Het is begrijpelijk dat wanneer u een grote aankoop moet doen, u dit niet ineens kunt betalen en hiervoor een lening afsluit. Het kan zijn dat u wat aanpassingen aan het huis moet doen, u wat financiële ruimte nodig heeft omdat uw kinderen bijna gaan studeren of u de aanschaf van een auto niet ineens kunt financieren. In zulke gevallen is het fijn om een financiële buffer te hebben, maar wat nu als u vanwege een BKR-codering geen lening kunt afsluiten? De aanpassingen in uw woning, uw kinderen die gaan studeren of een kapotte auto kunnen geen jaren wachten.  

CoderingVrij beschikt over de juiste kennis en ervaring om u van die BKR-codering af te helpen. Volgens de privacywetgeving (AVG) zijn er een aantal vereisten om een BKR-codering te plaatsen en te handhaven. CoderingVrij maakt namens u een wettelijke belangenafweging. Een belangenafweging houdt in dat CoderingVrij gaat toetsen wiens belang nu zwaarder weegt; het in stand houden van de codering omdat u nu nog een wanbetaler zou zijn en dus bescherming nodig heeft, of uw belang dat op dit moment speelt waardoor u (financieel) schade lijdt. Bent u van mening dat uw belang nu zwaarder weegt? Dan kunnen de specialisten van CoderingVrij u helpen!
 

CoderingVrij kan zich als geen ander inzetten voor uw belangen, zodat u weer verder kunt gaan met uw leven. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen en onze specialisten bekijken gratis uw mogelijkheden.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737


Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit