Wanneer u voor het uitoefenen van uw werkzaamheden veel in het buitenland verblijft, dan dient u in het bezit te zijn van een creditcard. Het huren van een auto wordt u anders bijna onmogelijk gemaakt, daarnaast dient u een creditcard te gebruiken voor het boeken van vluchten, maar ook in hotels is een creditcard onmisbaar. Verder is het fijn om uw aankopen met een creditcard te betalen, zodat deze goed verzekerd zijn. Een creditcardmaatschappij kan u weigeren een creditcard te verstrekken op grond van een BKR-codering. Dit beperkt u enorm in uw bedrijfsvoering en u dient onnodige kosten te maken om problemen te omzeilen.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. Coderingvrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u nu (financieel) schade door lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!

CoderingVrij kan zich als geen ander hard maken voor uw zaak, zodat u weer in staat bent het optimale uit uw onderneming te halen. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737


Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit