Wanneer uw huidige auto dringend toe is aan vervanging is het aantrekkelijk om voor een leaseauto te kiezen. Met een BKR-codering is het vaak niet mogelijk om een auto te leasen. Dit is problematisch als u een auto nodig heeft om naar uw werk te gaan of als u de kinderen dagelijks moet wegbrengen. Zodra uw huidige auto het begeeft of zodra uw huidige leaseovereenkomst afloopt, zit u zonder auto. Dit kan betekenen dat u geen mogelijkheden meer heeft om op uw werk te komen, hetgeen kan leiden tot baanverlies. Om deze problemen te voorkomen, laat u CoderingVrij uw BKR-codering verwijderen, zodat u gewoon weer een auto kunt leasen.

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. CoderingVrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u (financieel) schade lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!  

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden. 

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737


sluit