Wanneer u belemmerd wordt bij het verkrijgen van een kredietfaciliteit, kan een negatieve BKR-registratie een reden zijn. Wanneer u middels het BKR-overzicht inzage heeft gekregen in de negatieve BKR-registratie(s) welke eventueel op uw naam geregistreerd staan, kunt u wellicht tot de conclusie komen dat deze negatieve BKR-registratie onterecht is geplaatst en/of u het hier niet eens mee bent. Bijvoorbeeld, de negatieve BKR-registratie behoord niet tot een kredietfaciliteit van u, er is nimmer een betaalachterstand geweest op de kredietfaciliteit enzovoorts. 

Kredietverstrekkers zijn verplicht om betaalachterstanden, conform de regelgeving van de stichting BKR, te registreren in het BKR-overzicht. Dat maakt, dat ook juist deze partij de enige partij is die de negatieve BKR-registratie, terecht of onterecht, kan verwijderen. In het BKR-overzicht, kunnen onvolkomenheden ontstaan, waardoor een negatieve BKR-registratie eventueel onterecht en/of verkeerd vermeld staat. Wanneer u na het inzien van uw BKR-overzicht tot de conclusie komt dat er een onterechte negatieve BKR-registratie op uw naam geregistreerd staat, kunt u hiertegen actie ondernemen om deze te laten verwijderen.  

Het is op dat moment mogelijk om zelfstandig met de betreffende kredietverstrekker in contact te treden om de onterechte, negatieve BKR-registratie te laten verwijderen. Komt u er tezamen met de kredietverstrekker niet uit, kunt u er voor kiezen om de verwijdering van de onterechte, negatieve BKR-registratie te laten uitvoeren door een externe partij welke gespecialiseerd is in dergelijke trajecten. Ervaring leert dat het inschakelen van een specialist op dit gebied, een juridisch dienstverlener gespecialiseerd in dit traject, een grotere haalbaarheid geeft om een onterechte, negatieve BKR-registratie te kwijtschelden.

Het vroegtijdig verwijderen van de onterechte negatieve BKR-registratie en/of een registratie waarmee u het niet eens bent, kan een oplossing bieden om alsnog de financiële toekomstplannen te kunnen voortzetten.


Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit