Huurt u nu een bedrijfspand, maar investeert u liever in de aankoop van een bedrijfspand? Het is zonde om een pand te huren wanneer u ook in staat bent om een pand te kopen. Of gaat het dusdanig goed met uw onderneming dat u zal moeten uitbreiden naar een groter bedrijfspand? U kunt inkomsten mislopen wanneer u niet met uw onderneming kunt meegroeien. Of wellicht bent u niet in staat voldoende opslagruimte te genereren waardoor u klanten moet teleurstellen en deze overstappen naar de concurrent. Een BKR-codering kan uw zakelijke plannen enorm in de weg staan, met zelfs schade tot gevolg.

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. Coderingvrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u nu (financieel) schade door lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen !
CoderingVrij kan zich als geen ander hard maken voor uw zaak, zodat u weer in staat bent het optimale uit uw onderneming te halen. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.
Nieuwsgierig geworden?Nieuwsgierig naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen en wij helpen u verder waar het mogelijk is.

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit