Betaal voor resultaat

CoderingVrij heeft de afgelopen jaren duizenden negatieve BKR registraties verwijderd. Om dit grote succes met u te vieren hebben wij vanaf 25 februari 2019 een tijdelijke actie voor mensen die ook last hebben van een BKR registratie. U heeft nu de mogelijkheid om uw BKR codering te laten verwijderen middels de 50% no cure, no pay methode. U betaalt nu tijdelijk de helft van het bedrag bij aanvang van het traject en u voldoet de andere helft pas als uw negatieve BKR-registratie verwijderd is. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Het verwijderen van uw negatieve BKR registratie kan al vanaf een richtprijs van ca. € 420,-.

Bel vandaag nog voor een gratis adviesgesprek of vul het aanvraagformulier in zodat ook u verder kunt met uw hypotheek of lening. Vul dan het aanvraagformulier in Of bel ons op088 - 426 3737

Recente verwijderingen
Ontdek hoe onze klanten ons beoordelen.

1ABN Amro verwijdering van de bijzonderheidscoderingen: A, 1, 2 en H;
Op 22 november 2018 heeft de klant CoderingVrij benaderd om haar te helpen bij het verwijderen van de negatieve BKR-registratie, omdat zij geen hypotheek kon verkrijgen voor een eigen woning. De klant woonde op dat moment noodgedwongen bij haar ouders in, omdat ze door de negatieve BKR-registratie van ABN Amro geen eigen woning kon aankopen.

CoderingVrij is voor deze klant direct aan de slag gegaan met een juridische procedure om de negatieve registratie aan te vechten; met succes! Op 2 januari 2019, kregen wij het positieve bericht van ABN Amro dat zij de registratie van mevrouw hebben verwijderd op basis van het juridisch verzoek van CoderingVrij.

Zie hier de bevestiging van verwijdering vanuit ABN Amro.


2Rabobank verwijdering van de bijzonderheidscoderingen A, 2;
Op 23 oktober 2018 heeft klant CoderingVrij benaderd om hem te helpen bij het verwijderen van de negatieve BKR-registratie, omdat hij samen met zijn zoon, geen eigen woning gezet maar bij familie verbleef. Door deze negatieve BKR-registratie van de Rabobank, verkreeg hij geen hypotheek.

CoderingVrij is voor deze klant direct aan de slag gegaan met een juridische procedure om de negatieve registratie aan te vechten. In eerste instantie was de Rabobank terughoudend, maar door de volhardende houding van onze juristen, is de registratie op 7 februari 2019 alsnog verwijderd op basis van het juridisch verzoek van CoderingVrij.

Zie hier de bevestiging van verwijdering vanuit Rabobank.


3American Express verwijdering van de bijzonderheidscoderingen A, 2;
Op 12 december 2018 heeft klant CoderingVrij benaderd om hem te helpen bij het verwijderen van de negatieve BKR-registratie van American Express. De klant werd door deze negatieve registratie belemmerd in het aanvragen van een nieuwe creditcard.

CoderingVrij is voor deze klant direct aan de slag gegaan met een juridische procedure om de negatieve registratie aan te vechten. Na een aantal contactmomenten met American Express, waarbij zij terughoudend waren, hebben de juristen van CoderingVrij American Express kunnen overtuigen. Op 23 januari 2019 heeft American Express dan ook de negatieve registratie verwijderd op basis van de juridische procedure vanuit CoderingVrij.

Zie hier de bevestiging van verwijdering vanuit American Express.

sluit