Een negatieve BKR-registratie verwijderen is een jurdische en specialistische opgave wat tijdrovend en complex kan zijn. De AVG wetgeving is ingewikkeld voor onbekenden, waardoor een specialistische bureau inschakelen erg belangrijk is om een verwijdering van een negatieve BKR-registratie af te dwingen. 

Het verwijderen van uw negatieve BKR registratie kan al vanaf een richtprijs van ca. € 420,-.

Wilt u ook weten of wij uw negatieve BKR-codering kunnen verwijderen? Neem dan contact met ons op, zodat wij in een gratis advies gesprek kunnen vertellen of ook uw negatieve BKR-codering verwijderd kan worden. Hierdoor heeft u de garantie dat wij enkel en alleen voor het beoogde resultaat zullen gaan; u kunt dan verder met uw financiële doelen.

Bel vandaag nog voor een gratis adviesgesprek of vul het aanvraagformulier in, zodat ook u verder kunt met uw hypotheek of lening.
Vul dan het aanvraagformulier in Of bel ons op088 - 426 3737

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit