Een BKR-codering kan het leasen van een bedrijfswagen in de weg staan. Dit is op zakelijk gebied natuurlijk een enorme belemmering. Zo kan het zijn dat u bepaalde materialen moet vervoeren om van A naar B te gaan, of dat u mobiel moet zijn om op afspraken door het hele land te verschijnen. Wanneer u niet over een auto beschikt, kunt u uw werkzaamheden niet naar behoren uitoefenen, dit kan enorme schade voor uw bedrijf opleveren. Daarnaast heeft u als ondernemer een reputatie hoog te houden en dienen uw klanten u te zien als een professional. Verder is het leasen van een bedrijfswagen vaak de voordeligste manier van zakelijk autorijden. Zo kan een BKR-codering u zakelijk enorm beperken, met schade als gevolg.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. Coderingvrij maakt namens u een belangenafweging dat wettelijk is bepaald. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt. Namelijk ; het instand houden van de negatieve BKR codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u nu (financieel) schade door leidt.  Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen !
 

CoderingVrij kan zich als geen ander hard maken voor uw zaak, zodat u weer in staat bent het optimale uit uw onderneming te halen. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737


Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit