U heeft een betalingsregeling getroffen met de desbetreffende instelling, waaraan u zich jarenlang hebt gehouden. Of u heeft zelfs een traject moeten bewandelen waarin u met veel moeite alle schuldeisers hebt afbetaald. Wanneer u denkt dat u eindelijk weer door kunt gaan met u leven, komt u erachter dat u ook nog eens een BKR-codering heeft, waardoor u nog 5 jaar lang financieel wordt belemmerd. Na al die tijd is het logisch dat u eindelijk weer vrij wilt zijn en niet meer als wanbetaler te boek wilt staan, CoderingVrij kan u hierbij helpen.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. CoderingVrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u (financieel) schade lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!
 

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737                                          


Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit