Wordt u belemmerd door een negatieve BKR-registratie? Neem dan nu contact op voor een kosteloos adviesgesprek!

Tijdens het adviesgesprek nemen wij de situatie met u door, zodat wij de haalbaarheid van de zaak direct kunnen meten. Wij nemen namelijk geen zaken aan die niet haalbaar zijn. Om de haalbaarheid te meten kijken wij voornamelijk naar soortgelijke zaken uit het verleden en hoe deze registraties na onze inspanning zijn verwijderd; dit gaat altijd in overleg met één van onze juristen.

Daar wij professionals in huis hebben die over alle benodigde kennis van de AVG wetgeving beschikken, kunnen wij een directe afweging maken in hoe wij uw registratie kunnen verwijderen en houden wij de kosten laag.

Vul het aanvraagformulier in en wij nemen spoedig contact met u op om uw persoonlijke mogelijkheden voor het verwijderen van negatieve BKR-registratie(s) met u te bespreken.

Of bel ons voor direct een adviesgesprek op maat met één van onze specialisten.

Neem nu contact op !
Wij vertegenwoordigen alle vooraanstaande hypotheekkantoren en financieringsbureaus om hun klanten te bevrijden van een BKR-codering. Wij zijn in staat om voor iedere klant een oplossing op maat te bieden. 

Indien u direct hulp wilt bij het verwijderen van uw negatieve BKR registratie, neem dan telefonisch contact op met een van onze adviseurs. Die vertellen u vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-4263737.

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit