Een creditcard biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u een grote aankoop in termijnen terug betalen, zijn uw aankopen altijd goed verzekerd en op vakantie is een creditcard een must voor het boeken van vluchten, hotelkamers en huurauto’s. Wanneer u een BKR-codering heeft, wordt in veel gevallen uw aanvraag voor een creditcard geweigerd. Dit kan u beperken als u op reis gaat of als u gebruik wilt maken van extra kredietruimte. Andere financieringsmogelijkheden worden door een BKR-codering eveneens onmogelijk gemaakt.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. CoderingVrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u (financieel) schade lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!
 

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737


Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit