Meer informatie over een codering verwijderen
Hoe kom ik van mijn negatieve registratie af?
Als u een woning wilt kopen, een auto wilt aanschaffen of een lening wilt afsluiten, kan u hierin worden belemmerd door een negatieve BKR-registratie. Uiteraard brengt dit een grote teleurstelling met zich mee. Echter, er bestaan mogelijkheden om deze negatieve registratie te verwijderen. CoderingVrij kan u hiermee helpen zodat u alsnog uw droom kunt realiseren.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering
Een negatieve registratie
Meer dan 9 miljoen mensen staan bij het BKR geregistreerd, zowel positief als negatief. Bij een achterstallige betaling van meer dan twee maanden, kan een kredietverstrekker u negatief bij het BKR registreren. Zo’n negatieve registratie kan ervoor zorgen dat u geen krediet kunt krijgen. Als u niets doet, blijft de negatieve registratie nog vijf jaar - vanaf de werkelijke einddatum of de herstelmelding (H) - zichtbaar. CoderingVrij biedt u de kans om deze registratie vroegtijdig te verwijderen.
CoderingVrij verwijdert dagelijks tal van negatieve registraties op grond van wet- en regelgeving. Zo zal er een belangenafweging moeten plaatsvinden; uw belang bij verwijdering van de BKR-registratie, zoals de aankoop van een woning of auto, tegenover het belang van de financiële sector, moeten de banken nog langer tegen u worden beschermd en is het terecht dat u nog als wanbetaler te boek staat? Zo heeft CoderingVrij de onderstaande klant kunnen helpen met het kopen van een woning:
‘Bij BKR geregistreerd doordat ik mijn baan was verloren. Ging om een klein bedrag maar daardoor kon ik geen hypotheek krijgen. Door de bemiddeling van CoderingVrij kon de registratie eerder weggehaald worden en kan ik nu wel een hypotheek aanvragen.’

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit