Private lease met negatieve BKR

Private lease met negatieve BKR, los dit op door CoderingVrij!
U wilt privé een auto leasen, maar u heeft een negatieve BKR-registratie? Dit is mogelijk indien uw huidige financiële situatie helemaal op orde is en u geen codering meer heeft. Herkent u dit? Lees dan snel verder.    


Wat is private lease

Met een private lease rijdt u in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit houdt in dat de leasemaatschappij alles voor u regelt. Denk hierbij aan de verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparaties, onderhoud en vervangend vervoer. Het enige waar u rekening mee dient te houden is het tijdig betalen van het maandbedrag en de brandstofkosten. De leaseperiode is meestal tussen de 24 en 48 maanden. 

Negatieve registratie

Wat is een negatieve registratie? Zodra u een lening afsluit bij een kredietverstrekker wordt dit gemeld bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Uw gegevens worden opgeslagen in het Centraal Krediet Informatiesysteem en uw registratie blijft vijf jaar na aflossing van de lening staan. De volgende registraties worden aangemeld bij het BKR:

- Private lease
- Een creditcard 
- Kredietlimiet op uw bankrekening (roodstaan)
- Een doorlopend krediet 
- Een persoonlijke lening
- Een aankoop met afbetaling
- Een telefoonabonnement in combinatie met een telefoon t.w.v. minimaal € 250,-

Bovenstaande registraties zijn positief, maar indien u niet op tijd betaalt, dan worden ze omgezet naar negatieve registraties. Een hypotheek wordt pas gemeld zodra er een betalingsachterstand is ontstaan. De hypotheek wordt negatief geregistreerd indien u een betalingsachterstand heeft van meer dan drie maanden. Voorkom een negatieve registratie en betaal uw rekeningen altijd op tijd. Zo vermijdt u vervelende situaties. 


Uw codering verwijderen

CoderingVrij biedt u de perfecte oplossing! Wij zijn een dienstverlenende organisatie met jarenlang ervaring in de financiële branche. We zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, aanpassen en het verwijderen van negatieve registraties. Door onze ervaring weten wij hoe vervelend het is om door een negatieve registratie financieel te worden belemmerd. Door negatieve registraties kunt u bij de meeste bedrijven of geldverstrekkers geen private lease of een hypotheek aanvragen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van kredietverstrekkers en banken. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van hun procedures. Dagelijks verwijderen wij terechte en onterechte registraties. We hebben inmiddels al meer dan 4.500 registraties verwijderd. 


Een private lease met negatieve BKR

Heeft u interesse om uw negatieve BKR  te verwijderen, zodat u in aanmerking kunt komen voor een private lease? Bel direct naar CoderingVrij 088 - 426 3737. Het eerste intakegesprek is bij ons altijd gratis! U kunt ook op deze pagina het contactformulier invullen. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 
© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.