CoderingVrij vindt het belangrijk dat uw zaak persoonlijke aandacht krijgt. Dit doen wij door een uitgebreid gratis adviesgesprek, zodat u zekerheid heeft of ook uw negatieve BKR-registratie verwijderd kan worden. 

Wat kunt u van onze BKR-specialist verwachten tijdens het adviesgesprek?
  • Wij bespreken of u voldoet aan de wettelijke eisen om uw negatieve BKR-registratie vroegtijdig te verwijderen.
  • Wij bespreken samen met u of u op dit moment financieel stabiel bent. Dit is één van de voorwaarden van de wettelijke eisen.
  • Wij bespreken uw (spoedeisende) belangen waarom u nu niet de bewaartermijn van 5 jaar kunt afwachten.
  • Aan het eind van het gesprek weet u precies waar u aan toe bent, wat de kosten zijn en waarom wij ook uw zaak succesvol kunnen aanpakken.

Dit adviesgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Door het invullen van het onderstaande aanvraagformulier krijgt de specialist al kort een indruk waarom u van uw negatieve BKR-registratie af wilt en zal tijdens het adviesgesprek hier verder over in gesprek gaan.

Zit u nu in een situatie waarbij u te maken heeft met bijvoorbeeld een getekende koopcontract of kunt u zakelijk niet langer wachten met het leasen van een bedrijfswagen?
Neem dan tijdens kantooruren direct telefonisch contact op 088 426 37 37 met één van onze BKR-specialisten. U wordt direct geholpen!
Adviesgesprek aanvragen

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit