Meer informatie over een codering verwijderen
Hoe kom ik van mijn negatieve registratie af?
Als u een woning wilt kopen, een auto wilt aanschaffen of een lening wilt afsluiten, kan u hierin worden belemmerd door een negatieve BKR-registratie. Uiteraard brengt dit een grote teleurstelling met zich mee. Echter, er bestaan mogelijkheden om deze negatieve registratie te verwijderen. CoderingVrij kan u hiermee helpen zodat u alsnog uw droom kunt realiseren.


Een negatieve registratie
Meer dan 9 miljoen mensen staan bij het BKR geregistreerd, zowel positief als negatief. Bij een achterstallige betaling van meer dan twee maanden, kan een kredietverstrekker u negatief bij het BKR registreren. Zo’n negatieve registratie kan ervoor zorgen dat u geen krediet kunt krijgen. Als u niets doet, blijft de negatieve registratie nog vijf jaar - vanaf de werkelijke einddatum of de herstelmelding (H) - zichtbaar. CoderingVrij biedt u de kans om deze registratie vroegtijdig te verwijderen.
CoderingVrij verwijdert dagelijks tal van negatieve registraties op grond van wet- en regelgeving. Zo zal er een belangenafweging moeten plaatsvinden; uw belang bij verwijdering van de BKR-registratie, zoals de aankoop van een woning of auto, tegenover het belang van de financiële sector, moeten de banken nog langer tegen u worden beschermd en is het terecht dat u nog als wanbetaler te boek staat? Zo heeft CoderingVrij de onderstaande klant kunnen helpen met het kopen van een woning:
‘Bij BKR geregistreerd doordat ik mijn baan was verloren. Ging om een klein bedrag maar daardoor kon ik geen hypotheek krijgen. Door de bemiddeling van CoderingVrij kon de registratie eerder weggehaald worden en kan ik nu wel een hypotheek aanvragen.’

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit