen bent u CoderingVrij! Wij bieden u verschillende betalingsmogelijkheden aan, zodat er voor elk budget een passende oplossing is.

CoderingVrij

CoderingVrij is een dienstverlener met jarenlange ervaring in de financiële branche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, aanpassen en verwijderen van negatieve registraties. Wij kennen de financiële wereld als geen ander!

Veel mensen worden financieel beperkt door vervelende omstandigheden en het blijkt dat het lastig is om hier zelf iets aan te doen. Graag bieden wij onze ervaring en kennis aan om u in deze situatie te helpen, zodat u in de toekomst uw droomhuis of auto kunt kopen.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van banken en kredietverstrekkers. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de werkwijze van deze organisaties. Wij weten precies welke stappen we moeten zetten om ons doel te bereiken. Door onze bemiddeling en de mogelijkheid om juridische procedures te starten, verwijderen wij elke dag zowel terechte als onterechte registraties.

Wat zijn de kosten om BKR te verwijderen?

Snel en voordelig uw negatieve BKR-registratie verwijderen. Laat u helpen door het professionele team van CoderingVrij. U betaalt een vast laag opstartbedrag, een succesfee bij een positief resultaat en daarbij krijgt u een persoonlijke jurist toegewezen.

Het eerste telefonische intakegesprek is gratis. Wanneer de verwijdering haalbaar is, zijn de kosten als volgt:

  • Via onze CoderingVrij Hulpverlening kunt u al vanaf € 199,- uw codering laten verwijderen.

CoderingVrij biedt de beste service, rekening houdend met uw deadline, voor een vaste lage prijs!

Laat uw negatieve registratie verwijderen

Veel bedrijven en/of personen beweren dat zij uw codering kunnen weghalen, vaak tegen hoge kosten. Een codering kan alleen worden verwijderd door de kredietverstrekker die uw registratie heeft gemeld. Kredietverstrekkers geven ook vaak aan dat ze uw negatieve registratie afmelden wanneer u de achterstand of de vordering betaalt. Let op: afmelden is niet hetzelfde als verwijderen!

Heeft u nog vragen of wilt u meteen starten met het verwijderen van uw BKR-registratie? Vul het formulier in of bel snel naar 0800-04263737. Het team van CoderingVrij staat u graag te woord.
© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.