Wanneer u belemmerd wordt bij het verkrijgen van een kredietfaciliteit, kan een negatieve BKR-registratie een reden zijn. Wanneer u middels het BKR-overzicht inzage heeft gekregen in de negatieve BKR-registratie(s) welke eventueel op uw naam geregistreerd staan, kunt u wellicht tot de conclusie komen dat deze negatieve BKR-registratie onterecht is geplaatst en/of u het hier niet eens mee bent. Bijvoorbeeld, de negatieve BKR-registratie behoord niet tot een kredietfaciliteit van u, er is nimmer een betaalachterstand geweest op de kredietfaciliteit enzovoorts. 

Kredietverstrekkers zijn verplicht om betaalachterstanden, conform de regelgeving van de stichting BKR, te registreren in het BKR-overzicht. Dat maakt, dat ook juist deze partij de enige partij is die de negatieve BKR-registratie, terecht of onterecht, kan verwijderen. In het BKR-overzicht, kunnen onvolkomenheden ontstaan, waardoor een negatieve BKR-registratie eventueel onterecht en/of verkeerd vermeld staat. Wanneer u na het inzien van uw BKR-overzicht tot de conclusie komt dat er een onterechte negatieve BKR-registratie op uw naam geregistreerd staat, kunt u hiertegen actie ondernemen om deze te laten verwijderen.  

Het is op dat moment mogelijk om zelfstandig met de betreffende kredietverstrekker in contact te treden om de onterechte, negatieve BKR-registratie te laten verwijderen. Komt u er tezamen met de kredietverstrekker niet uit, kunt u er voor kiezen om de verwijdering van de onterechte, negatieve BKR-registratie te laten uitvoeren door een externe partij welke gespecialiseerd is in dergelijke trajecten. Ervaring leert dat het inschakelen van een specialist op dit gebied, een juridisch dienstverlener gespecialiseerd in dit traject, een grotere haalbaarheid geeft om een onterechte, negatieve BKR-registratie te kwijtschelden.

Het vroegtijdig verwijderen van de onterechte negatieve BKR-registratie en/of een registratie waarmee u het niet eens bent, kan een oplossing bieden om alsnog de financiële toekomstplannen te kunnen voortzetten.


Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit