• Ik kan alleen een ding zeggen: geweldig!!!! Ik zal even mijn ervaring vertellen. Ik sta bij de BKR geregistreerd onder de codes A2 en A3. Alle mijn schulden zijn 2018 afbetaald maar ik zit toch vijf jaar vast Met die codering. Onlangs genoeg inkomen, kon geen huis kopen of lening nemen van wegen die coderingen. Afgelopen jaar heb hoorde ik een reclame bij een radio zender over het bedrijf dynamiet Nederland, ging ik mijn aangemeld. zo genaamd gespecialiseerd in BKR verwijdering. Tijdens het gesprek hebben ze mij bijna gegarandeerd 90% dat mijn registratie zou worden verwijderd. 900€ betaald en na 2 maanden krijg ik een brief thuis gestuurd dat de bank heeft de verwijdering geweigerd. Niet een een e-mail gekregen of persoonlijk contact gehad. Natuurlijk teleurgesteld en verdrietig geworden. Aangezien had geen verstand van, ging ik op dit moment opgeven maar zeker niet tevreden en niet mij eens. Na een jaar, ging ik weer op internet rond kijken en kom bij Coderingvrij terecht. Begin juni heb ik telefonisch contact gehad met een van de medewerker en mijn situatie uitgelegd. De persoon heeft mij duidelijk de procedure verteld en wat kan ik verwachten. Hij was ook erg vriendelijk. Alle nodige documenten doorgemaild. Een maand later, krijg ik Van hun een telefoon en ja ja!!!! Hoepla!!! Alle coderingen zijn verwijderd. Ik geloofde mijn oren niet. Hij zei letterlijk: mevrouw wij zijn klaar, de coderingen zijn verwijderd!!!!!!! Ik krijg tranen aan mij ogen van blijheid. Mijn trauma is voorbij. Wat die andere bedrijf (dynamiet) niet kunnen doen, heeft Coderingvrij binnen 4 weken geregeld. Eindelijk!!!!! ik ben vrij en kan nu een huis kopen. Ik kan alleen zeggen: bravo! Applaus 👏🏻 Voor jullie professionaliteit en vriendelijkheid. Ik zal zeker een super reclame van maken. Bedankt voor jullie hulp, vriendelijkheid, inzet, jullie hebben mij en mijn gezien gered anders zou ik nog 3 jaar moeten wachten tot mijnBKR registratie wordt verwijderd.

 • Ik wil graag aangeven dat ik in het begin niet geloofde dat het zou lukken om codevrij te zijn. Maar Coderingvrij heeft mij zo goed geholpen, nuttige en werkende advies gegeven uiteindelijk een dossier opgebouwd en toch ben ik nu code vrij! Ik ervaar ze als erg behulpzaam, professioneel, weten waar ze het over hebben, klantvriendelijk en geven goed advies en helpen je goed om hier zo snel mogelijk doorheen te komen.

 • Na het verlenen van de opdracht tot verwijdering van de codering uit het BKR register is de actie met voortvarendheid ter hand genomen en succesvol afgerond.

 • ik ben heel tevreden over de werkwijze van coderingvrij, de medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam, en er is regelmatig mail- en telefonisch contact geweest. De negatieve coderingen zijn verwijderd, nu kan ik verder met mijn hypotheek aanvraag!

 • Ik wil alle leden van Codering vrij hartelijk danken voor de goede en professionele service. Ik had dit echt veel eerder moeten doen. Nadat ik het telefoontje kreeg dat mijn codering was verwijderd stond ik perplex en had ik tranen in mijn ogen van blijdschap. Codering vrij doet zeker wat zij beloven en zetten zich 100% in voor hun klanten. Top bedrijf top service ik raad alle mensen aan om de overweging te nemen om coderinvrij te benaderen indien zij van een bkr codering af willen komen. Coderingvrij nogmaals hartelijk dank.

 • Toen ik codering vrij voor eerst vond op internet dacht ik , zou het waar zijn? Daarna verdiepte ik me erin en dacht ik ga het proberen en als het niet lukt dan heb ik het in ieder geval geprobeerd. Zo is het sprookje/droom en geloof begonnen. 1 partij dat maar de bkr registratie niet weg wilde halen omdat ik niet in een schrijnende situatie zat. DUS ik had met mijn vrouw en kind op straat moeten leven, dan zou het kunnen. Na veel samenwerken met codering vrij en de juiste ondersteuning kwamen we tot een dagvaarding. Codering vrij doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen en te steunen. Ze denken werkelijk overal aan, 10 stappen vooruit en halen werkelijk alles uit de kast. Er is erg veel persoonlijk contact. Het is ons samen gelukt om dit tot een succes te maken,de BKR registratie is weg zonder er een rechter aan te pas hoefde te komen omdat de betreffende instantie die mijn BKR genoteerd hadden terug krabbelde. Er hangt wel een prijskaart aan maar dat is codering vrij tot op de laatste cent toe waard!

 • Op het moment dat wij op zoek gingen naar een koopwoning en de hypotheekadviseur om onze financiële gegevens vroeg kwam ik erachter dat ik een negatieve BKR codering op mijn naam had staan. Een zware codering 4 ontstaan zo'n 15 jaar geleden zonder mijn weten. Vanzelfsprekend zou het nooit mogelijk zijn geweest om een kredietverstrekker te vinden die met deze zware codering een hypotheek zou verstrekken voor een woning waar wij ons oog op hadden laten vallen. Vanuit verschillende hoeken volgde er keer op keer het antwoord "onmogelijk". Via google ben ik op zoek gegaan naar manieren om de negatieve codering te verwijderen en zo kwam ik uit bij Coderingvrij. Vanaf het eerste moment dat ik hen met - lood in mijn schoenen - opbelde, is het contact zeer prettig verlopen. Er werd mij een juriste toegewezen die stap voor stap met mij de zaak heeft opgebouwd om de coderingen aan te kunnen vechten. Er was frequent mail en telefonisch contact en ik had daadwerkelijk het gevoel dat mijn belangen uiterst professioneel werden behartigd. Na een periode van ongeveer 10 weken kwam vanuit Coderingvrij het verlossende woord dat de negatieve BKR coderingen verwijderd zouden worden van mijn naam. Nog geen twee weken later waren de registraties verdwenen. Het kan dus echt en het is de investering meer dan waard geweest. Ik heb mijn leven terug!

 • Dames en heren, IK WEET NIET WAAR ik moet beginnen. Ik schrijf deze review met tranen die over mijn wangen gaan. VREUGDE VREUGDE VREUGDE!! Coderingvrij heeft mij vandaag laten weten dat het dossier met H&M GESLOTEN is. GEEN code A 2 meer in mijn BKR registratie door H&M. Ik ben met mijn ALLERLAATSTE hoop gegaan naar coderingvrij. Dames en heren, voor degene die er niet in geloofd, GELOOF MIJ ALSJEBLIEFT, ze DOEN wat ze zeggen en zeggen EXACT eerlijk wat wel en niet kan. Mij werd direct nav mijn verhaal verteld dat ze ervoor gingen zorgen dat de negatieve registratie door H&M verwijderd zal worden. Je betaald natuurlijk wel voor hun werk maar lieve mensen DAT WAS HET VERDOMD waard. Ik wist me gewoon geen raad meer, ik heb netjes alles op orde alleen die code A 2 hield voor mij, koopwoning tegen, leaseauto tegen. Ik kon wel janken van de wanhoop. Ik ben niet iemand die even reclame gaat maken voor coderingvrij, ik ben een doodnormale burger die een negatieve codering kreeg van H&M zonder waarschuwing. Als iemand dit nu leest en ECHT van de verwijdering af wilt, dan DOE het.. Maximaal binnen 2 maanden ben je ervan af!! Voor de medewerkers van coderingvrij ik BEDANK JULLIE vanuit de GROND van mijn hart diepelijk. Ik hoop dat jullie op een dag ONTZETTEND beloond worden voor het werk wat jullie verrichten. DANKBAAR DANKBAAR DANKBAAR.. GROTE omhelzing van vreugde, liefs, Imane.

 • Alle coderingen verwijderd. Goed resultaat

 • Wat een super kerst cadeau! Ik werd aangenaam verrast dat mijn a3 registratie binnen een maand is verwijderd, dankzij de professionele aanpak van coderingsvrij. Geen woorden maar daden ! Ik dank alle medewerkers hiervoor. Ik wens jullie dan ook alvast fijne feestdagen en een gezond 2020

 • Super snel resultaat!

 • Contact met de medewerker ging heel goed en is goed verlopen

 • Coderingvrij is heel professioneel! Heeft mij heel goed geholpen en ik kan zeggen dat ik vrij ben van mijn A codering die op de BKR stond. jullie zijn een top bedrijf super bedankt voor alles!

 • Slechte communicatie. Eerst gaat alles via de mail en dan zeg ik dat ik niks ik niks gehad heb blijkt het verstuurd te zijn. Niks ontvangen en daardoor de reactie tijd verstreken.

 • Slechte communicatie. Eerst gaat alles via de mail en dan zeg ik dat ik niks ik niks gehad heb blijkt het verstuurd te zijn. Niks ontvangen en daardoor de reactie tijd verstreken.

 • We zijn zeer tevreden over de werkwijze van coderingsvrij Het is dus echt mogelijk om de negatieve registratie te laten verwijderen Bedankt

 • Het duurde iets lang maar ben tevreden met de uitslag.

 • Duurde iets langer als verwacht maar het is gelukt...en daar ging het om

 • Nadat ik het versnellende traject gekozen had,was ik binnen 1 week van mijn negatieve BKR af. Zeer proffesioneel en snel geholpen zoals beloofd! Nogmaals bedankt.

 • Had niet verwacht dat het zo snel ging. Petje af voor deze gasten

 • Keurig en professioneel opgepakt. Ik had eerlijk gezegd mijn twijfels in het alleen ,dit was buiten mijn verwachtingen snel en efficiënt opgelost. Zij geven in het begin met een intake een goed beeld van wat je kunt verwachten. Ik raad het voor mensen in soortgelijke situatie zeker aan!

 • Zeer betrouwbaar, had niet verwacht dat ik uit het BKR registratie systeem verwijderd kon worden. Het is het geld waard om dit bij codering vrij uit te besteden. Ze doen wat zij zeggen ........Top.

 • Mijn case is door Codering Vrij snel opgepakt. Bij mij betrof het een studentenkrediet bij de Rabobank, die zich ondanks mijn goede financiële situatie erg halsstarrig op waardoor het uiteindelijk via een door Codering Vrij aangestelde advocaat tot een dagvaarding moest komen. Dit proces is goed begeleid door Codering Vrij en hebben de tijd genomen om ook mij op deze zitting voor te bereiden. De Rabobank heeft een dag voor de zitting de codering verwijderd. Jammer dat ik daardoor toch kosten heb moeten maken terwijl dit mijns inziens ook eerder gedaan had kunnen worden. Ik zou Codering Vrij zeker aanbevelen!

 • Direct persoonlijk contact met een begripvolle expert, die direct voor je aan de slag gaat!! Binnen 2 weken van mn bkr probleem af. De kosten betaal ik in termijn van 3 en ben zeer tevreden omdat ik weer de financiële ruimte heb die nodig was. Bedankt Maurice van Coderingvrij!

 • Direct persoonlijk contact met een begripvolle expert, die direct voor je aan de slag gaat!! Binnen 2 weken van mn bkr probleem af. De kosten betaal ik in termijn van 3 en ben zeer tevreden omdat ik weer de financiële ruimte heb die nodig was. Bedankt Maurice van Coderingvrij!

 • Coderingvrij maakt zijn belofte meer dan waar !! Na meer dan 15 jaar meerdere coderingen gehad te hebben bij 2 banken heb ik Coderingvrij ingeschakeld. Ik had namelijk een A2 en 2 keer een A3 codering, een ramp dus je kan geen kant op. Vorige jaar augustus heb ik Coderingvrij ingeschakeld om mij te helpen de coderingen van mijn naam te krijgen. Ik had er zelf een hard hoofd in maar Coderingvrij was mij laatste optie om voor mij en mij gezin een eerste ruimere woning te kunnen kopen. Vanaf het moment dat ik Coderingvrij heb ingeschakeld zijn zij snel en secuur te werk gegaan. De banken wilde er niks van weten en deden moeilijk ze wouden niks verwijderen, Coderingvrij heeft de banken meerdere keren aangeschreven maar de banken bleven voet bij stuk houden dat de coderingen terecht waren. Tot eind 2018 heeft Coderingvrij zich volledig ingezet in mijn zaak en eind 2018 was ook door mij de laatste rest van de schulden betaald, er is nogmaals een verzoek door Coderingvrij ingediend met als uitslag dat de banken toch van mening waren dat het geen urgente zaak was en vonden toch dat ik financieel niet stabiel ben, terwijl ik al meer dan 10 jaar al stabiel ben maar helaas. Maar Coderingvrij liet het er niet bij zitten. Ik ben op kantoor bij Coderingvrij geweest voor een gesprek, daar hebben we alle optie doorlopen en het werd een rechtzaak of 5 jaar wachten. Eerlijk gezegd had ik de moed opgegeven maar ik dacht ik heb niks te verliezen en heb in het gesprek aangeven dat ik voor me gevoel er toch alles aan gedaan wil hebben om de coderingen te laten verwijderen. Coderingvrij gaf mij meer zekerheid en vertrouwen in de zaak en zeiden mij dat de kans zeer groot was dat de rechter in mijn voordeel een uitspraak zou doen gezien de feiten die er hebben gespeeld zoals werkloos geraakt enz. . Coderingvrij heeft een advocaat met wie zij alle zaken behandelen en die hebben ze ook gebruikt in mijn zaak. na het uitschrijven van de dagvaarding hadden de partijen tijd om te reageren tot uiteindelijk is besloten dat er een hoorzitting zou plaatsvinden. hierin heeft de advocaat goed werk geleverd want voor de hoorzitting heeft de advocaat de banken flink onderdruk gezet dat als zij niet overgaan tot verwijdering dat het een nadelige zitting voor hun zou worden. een week voor de zitting heeft de eerst bank de ABN besloten om over te gaan tot verwijdering van hun codering de A2, dat was goed nieuws en zeker na alle inzet van Coderingvrij, na vele malen pushen van de advocaat van Coderingvrij is 2 dagen voor de zitting heeft de andere bank de SNS ook laten weten dat ze willen afzien van de hoorzitting en dat zij over zullen gaan tot verwijdering van de 2 x A3 codering. Dit is onvoorstelbaar !!! Iets wat in nooit had verwacht of zag aankomen. Daarom zou ik iedereen die met een codering zit en vind dat het onterecht is willen zeggen schakel Coderingvrij in, Coderingvrij vecht voor je belangen tot het resultaat is bereikt. Ze zijn het geld meer dan dubbel waard zeker na alle inzet die zij in mijn zaak hebben gedaan. Ik ben nu codering vrij !! Heerlijk kan nu onze huis kopen en weer lekker genieten van het leven. Ik wil hierbij dan ook het hele team van Coderingvrij ontzettend bedanken!!

 • Ik had een a2 code en mij is van verschillende kanten verteld dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Mijn codering is verwijderd!

 • Ik wil u bedanken dat jullie zo snel geholpen hebben.

 • Ik wil jullie hartstikke bedanken voor jullie help . Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor . Dankzij jullie kan ik eindelijk verder met mijn leven 😁kan ik eindelijk mijn droom huis gaan kopen voor mij en mijn dochtertje. Nog een hartstikke bedankt allemaal .

 • Ongelofelijk blij met de snelle en goede service van coderingvrij . Dankzij het super team kunnen wij nu ons droomhuis kopen . Wij zijn jullie eeuwig dankbaar.

 • Ongelofelijk blij met de snelle en goede service van coderingvrij . Dankzij het super team kunnen wij nu ons droomhuis kopen . Wij zijn jullie eeuwig dankbaar.

 • Ongelofelijk blij met de snelle en goede service van coderingvrij . Dankzij het super team kunnen wij nu ons droomhuis kopen . Wij zijn jullie eeuwig dankbaar.

 • Ongelofelijk blij met de snelle en goede service van coderingvrij . Dankzij het super team kunnen wij nu ons droomhuis kopen . Wij zijn jullie eeuwig dankbaar.

 • Fantastisch, professioneel, duidelijk en zeer snel.

 • Ik ben perfect geholpen door coderingvrij Ik kan nu mijn hypotheek aan gaan vragen

 • Super geholpen door Codervrij! Binnen ongeveer 1,5 maand was mijn codering weg. Heel erg bedankt!

 • de heren van Coderingvrij, zijn zeer uitgebreid geïnformeerd en ervaren. mijn zaak was echter zeer ernstig negatieve geregistreerd bij BKR. Na een uitstekende gesprek werd me direct duidelijk gemaakt wat voor me te verwachten is/was en de resultaten. Nou, - informatie was 100% nauwkeurig. - gesprek was uitstekend. - verwachting nauwkeurig. - beloften 100%. - termijn resultaat nauwkeurig. - samenwerking keurig. - kosten zeer transparant. - eind resultaat keurig. Persoonlijk tip: Wanneer u beslist om in contact te komen met Coderingvrij... svp speel open kaart en leg uiterst uitgebreid uw situatie uit met de Coderingvrij Team! Niet vergeten! Ze zijn hier om u te helpen! Neem alles samen goed door, en u zult direct de mogelijkheden krijgen. Ze zijn eerder op uit voor een tevreden klant en positief resultaat dan voor uw geld!!! Coderingvrij Team, dank u wel voor de uitstekende positieve resultaat. Top! Top! Top! Mvg

 • Ik ben zeer tevreden met de service en hulp dat ik kreeg. Dankjewel coderingsvrij😁

 • Ik mijn moeilijk situatie waar geel weinig kansen waren om te winnen met dank aan God heb ik heel toevallig terecht gekomen bij BKR coderingVrij. Ik wil bedanken Team coderingVrij met succesvol mijn dossier afronden.

 • Heeft u een negatieve BKR registratie en wilt u er vanaf? Dan bent u bij CODERINGVRIJ aan het goede adres. Ik stond BKR geregistreerd en kwam bij CODERINGVRIJ terecht. Ik heb gelijk contact met ze opgenomen en vanaf de eerste minuut tot de laatste ben ik goed en vooral vriendelijk geholpen enof te woord gestaan. Ook werd ik overal op de hoogte van gehouden dmv een email of een telefoontje. Nu enkele weken later ben ik gelijk van mijn negatieve registratie af zonder die 5 jaar te wachten voor mijn verwijdering. Ik wil iedereen die BKR geregistreerd staat CODERINGVRIJ aanraden. Niet alleen zijn ze vriendelijk, maar ze gaan ook tot het uiterste voor je. Nogmaals bedankt CODERINGVRIJ mvg Dennis

 • Na flink wat tegenslagen gehad te hebben door een oude schuld op zoek gegaan naar een manier de BKR registratie te laten verwijderen. Je komt dan al snel bij Coderingvrij uit. Je gaat dan op zoek naar verhalen van mensen die hun ervaringen willen delen over Coderingvrij. Je leest heel veel mooie verhalen, maar jammer genoeg ook een hoop negatieve. Shit!! Wat moet je nu? Dat is precies wat wij dachten. Na 2 weken toch een keer gebeld. Want ja bellen kan altijd en wij wouden dan wel is weten wat voor een bedrijf Coderingvrij is. Wij dachten een bedrijf met zoveel mensen kan niet in de lucht blijven van alleen maar negatieve uitkomsten. We kregen iemand aan de lijn die ons goed te woord stond, en ons eigenlijk vertelde dat we een hele goede kans hadden. We hebben ondanks dat goede gesprek toch nog enkele weken getwijfeld. Gelukkig hebben we uiteindelijk toch de stap gezet. Het heeft allemaal wel iets langer geduurd als de beoogde 10 weken,(Overigens kwam dit niet door Coderingvrij, maar door de kredietverstrekker) maar mijn negatieve A 2 en 3 zijn positief verwijderd. Team Coderingvrij Bedankt!

 • Goed geholpen alle 2 de codering weg helemaal top

 • Alles word je heel erg goed uitgelegd iedere stap die ze nemen word duidelijk met je besproken. De twijfels die je eventueel krijg worden ook netjes met je besproken. Ik had er zelf ook een hard hoofd in, maar vandaag het verlossende telefoontje gekregen, ik ben coderings vrij. Eindelijk een mooie weg naar de toekomst.

 • Everything went very good ! I paid 900 euro but it was worth it !!

 • echt top, de manier hoe ze eerst je zaak sterk maken door zo volledig mogelijk de situatie door te nemen met je en dan al van te voren kunnen vertellen hoeveel kans je heb dat ze dit voor je zullen winnen. In de meeste gevallen is dit gwn hoog vanwege de belangen verstekeling enso. In mijn geval was et gedeeltelijk onterecht maar alleen kon ik dit niet aanvechten. Maar nu is het gelukt en ik ben blij!

 • Codering a3 inzaken abn amro met succes verwijdert dankzij coderingvrij! Zeker een aanrader en nee het was geen onterechte codering maar nalatigheid van me zelf maar alsnog is ze het gelukt

 • Vriendelijk en vakkundig geholpen! Snelle afhandeling en met positieve afloop. Ik geloofde er eerst niet helemaal in maar wilde het toch proberen en het is mogelijk om van je BKR registratie af te komen!!

 • De mensen van coderingvrij hebben samen met mij een lange adem gehad om het voor elkaar te krijgen.. en gelukt! Makkelijk Bereikbaar, duidelijk, nemen de tijd voor je en vriendelijk.

 • De mensen van coderingvrij hebben samen met mij een lange adem gehad om het voor elkaar te krijgen.. en gelukt! Makkelijk Bereikbaar, duidelijk, nemen de tijd voor je en vriendelijk.

 • Ik ben heel netjes geholpen door coderingvrij, het ging heel snel en binnen de afgesproken tijd (4weken). Ik raad iedereen aan om coderingvrij te kiezen om een BKR registratie te verwijderen.

 • Het is waar!!!!!!! na enige weken kreeg ik het verlossende telefoontje Met "u bent coderingvrij meneer Ekkelenkamp"

 • Het is waar!!!!!!! na enige weken kreeg ik het verlossende telefoontje Met "u bent coderingvrij meneer Ekkelenkamp"

 • Vertrouwd, snel en goed!! Top

 • Ik kan niet anders zegfen dat ik top behandeld ben en erg goed geholpen en binnen zeer korte tijd van mijn BKR af geholpen ben. Het laatste stukje uit mijn vorige huwelijk is nu ook weggenomen. Top bedankt mensen van Codering vrij. Ik ben hier heel dankbaar voor. Met vriendelijke groet, Lorna Daane

 • super goed en super snel

 • Geweldig gedaan Coderingvrij!! De zorgvuldige, snelle en zeer professionele aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 6 weken van mijn (onterechte) bkr registratie af was. Wij kunnen nu gelukkig door met het kopen van ons droomhuis! Thanks, S. Hendrikse

 • Ik had 2 coderingen bij BKR staan waarvan 1 negatieve ik wilde een hypotheek afsluiten dus ben ik naar codering vrij gegaan ok ik had me twijfels maar besloot toch om het te proberen en met succes de 2 coderingen zijn verwijderd

 • Ik had 2 coderingen bij BKR staan waarvan 1 negatieve ik wilde een hypotheek afsluiten dus ben ik naar codering vrij gegaan ok ik had me twijfels maar besloot toch om het te proberen en met succes de 2 coderingen zijn verwijderd

 • Codering vrij heeft zeer snel en adequaat gehandeld . Vol lof, hebben gedaan wat mij beloofd is. Dank hiervoor.

 • Codering vrij heeft zeer snel en adequaat gehandeld . Vol lof, hebben gedaan wat mij beloofd is. Dank hiervoor.

 • Vol lof.

 • In één woord fantastisch allemaal hartelijk dank 💋

 • In één woord fantastisch

 • Tijdens onze hypotheekaanvraag kwam er een negatieve BKR registratie aan het licht.Wij zijn toen met dynamid in zee gegaan en nul op rekest.Wij zijn door gaan informeren en googelen en kwamen bij codering vrij terecht.Ik had mijn twijfels of het goed zou komen en 6 weken in spanning gezeten en maar hopen dat mij A2 codering verwijderd zal gaan worden. Vandaag kregen wij van codering vrij het positieve bericht dat de negatieve registratie is verwijder! Ontzettend bedankt en coderingvrij heeft ons enorm goed en specialistische geholpen,zij verdienen een 10!!!Wij kunnen nu met ons gezin volledig richten op de woningmarkt.

 • Bij aankoop van een woning is gebleken dat ik al jaren de hoogste codering had staan in verband met een restschuld. De afspraak was dat deze restschuld voor de helft door mij en de andere helft door mijn ex partner zou worden ingelost. Doordat ik mijn deel meteen ingelost had en aangegeven had met de rest niets te maken te willen hebben, leverde dat mij de hoogste codering bij BKR op. Ik was helemaal niet op de hoogte van deze codering totdat de offerte voor de nieuwe woning bij de bank werd opgesteld. Na meerdere malen langs te zijn geweest en gebeld te hebben met de betreffende bank welke de codering had doorgegeven aan BKR, slaagde ik er zelf niet in deze verwijderd te krijgen. Coderingvrij heeft hier binnen de beloofde termijn van 4 weken voor gezorgd! Inmiddels coderingvrij en erg tevreden!

 • Zoals beloofd is de codering verwijderd! Wij kunnen nu verder met een nieuwe stap in ons leven. Bedankt codering vrij voor alles!

 • Ondanks vele tegenwerkingen van bank en bkrmelder , is het coderingvrij toch gelukt om mijn registratie(c3) te verwijderen. Waarvoor mijn dank. Ik kan nu eindelijk na 10 jaar vergeefs vechten eindelijk door met mijn leven!

 • De aanhouder wint! Ik was in het begin sceptisch, omdat ik vooruit moest betalen. Dat vraagt toch om vertrouwen van mij als klant als alles online plaatsvindt. Ik mocht daarom in 2 delen betalen. Nadat ik gaandeweg meer vertrouwen kreeg omdat men zich keurig aan gemaakte afspraken heeft gehouden heb ik vandaag het 2e deel betaald en ook nog het verlossende telefoontje gekregen dat beide Acoderingen verwijderd worden! Ik ben heel blij en raad iedereen aan die met deze onterechte coderingen zit met hen in zee te gaan. Het is de investering echt waard! Goed werk, CoderingVrij :-)

 • Ik ben binnen een paar dagen geholpen met het verwijderen van een onterechte codering.Ik dacht dat het onmogelijk was maar het zo snel gegaan dat ik het zelf niet kan geloven.Ik kreeg hun nummer van een collega .Dank jullie van harte coderingvrij.👏

 • Onwijs snelle en goede service!!

 • En hele goede samenwerking. En super contact ze staan werkelijk voor je klaar en doen alles op alles om jou te helpen ....als je het mij vraagt raad ik het iedereen aan met en bkr registratie je zal geen spijt krijgen ...dank jullie wel codering vrij

 • Snel geregeld. En je wordt vriendelijk en professioneel geholpen

 • Top bedrijf vriendelijk ,begripvol Super Snel

 • Dankzij CoderingVrij kan ik eindelijk een huis kopen die ik al jaren op het oog had. Het verwijderen van de registratie ging gemakkelijk en de service is top! Bedankt team van CoderingVrij voor alle hulp!!

 • accuraat en snel geholpen

 • accuraat en snel geholpen

 • Tegen alle verwachtingen in kon Coderingvrij me helpen om mijn codering te laten verwijderen. Het was in formele zin een correcte codering, daarom had ik er een hard hoofd in. Maar omdat de codering de aankoop van mijn woning bemoeilijkte lukte het in dit geval toch om op basis van een belangenafweging de codering te laten verwijderen. Ik wist niet eens dat zo'n belangenafweging mogelijk was. Ik ben vooraf goed geïnformeerd over hoe het in elkaar steekt en welke stappen er gezet zouden worden. Het team heeft me vervolgens geweldig geholpen en zette ook door toen er in de afronding nog wat administratieve hobbels ontstonden. Het is de investering meer dan waard geweest. Ik kan het iedereen aanraden.

 • Super blij dat de codering van mijn naam is gehaald. Prettig samengewerkt met Coderingvrij.

 • Binnen 4 weken was mijn code 4 registratie verwijderd. Gelukkig kon ik hierdoor op tijd verder met de financiering van mijn woning. Top gedaan coderingvrij!!

 • Zeer goed werk. Ik kan de hypotheek nu herschrijven. met hartelijke groeten

 • Super bedankt ik wist niet dat het zo snel ging! na 9 vervelende jaren zat mijn BKR nog in de weg vanaf vrijdag 17 augustus ben ik er vanaf! nogmaals heel erg bedankt! groetjes ...

 • Hoewel we in het begin sceptische waren kunnen we alleen maar zeggen dat het echt werkt. We zijn in juni a.s. codering vrij. Eindelijk dankzij dit geweldige team in Oosterhout. Ze maken waar wat ze zeggen, bijten zich voor je vast om het te regelen. Terwijl wij geen makkelijke schuldeisers hadden. Echt super meer valt er niet over te zeggen. Wij zijn ze in ieder geval dankbaar.

 • Ik had codering vrij ingeschakeld, en maand geleden. Telefonisch zeer goede uitleg gehad. Was beetje sceptische ook omdat mijn eigen bank zei dat lukt nooit. Ik had 1 codering achter mijn naam staan. Ik vind het echt te gek, maar vandaag werd ik gebeld, dat mijn bkr registratie is verwijderd. Echt super gewoon en zo snel. Dus super bedankt.

 • Toen ik jullie belde had ik er een hard hoofd in maar na zo veel dingen zelf proberen toch maar de gok gewaagd. Kreeg al diezelfde dag mail van wat jullie nodig hadden en heb gelijk alles opgestuurd. Volgende dag kreeg ik een mail dat jullie ermee aan de slag gingen en dat het ongeveer 6 weken kon duren. Na 3 weken kreeg ik een telefoontje en ik kreeg gelijk het gevoel dat het niet gelukt was, maar niets anders is waar jullie hadden goed nieuws en dat was dat mijn codering verwijderd was. Ik was super overdonderd dat ik wel kon schreeuwen van de daken dat het toch na 3 jaar eindelijk verder kon met wat ik wilde doen. Mijn dank is groot en zal jullie aan iedereen die aanbevelen die zelf er niet meer uitkomt. Ga zo door top bedrijf. Met vriendelijke groet, Sandra

 • Hoe sceptisch kan je zijn, maar we wilden toch proberen om van onze onterechte code 2 af te komen. We zijn in zee gegaan met code vrij en moesten wel ff geduld hebben. Maar het is gelukt WIJ ZIJN CODE VRIJ. Het is een investering maar de moeite waard, er wordt duidelijk verteld wat er gebeurd en in ons geval ook juridisch. Maar positief nieuws EINDELIJK GERECHTIGHEID. THANKS CODE VRIJ

 • Ben door een fout van mijn bank zonder eigen schuld geregistreerd geweest bij BKR. Heb vele verzoeken gedaan naar mijn bank en ben ook daar niet goed behandeld, eigenlijk best wel triest hoe er werd gehandeld. Ben daarna in contact gekomen met codering vrij en hebben mij dusdanig zo goed bijgestaan zodat ik niet meer ben gerigistreerd. Eerst werd het weer door mijn bank afgewezen maar door een tweede poging van Codering vrij zelfs een excuus brief mogen ontvangen van mijn bank dat het zelfs hun fout was. Kan alleen maar zeggen dat ik zeer professioneel ben geholpen door Coderings Vrij en kan het iedereen aanraden. Helemaal hun inzet naar de eerste afwijzing was een zeer goede professionele hulp. Vr Gr J.Jipping

 • Goed geregeld en duidelijkheid,ik Ben dankbaar,groeten boateng

 • Ik was er heel erg sceptisch over maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het was het geld waard. Ik ben erg goed geholpen door de medewerkers. Goede communicatie. Snelle service. Dank jullie wel codering vrij. Nu kunnen we voor onze droomhuis gaan. Met vriendelijke groet,

 • Wat een klantgerichte manier van werken. Positief en oprecht. Het eerlijke verhaal aan de voorkant zorgt voor snel resultaat. Dankbaar en blij!

 • Het was een dure grap, maar top opgelost door jullie. Binnen een week was ik er vanaf! Top en petje af!

 • Wegens enkele problemen in het verleden t.g.v. de crisis hadden wij een negatieve BKR codering. Wij hebben CODERINGSVRIJ ingeschakeld en binnen 2 weken waren alle coderingen verwijderd. De snelheid en professionaliteit van het CODERINGVRIJ team is noemenswaardig. Nu kan onze hypotheekaanpassing zonder problemen plaatsvinden. Maastricht, 17-05-2018

 • Ik ben zeer tevreden over coderingvrij. Met de intake zeiden ze dat het zo'n 14 weken zou duren , maar in nog geen zes weken hadden ze twee registraties verwijderd . Kortom ben zeer tevreden

 • Top ik ben erg vriendelijk geholpen en nog een snelle service ook, Ga a.u.b door met de goede zaken.

 • 7

 • Vriendelijk en effectief in mijn geval, heeft al met al ongeveer een half jaar geduurd vanwege allerlei complicaties, maar ze hebben met hun vasthoudendheid uiteindelijk wel het gewenste resultaat weten te behalen. Ben er erg blij mee en ik kan coderingvrij dan ook van harte aanbevelen!

 • Coderingvrij heeft tot 2x toe een Bkr verwijderd. Het was een lange zit, maar het is het waard. Jammer dat de communicatie af en toe wat stroever ging. Maar beter dan dynamiet.

 • Naar vele tijd hier ingestoken te hebben. Meerdere afwijzingen, ondanks dat het onterecht was mijn lening op bkr gezet. En zelf lukte het niet om het eraf te halen. Lang overwogen, maar toch de stap gemaakt om coderingvrij mijn te laten helpen. Na een goed gesprek werd er verteld dat ik in me gelijk sta en hun mijn konden helpen. Na alle stukken hebben toegediend nam de jurist contact op, hele vriendelijke dame en je merkte echt dat zei goed voorbereid is om jou te helpen. Ze luisterde en vertelde precies welke stappen zei ging ondernemen, ik sprak mijn zorgen uit en werden gerust gesteld. Naar een week kreeg ik te horen dat de regestratie is verwijdert. Ik dank jullie super voor alle tijd en energie, en vriendelijkheid.

 • Hallo ik wil even melden als je een codering hebt bij Bkr je zeker gebruik moet maken van codering vrij.Ikzelf had een a2 codering opgelopen en om een hypotheek te kunnen afsluiten is dat zeer nadelig.Ik heb contact opgenomen met codering vrij waar ikzelf toch wat sceptisch was is het tegendeel waar.Ze hebben mij enorm geholpen binnen 3 maanden coderingvrij zeker een aanrader als je negatief geregistreerd staat.Coderingvrij hartelijk bedankt voor alles groeten Theo uit Landgraaf

 • Hallo ik wil even melden als je een codering hebt bij Bkr je zeker gebruik moet maken van codering vrij.Ikzelf had een a2 codering opgelopen en om een hypotheek te kunnen afsluiten is dat zeer nadelig.Ik heb contact opgenomen met codering vrij waar ikzelf toch wat sceptisch was is het tegendeel waar.Ze hebben mij enorm geholpen binnen 3 maanden coderingvrij zeker een aanrader als je negatief geregistreerd staat.Coderingvrij hartelijk bedankt voor alles groeten Theo uit Landgraaf

 • Ik had best argwaan, en dacht waarom kan ik t zelf dan niet. Maar ben zo blij dat ik het gedaan heb nu kan ik een hypotheek afsluiten en mijn droomhuis kopen.

 • Eindelijk van die codering af dank zei Codering vrij. Was onterecht dat we die hadden en werden goed ingelicht door hun hoe ze het gingen aanpakken. Een aanrader.

 • Goed werk verricht

 • Prima afhandeling. En ook opgelost. Helaas door vakanties duurde het langer dan de 'snelle' service waar ik voor had gekozen en betaald, maar dat lag ook aan mij.

 • Wat een fantastisch telefoontje kreeg ik vandaag. Mijn dossier wordt gesloten, klaar met strijden, BKR gaat van mijn naam af en ik kan alles doorzetten wat door de codering niet kon. Hypotheek en bedrijfs financiering. Eindelijk komt er rust, eindelijk kunnen we verder groeien. Zo blij met wat codering vrij heeft gerealiseerd, dat was mijzelf nooit gelukt. Mega dank

 • Wat een fantastisch telefoontje kreeg ik vandaag. Mijn dossier wordt gesloten, klaar met strijden, BKR gaat van mijn naam af en ik kan alles doorzetten wat door de codering niet kon. Hypotheek en bedrijfs financiering. Eindelijk komt er rust, eindelijk kunnen we verder groeien. Zo blij met wat codering vrij heeft gerealiseerd, dat was mijzelf nooit gelukt. Mega dank

 • Wat een fantastisch telefoontje kreeg ik vandaag. Mijn dossier wordt gesloten, klaar met strijden, BKR gaat van mijn naam af en ik kan alles doorzetten wat door de codering niet kon. Hypotheek en bedrijfs financiering. Eindelijk komt er rust, eindelijk kunnen we verder groeien. Zo blij met wat codering vrij heeft gerealiseerd, dat was mijzelf nooit gelukt. Mega dank

 • Had de hulp ingeschakeld van coderingvrij om een registratie te verwijderen die ik had van ics. Zij zijn aan t werk gegaan ermee, en paar weken later was het geregeld!! Super, zeker aanrader als je zelf een registratie hebt opgebouwd

 • Uiteindelijk verwijderd, banken zijn zo traag als ze geen geld meer aan je kunnen verdienen... Dank zij vol harding van codering Vrij toch verwijderd. Vast contact persoon is heel prettig

 • Prima

 • ik ben blij met de verwijdering uiteraard, maar wat ik 1 klein minpuntje vond is dat ik niet voldoende op de hoogte was van het tijdspad. ik heb zelf twee maal gebeld om te vragen hoe de zaak er voor stond, dat vind ik jammer, maar nogmaals, heeeeel blij met het resultaat!

 • Uiteindelijk verwijderd, banken zijn zo traag als ze geen geld meer aan je kunnen verdienen... Dank zij vol harding van codering Vrij toch verwijderd. Vast contact persoon is heel prettig

 • Zeer snelle en correcte afwikkelingen zoals belooft. Mijn droom komt uit en kunnen nu de hypotheek rond maken. Zoals afgesproken binnen de termijn alles geregeld, heerlijk op de bkr site te zien staan. NIET GEREGISTREERD. dank voor de perfecte behandeling en keurig netjes alle vragen beantwoord, een aanrader voor ieder. Ik zeg doen!!!!

 • TOP!

 • Aan het begin was ik huiverig of het inschakelen van Coderingvrij wel zin had. Het is toch een groot bedrag wat ze vragen voor hun dienstverlening. Uiteindelijk heb ik besloten om het toch te doen (een gok). Tijdens het proces zijn er duidelijke afspraken gemaakt met daarbij een duidelijke doelstelling en termijn. De afspraken zijn allemaal nagekomen binnen de gestelde termijn. Ik ben erg blij met het eindresultaat en kan weer verder aan de gang met het verwezenlijken van mijn toekomstplannen. Dankzij Coderingvrij kan ik nu weer stappen zetten richting de toekomst. Coderingvrij is een optie die men zeker moet overwegen. Vertrouw in hun expertise, hun kennen de wegen.

 • Geweldig geholpen binnen 6 weken van mijn codering af goede service en je wordt goed op de hoogte gebracht

 • Niks aan toe te voegen Binnen. Nog heen week was mijn codering ervan af

 • Super geweldig geholpen.ben ontzettend blij om met mijn nieuwe toekomst verder te kunnen nu met codering vrij! Heel erg bedankt!

 • Super geweldig geholpen.ben ontzettend blij om met mijn nieuwe toekomst verder te kunnen nu met codering vrij! Heel erg bedankt!

 • Ik was eerst sceptisch of het wel zou lukken! Maar de registratie is verwijderd waardoor ik nu wel een hypotheek kan krijgen!

 • In spanning heb ik afgewacht en ben zeer goed geholpen. Met vragen is coderingvrij altijd te bereiken. Bedankt voor de geweldige service. Gr. Melisa

 • Coderingvrij super bedankt voor alles Goed geholpen en snel de code verwijderd een aanrader mensen niet twijfelen maar coderingvrij inschakelen kost wat geld maar dan heb je wel wat

 • Strakke planning, duidelijke communicatie en in mijn geval een superresultaat binnen 6 weken na aanvraag

 • Ik ben harstikke tevreden over coderingvrij. Ben erg goed geholpen door de medewerkers. Ik zou iedereen coderingvrij aanraden. Het was geen makkelijke zaak, maar ik ben van de Codering af!! Helemaal blij!! Dank je wel!!

 • Het werkt echt, niet geloven, maar wel waar. Echt super bedankt. Aan alle medewerkers.

 • Was lang om te wachten , maar binnen de tijd goed gedaan. Ik zelf vind niet eerlijk dat de totaal prijs om te betaald niet aan beging te uitleggen. (Te duur). Maar bedankt voor jullie helpen. 😘

 • Ik had 2 coderingen waarvan 1 snel verwijderd was en en bij 1 dacht ik dat lukt nooit maar tot mijn verrassing is ook deze verwijdering gelukt. kortom een aanrader om van de diensten gebruik te maken.

 • Mijn complimenten voor jullie inzet! Jullie werken transparant. Wat ik heel fijn vond. De reactie van de tegenpartij duurt soms heel lang wat voor stagnatie zorgt. Al met al ben ik zeer tevredenevreden met jullie dienstverlening!

 • Top dat de verwijding zo snel heeft plaatsgevonden.

 • Eerst geloofde ik niet dat mijn negatieve registratie sneller verwijderd kon worden, maar wie niet waagt wie niet wint. Dus ik had een aanvraag gedaan bij CoderingVrij en blij dat ik het heb gedaan. Wil het personeel van het bedrijf CoderingVrij van harte bedanken :) ! 

 • Ik heb als klant de codering weg laten halen bij codering vrij Ze doen het echt wat ze beloven eerste instantie geloofde ik niet ik heb mee te maken gehad kost wel paar centen maar ze doen het werk perfect en afspraak na komen doen herl goed ik ben weer codering vrij ik jan doen wat ik wil ik voel me zo vrij en happy mijn dank is groot aan alle medewerkers danku een prettige samen werking Mvgr m burul

 • zeer goed

 • Blij dat jullie er zijn , heb heel lang bij de  BKR gestaan, terwijl alles al afgehandeld was ook na 5 jaar, belachelijk gewoon, Coderingvrij, heeft mij heel goed geholpen, ze zijn echt heel goed, ook met het afhandelen,  mensen gewoon doen!!!!

 • Ik ben zeer tevreden over de service van CoderingVrij. Zoals velen was ik in het begin volledig sceptisch hierover en ook het financiële plaatje viel me niet mee. Maar na het zelf geprobeerd te hebben en op aanraden van mijn hypotheekadviseur, toch de stap genomen. Er werd vanaf moment 1 meteen met me meegedacht, want er bleek niet 1 maar 2 slechte coderingen te staan. Die werden beiden voor een combi-prijs verwijderd. Het is hierdoor dat ik een hypotheek heb kunnen krijgen en daarvoor ben ik zeer erkentelijk voor de service. Job well done!

 • Ervaar codering vrij als positief waarom codering word achter haalt en verwijderd je word veder goed op de hoogte gehouden hoe het er voor staat dus ik ben blij dat het bestaat! Het kan je namelijk belemmeren in je leven terwijl je in een heel ander level staat van her leven.

 • Om te beginnen wil ik jullie bedanken voor het verwijderen van mijn codering.Het heeft een poosje geduurd,maar ik ben blij dat ik geduldig heb afgewacht ,totdat jullie ,jullie werk hebben gedaan.Ik ben hier hartstikke blij mee en wens jullie veel succes met de andere klanten die in soortgelijke problemen zijn gekomen en door jullie toedoen ervan af zijn.Nogmaals hartstikke bedankt en een fijne dag verder.

 • Na een jaar in onzekerheid verkeerd te hebben is het de deskundige medewerkers bij Coderingvrij uiteindelijk gelukt om mijn 2-codering bij het BKR verwijderd te krijgen. Zonder Coderingvrij hadden we dit nooit voor elkaar gekregen gezien de starheid van de SNS-bank (nu 'Volksbank', genaamd). Ik vind het echt ongelofelijk dat je in Nederland als particulier geen afspraak 'face to face' kunt maken bij Bijzonder Beheer van de Volksbank (hahaha... what's in a name...), om je verhaal te doen. Ik denk namelijk dat als je als bank meedenkt met de klant dat het je uiteindelijk meer oplevert. Na deze ervaring zal ik nooit meer zaken doen met de Volksbank en ze dus ook niet aanbevelen bij wie dan ook. Nogmaals. Wij zijn Coderingvrij zéér dankbaar voor de hulp en luisterend oor aan de telefoon. Wij kunnen nu eindelijk onze verbouwingsplannen doorvoeren. :) Bedankt Coderingvrij!!!

 • Goed van begin tot het einde geholpen

 • Zeer goed geholpen

 • Ik ben super blij dat ik jullie heb gevonden en dat jullie t voor elkaar hebben gekregen mijn negatieve bkr melding weg hebben kunnen halen. Ik twijfelde er ook eerst aan als dit wel werkelijk kon en heb het in eerste instantie aan mij  adviseur gevraagd als dit mogelijk was. Hij gaf mij het advies om het te doen dat t werkelijk mogenlijk is. Ik ben super blij hiermee zodat ik nu op zoek kan naar een koophuis en een leaseauto omdat mijn negatieve bkr melding weg is. Super bedankt en zal het zeker meerdere mensen vrienden en kennissen aanraden.

 • Bij deze ben ik heel blij dat ik coderingvrij heb gevraagd om mijn coderingen bij het BKR te laten verdwijnen. Ik had 3 coderingen staan met vrij grote bedragen. Deze zijn moeiteloos verwijderd bij het BKR.Coderingvrij heeft veel contact met mij gehad per email en per telefoon en hielden mij perfect op de hoogte over de stand van zaken mbt. mijn coderingen bij het BKR. Ik kan iedereen aanraden om coderingvrij te vragen om "jou" coderingen te laten verdwijnen. Nogmaals hartelijk bedankt voor alle moeite voor iedereen bij coderingvrij die mij hebben geholpen met het laten verdwijnen van mijn coderingen bij het BKR. Vriendelijke groet. En veel succes voor de geene die hun coderingen laten verdwijnen door coderingvrij.Ik weet zeker dat het bij jullie ook zo zal gaan zoals bij mij.

 • Zeer vriendelijk personeel. En ongeloofelijk binnen 2 weken mijn a2 codering verwijderd. Geweldig!!!!

 • Mijn codering is verwijdert bij BKR. Ze hebben goed werk verricht. Het is niet gratis. De kosten zijn 600 euro. Maar ben er blij mee.

 • Januari begonnen met een hypotheek aanvraag, deze ingediend bij de bank en wat bleek; 3 BKR registraties. 1 van wehkamp en 2 van abn creditcard, allemaal met zware coderingen erop. Je begint te twijfelen wat je moet doen en gaat aan de gang met google. Eind juni contact opgenomen met CoderingVrij en mijn verhaal gedaan, € 100 overgemaakt en hopen op het beste. Binnen een week kreeg ik een telefoontje dat zij de BKR registraties weg konden krijgen. Dat was natuurlijk goed nieuws, heb nog een bedrag per registratie overgemaakt en ben met een goed gevoel op vakantie gegaan naar het Gardameer. Toen ik terug kwam van vakantie contact opgenomen met CoderingVrij over de stand van zaken, hij zou voor mij gaan kijken en mij terug bellen. Binnen een uur werd ik i.d.d. terug gebeld met het nieuws dat de codes weg waren. De volgende dag heb ik ingelogd bij het BKR om te kijken en zo als beloofd waren alle codes weg. Sinds 15 november 2016 ben ik dan ook de trotse bezitter van mijn eigen huis. Ik ben echt heel blij en tevreden over wat CoderingVrij voor mij gedaan heeft.

 • In antwoord op uw mail waarin u beschuldigd wordt van leugens kan ik melden dat CoderingVrij erin geslaagd is mijn BKR melding te verwijderen binnen 8 weken. Ik ben dus een tevreden klant.

 • Op jullie facebookpagina had ik onlangs (als enige) een goede recensie geschreven. Echter na (1e) de uitzending van radar kreeg de 1 na de andere kritische uiting. Mensen gingen schelden, lieten zich belachelijk gaan, daardoor heb ik het verwijderd. Ik ging in 1e instantie in discussies mee maar het kost op een gegeven moment negatieve energie.

  Enfin, nogmaals een reactie die van mij gebruikt mag worden. Zoals jullie aangeven graag anoniem. Ik ben helemaal klaar met dreigementen e.d.

  Het is CoderingVrij na maandenlang gelukt om mijn 2-codering verwijderd te krijgen. Na een lijdensweg van een jaar waarin ik zelf diverse pogingen heb ondernomen om een in mijn ogen onterechte bkr-codering te verwijderen en bijv. ook rechtsbijstand heb ingeschakeld, kreeg ik keer op keer teleurstellend nieuws. Ten einde raad heb ik een partij gezocht die zich specialiseert in coderingen verwijderen en 'de gok' gewaagd. Een partij die iig redelijk betaalbaar was. Concurrente partijen vroegeb belachelijk veel geld. Ik moet bekennen dat ik een paar keer vraagtekens heb gehad of het wel ergens toe leidde. Ik heb er continu zelf achterheen gezeten en heb mijn verhaal rondom de BKR uitvoerig op papier gezet. Net nadat na meerdere maanden de moed me in de schoenen zakte kreeg ik van een medewerker te horen dat per direct mijn code verwijderd zou worden. Het heeft mijn leven veranderd en ik ben super blij: ik heb weer een hypotheek kunnen afsluiten doordat de 2-codering weg is! Ik denk zeker dat je als gedupeerde zelf best een end komt door eerst zelf actie te ondernemen en bezwaar aan te tekenen. Maar mijn situatie vroeg om bemiddeling door mensen met juridische kennis die ik zelf niet heb

 • Sinds vandaag coderingvrij moesten anders nog wachten tot oktober. Dus bedankt coderingvrij!

 • Echt super maar wat is het slecht dat het op deze manier moet omdat andere hun werk niet goed doen en blijkbaar niet weten wat voor gevolgen dat heeft! Ik ben heel tevreden over coderingvrij. En de verhalen die op het internet rond gaan dat medewerkers zelf een review schrijven is niet waar. Nogmaals super bedankt TOP!!!

 • De CoderingVrij heeft ons sucsesvol geholpen de eerste poging lukte niet maar de tweede keer is het gelukt .top helemaal super,we konden weer een hypotheek afsluiten

 • Bij deze wil ik laten weten , dat ik zeer goed geholpen ben met het verwijderen van mijn negatieve BKR registratie. Alles ging exact volgens vooraf gemaakte afspraken en ik heb na jaren ellende nu eindelijk een veel te dure lening over kunnen sluiten, omdat de BKR registratie verwijderd is. Nogmaals dank hiervoor.

 • Ik had een negatieve registratie en via een kennis was ik terecht gekomen bij CoderingVrij. Dat was een goede tip! Ik ben vanaf het begin tot het eind goed geholpen en de registratie is gelukkig verwijderd

 • Ik ben fantastisch gehlopen door Coderingvrij. Ik zag het niet meer zitten, had een korte BKR periode die ook al op de H van hersteld stond, maar dan nog zit je er jaren aan vast. Door Coderingvrij is dit nu opgelost, dus het kan zeker wel!

 • Een tijdje terug heb ik de hulp ingeroepen van Coderingvrij. Door omstandigheden had ik  nog 2 BKR registraties staan voor nog 3 jaar. Met inzet van Coderingvrij zijn deze er van af. Ik heb zelf een BKR BKR-toetsing gedaan en kan bewijs dus leveren. Het zijn dus geen leugens. Er wordt meteen in eerste gesprek al aangegeven of ze iets voor je kunnen betekenen. 

 • Het duurde even maar ben bkr vrij dank jullie wel voor de goede hulp .

 • wij willen dolgraag reageren op het verwijderen van een negatieve codering bij het BKR [want het kan wel degelijk,dank zij jullie!!!!!!!!] Wij zijn enkele jaren geleden in een schuldsanering gekomen,omdat wij niet meer aan onze verplichtingen konden voldoen.Wij hadden schuld bij de belasting,bank,woningbouw,ect,was een hoog bedrag met ? en 5 nullen,konden geen kant meer op.De belasting cq deurwaarder heeft toen een openbareverkoping aangekondigt en zijn in een schuldsanering gekomen[alles kwijt van inboedel tot auto] Wij hebben toen 3 jaar op een houtje gebeten[grootste gedeelte afgelost] en 3 jaar later is door de rechter beslist dat wij weer op nul konden beginnen. Maar je krijgt gelijk een negatieve codering bij het BKR van hier tot tokio,en komt daar maar eens vanaf[je bent gewoon een crimineel]!!!!! Je kan van alles proberen om B.V een kleine lening af te sluiten,maar het is overal nee,nee en nog eens nee. Toen zagen wij op tv dat CODERINGVRIJ iets voor de consument kon betekenen,wat anderen niet konden. Wij de stoute schoenen aangetrokken en gebeld,wat schets onze verbazing!! dat de vriendelijke meneer aan te telefoon gelijk voor ons aan de slag ging. Na alle gegevens van onze financiele situatie te hebben doorgenomen,alle dokumenten te hebben opgestuurt, is CODERINGVRIJ er gelijk mee aan de slag gegaan. Na een bepaalde tijd kregen wij een telefoontje van CODERINGVRIJ dat onze negatieve codering helemaal weg is bij het BKR[ EN DAT IN EEN PAAR MAANDEN]!!!!!!!!! Wij dachten, JA AAN MUN HOELA dus voor de grap een gratis offerte aangevraagd bij een financieringsmaatschappij,s'morgens gebeld en in de middag een telefoontje dat wij gewoon een lening konden krijgen omdat wij geen negatieve codering meer hadden bij het BKR[ dank,dank en nog eens dank ]

  DUS OM EEN LANG VERHAAL KORT TE MAKEN,HET KAN WEL DEGELIJK OM JE NEGATIEVE CODERING TE LATEN VERWIJDEREN DOOR CODERINGVRIJ!!!!!!!!!!!!!hoop u voldoende te hebben ingelicht,en zijn dankbaar dat jullie ons hebben geholpen

 • Ik ben zeer tevereden ik ben bkr vij u kunt ons altijd benaderen wij zullen altijd zegfen dat het gedn leugen is  wij zijn tevreden ik heb ook u aan kennisen aanbevolen

 • Top ze hebben alles waargemaakt en mijn codering is verwijderd

 • Top werk geleverd. Heb even geduurd maar de aanhouder wint. Erg tervreden. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 • Super geholpen!! Ze nemen de tijd voor je en gaan tot het uiterste om je te helpen!! Ik had een onterechte codering en zij hebben alle moeite gedaan om deze te verwijderen en dat is gelukt!! Ze zijn hun geld dubbel en dwars waard!!!

 • Ik had een codering staan bij de BKR in Tiel Ik heb geïnformeerd bij coderingvrij. Ze hebben mijn goed geholpen met advies. Nadat ik er een paar daagjes over nagedacht had, het kost wel geld maar dat kon ik in twee of drie termijnen betalen. Dus heb ik ze laten proberen om mijn code eraf te laten halen. Maar Coderingvrij heeft wel voor elkaar gekregen om de codering weg zijn gehaald bij de BKR.

 • Zoals jullie en ik weten is dit wel degelijk mogelijk door jullie ben ik bkr vrij we hebben nu zelfs een huis gekocht zonder problemen dus bij deze het is mogelijk

 • Ik ben 1 van de vele mensen die ontzettend blij is dat er organisaties zoals die van u bestaan voor onder meer een 2de kans in het leven. Uiteraard vind ik tevens dat BKR ook zeker zijn bestaan moet voortzetten voor mensen die niet kunnen omgaan met financiële verplichtingen en die stelselmatig in geldproblemen raken en dan meer om deze mensen in bescherming te nemen. In mijn geval kon ik een paar maanden mijn betalingen niet nakomen en ik werd vervolgens bij BKR geregistreerd. De betalingen ben ik allang ingelopen en ik heb zoals ik altijd had alles onder controle. Maar ik kan geen credit card aanvragen. Geen lening bij de bank. Auto leasen kan niet. Laat staan een huis huren of kopen. Volgens dit systeem zou ik dus voor eeuwig moeten sparen om dingen te doen voor mezelf die iedere normaal werkende Nederlander wel met de hulp van o.a. banken kan. Vanwege dit onrecht heb ik CoderingVrij benaderd om mijn zaak onder de loep te nemen. Van de 2 noteringen die ik bij BKR heb, heeft CoderingVrij ervoor gezorgd dat er tot nu toe 1 notering is ingetrokken door de betreffende organisatie. Indien de 2de notering ook wordt ingetrokken, betekent voor mij als alleenstaande vrouw dat ik weer mijn leven terugkrijg. Ik kan mezelf weer voorzien van o.a. ruimte en mobiliteit. Zoals de Consumentenbond het opneemt voor zijn consumenten en Buma Stemra strijdt voor de rechten van artiesten, zo is er CoderingVrij die opkomt voor de rechten van de simpele burger!

 • Wij zijn uiterst tevreden over CoderingVrij
  De informatie is zeer duidelijk en we zijn regelmatig op de hoogte gehouden van de afwikkeling in deze.

 • Het duurde een poos maar uiteindelijk is het wel gelukt en kon ik lenen zonder codering het werkt echt alleen is geduld een schone zaakik ben de codering vrij erg dankbaar voor het werk wat zei hebben verricht en het zijn geen leugens het werkt echt

 • Ik zelf heb hele goede ervaring gehad met de dienstverlening van codering vrij Zij hebben ervoor gezorgd dat mijn bkr melding is verdwenen en ik weer op een normale manier verder kan met mijn leven Binnen een paar weken was het geregeld. Ben er nu soms nog steeds beduusd van dat zij het voor elkaar hebben gekregen.

 • Vriendelijke behandeling, duidelijke afspraken, vlotte afhandeling.

 • Beste mensen van coderingvrij,
  Ik ben goed geholpen door u om (on)terechte coderingen te laten verwijderen
  Ik heb momenteel geen coderingen meer en kan zo een lening of een hypotheek afsluiten.
  Hartelijk dank hiervoor.

 • Mij hebben ze goed geholpen dank zij hun ben ik bkr vrij  

 • Komen goed afspraken na. Nette service Gewooncompleet

 • Hallo Codering vrij !!!  
  Ook ik ben super goed geholpen door CoderingVrij !!! Ik had zelfs 3 aantekeningen staan bij het BKR te Tiel , en dan ook nog buiten mijn eigen schuld om. De eerste info gesprekken vonden telefonisch plaats , daarna leverde ik de benodigde papieren aan en het traject ging van start. Het opstarten met de benodigde papieren duurde ongeveer 14 dagen , toen de inwerking stelling actie van CoderingVrij !!!! Je wordt goed op de hoogte gehouden via telefoon en of mail.En in totaal zijn mijn 3 aantekeningen binnen een tijds bestek van bijna 3 maanden verwijderd in Tiel. En het voelt goed en weer vrij om geen aantekening te hebben.  Van BKR Tiel uiteraard een copie ontvangen van de verwijdering van de 3 notie`s en inderdaad compleet vrij !!! Super blij en ook relatief snel bijna 3 maanden.

 • Bij aankoop van mijn droomhuis bleek ik twee coderingen achter mijn naam te hebben, jaren daarvoor opstaan in een situatie van echtscheiding. Ik was me daar niet van bewust en kon geen hypotheek krijgen. De voorlopige koopakte was notabene al getekend.En dat terwijl de situatie was veroorzaakt door een ex-partner, alles afbetaald was ( dus geen openstaande schulden meer) en ik met een vaste baan mijn leven op orde wil maken. Echt een complete nachtmerrie.Dankzij coderingVrij lukte het om de coderingen te verwijderen waardoor ik een week voor de deadline alsnog groen licht kreeg voor een hypotheek en ik mijn huisje kon kopen!Zonder coderingVrij was dit nooit gelukt. Ik had dit zelf ook echt niet geloofd tot het me zelf overkwam!

 • Heb sinds kort geleden contact gehad  met uw bedrijf en ik ben erg tevreden alles was volgens afspraak en daarna is het me ook gelukt om een huis te kopen.

 • Jullie hebben mij heel goed geholpen zat echt nog een in bkr maar gelukkig door Coderingvrij zagen mogelijkheden blij mee bedankt Coderingvrij

 • Goed service, netjes geholpen en geweldig resultaat

 • Snel geholpen, goede service en geweldig resultaat

 • Verleden jaar oktober, mijn negatief registratie, door jullie bedrijf werd verwijderd, uit het BKR. Dit heeft ons leven compleet veranderd, waardoor wij 3 leningen, hebben ingelost. Hierdoor zijn wij niet meer in de problemen gekomen en zijn ook alle achterstanden weg gewerkt. Wij waren zeer tevreden, over de organisatie CoderingVrij en ook telefonisch, werden wij zeer vriendelijk geholpen.

 • Ik ben top geholpen

 • wij zijn  prima geholpen door jullie anders hadden wij nooit een huis kunnen kopen nogmaals er bedankt voor de goede hulp .

 • Tevreden met de snelle en correcte afhandeling! Na de processen en prijzen te hebben vergeleken met andere concurrerende partijen, besloten met CoderingVrij in zee te gaan. Geen moment spijt van gehad!

 • Mijn man en ik wilden dolgraag een huis kopen, alleen 1 ding zat tegen, namelijk een negatieve codering. Door het team van CoderingVrij hebben we nu ons droomhuis kunnen kopen en zijn we helemaal gesetteld met ons gezinnetje. 

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit