Gratis intake BKR verwijderen

Hoe kom ik van mijn negatieve registratie af

Stel, u wilt graag een nieuwe auto of een droomhuis kopen, maar u staat negatief geregistreerd bij het BKR. Toch wilt u een nieuwe lening aanvragen bij uw bank en tot uw grote teleurstelling komt u niet in aanmerking voor een hypotheek of een nieuwe lening. U vraagt zich af, hoe kom ik van mijn negatieve registratie af? Om toch uw droom waar te maken, biedt CoderingVrij de oplossing om uw codering te verwijderen, zodat u toch nog uw auto of huis kunt kopen.

Een negatieve codering

Meer dan 9 miljoen mensen staan geregistreerd bij het BKR. De geldverstrekker meldt het bij BKR als u meer dan twee maanden achterloopt met uw betaling. Indien u dit nog steeds niet betaalt dan wordt dit codering genoemd. Met een negatieve codering kunt u geen nieuwe lening aanvragen en uw gegevens blijven vijf jaar geregistreerd bij het BKR. Na vijf jaar worden de gegevens pas verwijderd, ook al heeft u uw lening al afgelost. Bij CoderingVrij hoeft u geen vijf jaar te wachten, maar we bieden u de kans om uw negatieve registratie te verwijderen. Meer weten over hoelang u staat geregistreerd bij het BKR? Lees hier meer.

Let op, vanaf 1 december 2016 wordt u al geregistreerd als u meer dan € 250,00 leent, wat voorheen vanaf € 500,00 was en ook de looptijd veranderd van 3 maanden naar 1 maand. Door deze verandering worden er meer mensen geregistreerd bij het BKR en het kan van invloed zijn op het maximale bedrag dat u kunt krijgen voor een hypotheek. 


CoderingVrij

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van coderingen verwijderen. Ons bedrijf is gelegen in het centrum van Oosterhout, Noord-Brabant. We hebben al jaren ervaring in de financiële branche en we delen graag onze kennis met u. Het is vervelend als u negatief geregistreerd staat bij het BKR en daarom schieten wij u te hulp! Er waren al meerdere mensen voor u, hieronder een recensie van een klant:

‘Bij BKR geregistreerd doordat ik mijn baan was verloren. Ging om een klein bedrag maar daardoor kon ik geen hypotheek krijgen. Door de bemiddeling van CoderingVrij kon de registratie eerder weggehaald worden en kan ik nu wel een hypotheek aanvragen.’

Deze klant had een codering bij de Neckermann en wilde graag een hypotheek aanvragen, we hebben de klant succesvol geholpen.

Onterechte of terechte registratie verwijderen


Onterechte registratie

Niet met uw registratie eens? U bent niet het enige met het probleem! Ten eerste kunt u contact opnemen met de kredietverstrekker en een oplossing zoeken voor de eventuele fout die ze hebben gemaakt. Als u samen tot een overeenstemming bent gekomen, kan de kredietverstrekker BKR de opdracht geven om de codering achter uw naam te verwijderen. Is er geen oplossing, dan helpen wij u graag. 

Terechte registratie

Heeft u een terechte registratie door een kleine betalingsachterstand? En u wilt graag een nieuw huis kopen? Dat is mogelijk! Als alles in orde is op financieel gebied, dan is de kans groot dat het verwijderen van uw registratie verwijderd kan worden. Ook voor het aanpassen en herstellen van negatieve registraties staan we voor uw klaar. 


Een negatieve registratie verwijderen?

Wilt u snel en zo goedkoop mogelijk uw negatieve BKR codering verwijderen? Laat u helpen door het ervaren team van CoderingVrij.  U krijgt een vast laag opstartbedrag, een succesfee bij een positief resultaat en een persoonlijke jurist. Om te starten met uw aanvraag beginnen we eerst met een gratis telefonische intake om uw mogelijkheden te bespreken. Is het haalbaar, dan zijn de kosten als volgt:

  • Vooraf met een maximum van 3 coderingen € 199,= via onze CoderingVrij Hulpverlening”
  • Achteraf € 100,= voor de verwijderde codering. Dus alleen als de negatieve registratie is verwijderd!
  • Dus niet zoals andere kantoren, ongeacht het resultaat te allen tijde € 420,=
Vele bedrijven en of personen beweren dat zij tegen hogere bedragen uw codering kunnen verwijderen. Of kredietverstrekkers die suggereren dat ze uw registratie kunnen verwijderen door uw schulden te incasseren.Trap hier niet in! Uw codering kan alleen verwijderd worden door de bank of de kredietverstrekker die uw registratie heeft gedaan. 

Kies daarom voor CoderingVrij! Wij hebben jarenlang ervaring in de financiële branche en weten wat het beste is voor u. Net zoals u betaald voor een persoon die veel verstand heeft van bepaalde zaken in de financiële wereld, kosten wij ook een beetje. Over de kosten zijn wij glashelder en we weten vooraf al of wij de registratie succesvol kunnen verwijderen door middel van een gratis telefonisch advies. 

Start nu en wordt CoderingVrij! Doe hier een aanvraag of vul het aanvraagformulier in op deze pagina.
 Het team van CoderingVrij staat u professioneel te woord. 

CoderingVrij, het bedrijf om uw negatieve en positieve registraties te verwijderen!