Wordt u belemmerd door een negatieve BKR-registratie? Neem nu contact op voor een gratis adviesgesprek!

Tijdens het adviesgesprek nemen wij de situatie met u door, zodat wij de haalbaarheid van de zaak direct kunnen meten. Wij nemen namelijk geen zaken aan die niet haalbaar zijn. Om de haalbaarheid te meten, kijken wij voornamelijk naar soortgelijke zaken uit het verleden en hoe wij deze registraties hebben verwijderd; dit gaat altijd in overleg met één van onze juristen. Daar wij professionals in huis hebben met alle benodigde kennis over de AVG wetgeving, kunnen wij een directe afweging maken hoe wij uw registratie kunnen verwijderen en kunnen wij de kosten laag houden voor u.

Bel ons direct voor een kosteloos adviesgesprek om zekerheid te krijgen over de verwijdering van uw negatieve BKR-registratie.

Vul direct een aanvraagformulier in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen spreken en u zekerheid kunnen geven over de verwijdering van uw negatieve BKR-registratie.

Neem nu contact op !
Wij vertegenwoordigen alle vooraanstaande hypotheekkantoren en financieringsbureaus om hun klanten te bevrijden van een BKR-codering. Wij zijn in staat om voor iedere klant een oplossing op maat te bieden. 

Indien u direct hulp wilt bij het verwijderen van uw negatieve BKR registratie, neem dan telefonisch contact op met een van onze adviseurs. Die vertellen u vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-4263737.

sluit