Een bedrijfswagen leasen met een BKR-codering? Dit kan een belemmering zijn


Een BKR-codering kan het leasen van een bedrijfswagen in de weg staan. Dit is natuurlijk een enorme belemmering. Zo kan het zijn dat u bepaalde materialen moet vervoeren om van A naar B te gaan, of dat u mobiel moet zijn om op afspraken door het hele land te verschijnen. Wanneer u niet over een auto beschikt, kunt u uw werkzaamheden niet naar behoren uitoefenen, dit kan enorme schade voor uw bedrijf opleveren.

Laat een BKR-codering u niet beperken

Daarnaast heeft u als ondernemer een reputatie hoog te houden en dienen uw klanten u te zien als een professional. Verder is het leasen van een bedrijfswagen vaak de voordeligste manier van zakelijk autorijden. Zo kan een BKR-codering u zakelijk enorm beperken, met schade als gevolg.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. CoderingVrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging.

Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Neem contact op met CoderingVrij!

Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u (financieel) schade lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!
 
CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737


Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit