Een scheiding is vaak al erg genoeg en al helemaal wanneer er kinderen bij zijn betrokken of als het uitloopt op een vechtscheiding. Na de scheiding kan het lastiger zijn om de financiën goed te beheren. Het kan ook zijn dat u uw financiën goed op orde heeft, maar uw ex-partner zich financieel niet kan redden. Als uw ex-partner zich niet houdt aan het echtscheidingsconvenant en hij of zij krijgt een betalingsachterstand die resulteert in een BKR-codering, dan krijgt ook u hoogstwaarschijnlijk ook een BKR-codering. Dit gebeurt vaak bij een hypotheek; u betaalt uw deel van de hypotheek en uw ex-partner betaalt niet, uiteindelijk bent u degene die wordt opgezadeld met een BKR-codering waardoor u financieel zwaar wordt beperkt. Een onrechtvaardige kwestie waarbij moet worden ingegrepen.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. CoderingVrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u (financieel) schade lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!
 

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737


Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit