CoderingVrij is de grootste BKR verwijderaar van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van (on)terechte BKR-registraties. Inmiddels hebben wij al duizenden negatieve BKR-registraties verwijderd. Door deze opgebouwde kennis in jurisprudentie hoeven wij het wiel niet meer opnieuw uit te vinden. Dit vertaalt zich voor u als cliënt dat u een vaste lage prijs betaalt om uw negatieve BKR-registratie - soms al binnen 4 weken - te kunnen verwijderen.

Het verwijderen van uw negatieve BKR registratie kan al vanaf een richtprijs van ca. € 780,-.

Wilt u ook direct weten of uw negatieve BKR-registratie verwijderd kan worden? Bel dan gratis en vrijblijvend op telefoonnummer 088 426 3737 of vul onderstaande aanvraagformulier in, dan bellen wij u op werkdagen dezelfde dag nog terug.

Waarom kiezen voor CoderingVrij?

  • 1. Omdat wij de grootste BKR verwijderaar van Nederland zijn.
  • 2. Omdat u altijd door middel van een gratis adviesgesprek vooraf al weet waarom uw negatieve BKR-registratie verwijderd kan worden.
  • 3. Omdat wij altijd maatwerk leveren. Geen enkele zaak is hetzelfde.
  • 4. Omdat wij onze kennis en expertise uit voorgaande procedures meenemen in uw zaak.
  • 5. Omdat wij een team van juristen hebben die alle ingangen binnen de AVG-wetgeving beheersen, zodat u snel van uw codering af kunt komen.
  • 6. Omdat u wij altijd werken met een vaste prijs. Hierdoor weet u altijd waar u financieel aan toe bent. Geen verrassingen achteraf.
Vul dan het aanvraagformulier in Of bel ons op088 - 426 3737

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

 • BKR Codering verwijdering

Gratis telefonisch adviesgesprek

 • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
 • U weet direct waar u aan toe bent
 • Wij verwijderen alle type coderingen
 • Altijd tegen een vast laag tarief
 • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit