Dat u als consument wordt gehinderd door een BKR-codering is al erg genoeg, maar dat u ook nog eens zakelijk wordt beperkt is rampzalig. Dit betekent namelijk dat uw inkomstenstroom door een BKR-codering wordt tegengewerkt, met alle gevolgen van dien. Als ZZP’er is het logisch dat u allerlei investeringen moet doen, denk aan een pand, een auto, materialen of voorraad. U wilt geen klanten teleurstellen of onprofessioneel overkomen. Vooral nu de economie aantrekt, wilt u ook een graantje meepikken en er zeker niet op achteruit gaan.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. CoderingVrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u (financieel) schade lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!
 

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737


Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit