Kosten

CoderingVrij is vanaf 2014 actief als juridisch dienstverlener. Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het verwijderen van (onder andere) negatieve BKR-registraties.

Met onze dienstverlening ondersteunen wij bij een vroegtijdige verwijdering van registraties. Ons team van gedreven juristen heeft jarenlange ervaring en specialistische kennis op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG); op grond waarvan een registratie vroegtijdig verwijderd kan worden. Hierdoor kunnen wij per dossier een vaste prijs aanbieden voor een juridische procedure.
Laat jouw BKR-registratie verwijderen
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Het eerste gesprek is altijd gratis

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze juridisch adviseurs wordt er besproken hoe de registratie tot stand is gekomen, hoe de huidige situatie is en wat de reden is dat je van de registratie af wilt. Op basis van deze elementen kan er een inschatting worden gemaakt of wij mogelijkheden zien je te helpen bij de verwijdering van de registratie middels een juridische procedure.

Het adviesgesprek met één van onze juridisch adviseurs is altijd gratis en vrijblijvend.
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:ING Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:ABN AMRO Bank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Vesting Finance Arrow Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Tmobile Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:De volksbank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen

Maatwerk tegen een vaste prijs

Omdat elke situatie uniek is bieden wij in elk dossier maatwerk. De prijs voor een procedure kan daarom per zaak verschillen. Wel wordt er voorafgaand aan het starten van een juridische procedure een vaste prijsafspraak gemaakt. Zo kom je tijdens de juridische procedure niet voor (financiële) verrassingen te staan.

Voor het verwijderen van een negatieve BKR-registratie kun je rekening houden met een richtprijs van € 980,-.

CoderingVrij assisteert niet alleen bij de verwijdering van negatieve BKR-registraties, maar ook bij de verwijdering van IVR-registraties, EVR-registraties en verjaring van registraties. Ook hierbij geldt dat de prijs van een procedure per zaak kan verschillen omdat elke situatie uniek is.

Je kunt voor het verwijderen van een EVR-registratie, een IVR-registratie of verjaring rekening houden met een richtprijs van € 1.180,-.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn voor jouw specifieke situatie? Bel ons dan op telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Om 15:57 ben ik gebeld en kreeg ik te horen dat ze mijn bkr heb laten verwijderen ongelofelijk. Woorden schieten me tekort, tijdens het process hielden ze me constant up-to-date de service was ook top!

Ik wens jullie veel gezondheid en succes toe wat een prachtige bedrijf!    
Lees meer
Brk Kay minder dan een maand geleden
5 / 5
Ze waren heel vriendelijk en kwam altijd de afspraken na wij willen de jurist de heer Blank graag bedanken voor de goede samenwerking nogmaals bedankt    
Lees meer
Wendy van Braak minder dan een maand geleden
5 / 5

Waarom kiezen voor CoderingVrij?

  • 100% Gratis en vrijblijvend.
    Je zit nooit ergens aan vast!
  • 100% Gespecialiseerd in de AVG.
  • 10.000+ BKR-registraties verwijderd
Veelgestelde vragen over het verwijderen van een BKR-registratie
Hoe werkt een juridische procedure?
Een juridische procedure bestaat uit 4 stappen. De eerste stap is een uitgebreid adviesgesprek met één van onze juridisch adviseurs. Zien wij mogelijkheden jou te helpen? Dan starten wij met het juridisch onderzoek. Dit is de tweede stap in het proces. Hierbij wordt de correctheid van de registratie getoetst. Is de registratie terecht? Dan volgt er in stap drie een minnelijke procedure. Samen met een vaste jurist bouw je een volledig dossier op en wordt het juridisch verzoek opgesteld. De vierde stap is de uitslag van het traject. Wil de kredietverstrekker niet overstag? Dan zijn er doorgaans mogelijkheden voor een vervolgprocedure
Heb ik een negatieve BKR-registratie?
Om te controleren of je een negatieve BKR-registratie hebt, kun je jouw BKR-overzicht opvragen. In drie korte stappen kun je het overzicht opvragen en inzien wat er op jouw naam geregistreerd staat. Wij helpen je graag met uitleg over wat er op je BKR-overzicht staat.
Wanneer is mijn BKR-registratie verjaard?
Een vordering verjaart wanneer de kredietverstrekker het nalaat om gedurende een bepaalde, aaneengesloten periode (de verjaringstermijn) contact op te nemen of aan te manen en er ook vanuit jouw kant geen handelingen verricht zijn waaruit blijkt dat je bekend bent met de vordering. Hoelang de verjaringstermijn is hangt af van de soort vordering. Wil je weten of jouw vordering verjaart is, neem contact op met één van onze juridisch adviseurs en wij helpen je verder.
Kan het BKR iemand verbieden een lening te krijgen?
Stichting BKR verbiedt zelf niet om een (geld)lening te verstrekken of aan te gaan. Het BKR adviseert of oordeelt zelf niet en heeft slechts een registrerende functie. Het is aan de kredietverstrekker – en de acceptatievoorwaarden van deze partij – om te beslissen of er een lening verstrekt mag worden met een negatieve BKR-registratie.
Kan CoderingVrij mij helpen aan een lening?
Bij CoderingVrij verstrekken wij geen leningen. Indien er sprake is van een negatieve BKR-registratie kunnen wij wel assisteren bij het juridisch traject ter verwijdering van deze negatieve BKR-registratie. Wanneer de negatieve BKR-registratie is verwijderd, is mogelijk een lening aan te vragen bij een bank of kredietverstrekker.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment