1Gespecialiseerd in de AVG wetgeving:
Bij CoderingVrij zijn wij gespecialiseerd in de AVG wetgeving en kunnen u als geen ander helpen bij het verwijderen van uw negatieve BKR-registratie. Onze juristen zijn dagelijks bezig met het verwijderen van negatieve registraties en met succes. CoderingVrij heeft inmiddels al duizenden negatieve registraties verwijderd;

2Tevreden klanten:
CoderingVrij is de partij die negatieve BKR-registraties verwijderd. Onderzoek goed met welke partij u in zee gaat en lees snel meer over onze meest recente verwijderingen en reviews van onze tevreden klanten

3Laagste prijsgarantie:
Door de zekerheid die wij hebben in onze procedure, kunnen wij u altijd de laagste prijs aanbieden. Krijgt u ergens anders een lagere prijs? Laat het ons direct weten. U ontvangt van ons dan een scherper voorstel. 

4Onderzoekt als enige partij de eerlijke haalbaarheid:
CoderingVrij is de enige partij die voorafgaand altijd de haalbaarheid van de zaken meet. Wij nemen namelijk alleen zaken aan waarvan wij overtuigd zijn dat de registratie verwijderd kan worden

5Goede contacten met kredietverstrekkers:
De juristen van CoderingVrij hebben dagelijks goede contacten met de kredietverstrekkers, welke wij graag willen behouden. U als consument of ondernemer profiteert van het feit dat wij dagelijks contact hebben met vaste contactpersonen van de verschillende kredietverstrekkers. Hierdoor werken wij binnen uw deadline en streven voor het maximale resultaat voor u!

6Spoedprocedure:
Kunt u niet langer wachten omdat u uw droomhuis al heeft gevonden of misschien al een bod heeft gedaan op de woning, of kan uw zakelijke financiering niet langer wachten omdat het noodzakelijk is voor uw bedrijf? Dan kan CoderingVrij met een spoedprocedure de BKR-codering versnelt laten verwijderen. Tijdens het gratis adviesgesprek verteld de adviseur u graag over de mogelijkheden.
Vul dan het aanvraagformulier in Of bel ons op088 - 426 3737

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit