In het verleden hebt u door onvoorziene omstandigheden een BKR-codering opgelopen. Of wellicht bent u ook zoals zoveel anderen slachtoffer geworden van de economische crisis, die door de banken is veroorzaakt. De banken zijn gered door de overheid, terwijl u met man en macht geprobeerd hebt uw hoofd boven water te houden en nu heeft u ook nog eens een BKR-codering opgelopen. Inmiddels is de economie dusdanig aangetrokken dat het de Nederlandse ondernemers weer voor de wind gaat. Wanneer dit ook bij u het geval is, is het niet terecht dat u nog langer als wanbetaler te boek staat en zakelijk beperkt wordt.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. Coderingvrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u nu (financieel) schade door lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen !
 
CoderingVrij kan zich als geen ander hard maken voor uw zaak, zodat u weer in staat bent het optimale uit uw onderneming te halen. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737


Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit