Wacht niet langer met de aankoop van uw huis, de aanschaf van uw auto of het afsluiten van uw lening. Maak nu gebruik van de expertise van onze specialisten om uw BKR-codering te verwijderen. De juristen van CoderingVrij bewandelen dagelijks de snelste en effectiefste wegen om BKR-coderingen te verwijderen en weten hierdoor vaste lagen prijzen te hanteren.

U kunt al vanaf €199,- uw BKR-codering laten verwijderen zodat u niet langer hoeft te wachten met het verwezenlijken van uw droom.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek.
 • 1. CoderingVrij Hulpverlening
  Wat mag u van onze hulpverlening verwachten? Onze juristen voeren verschillende juridische procedures en bepalen welke procedure het beste bij uw situatie past. Hierbij moet u denken aan de rechtmatigheid van een codering aanvechten, maar ook het maken van belangenafwegingen en het uitvoeren van verjaringsprocedures. Deze procedures beogen allemaal één doel en dat is het verwijderen van uw negatieve BKR-registratie.

  Het BKR is een stichting, die is opgericht door de banken. Bij het aangaan van uw krediet hebt u getekend voor de regels die het BKR heeft opgesteld. Deze regels staan niet gelijk aan de Nederlandse en Europese wetgeving. Een BKR-registratie dient te voldoen aan de eisen die de wetgever heeft gesteld en die staan boven het reglement van het BKR.

  Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het opvragen van de dossiers bij de kredietverstrekkers, een onderzoek doen naar de aangeleverde stukken en het indienen van het verzoek tot verwijdering van uw negatieve registratie, dit allemaal op basis van wetgeving en jurisprudentie. Het verwijderen van een codering is een specialisatie en dit vereist verstand van zaken. U krijgt dan ook een persoonlijke jurist toegewezen met de nodige juridische ervaring ik het verwijderen van BKR-registraties.

  Wij zijn een juridische dienstverlener met vele jaren ervaring in de financiële branche, gespecialiseerd in het onderzoeken, aanpassen en verwijderen van negatieve registraties. Wij beschikken over een groot netwerk van kredietverstrekkers. Een BKR-codering kan grote en onrechtvaardige gevolgen met zich meebrengen. Daarom hebben wij besloten onze kennis en ervaring in te zetten om u te helpen, zodat u uw leven weer kunt oppakken. Dagelijks verwijderen wij succesvol tal van BKR-coderingen.

  Bent u nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Vul dan het aanvraagformulier in Of bel ons op088 - 426 3737
 • 2. Hoe moet u onze werkzaamheden zien
  Wij van CoderingVrij zijn gespecialiseerd in het aanpassen en verwijderen van negatieve BKR-registraties. Op basis van onze juridische kennis en ervaring in de financiële sector weten wij als geen ander welke procedures te doorlopen om uw codering succesvol te verwijderen.

  Als juridische dienstverlener met kennis van dit specifieke rechtsgebied kunnen wij u het maximale resultaat garanderen. Wij gaan voor u tot het uiterste om u uw leven weer terug te geven.

  Bent u nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Vul dan het aanvraagformulier in Of bel ons op088 - 426 3737
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit