Kunt u nu geen huis kopen door een negatieve BKR-registratie?


Heeft u uw droomhuis gevonden maar kunt u geen hypotheek afsluiten vanwege een BKR-codering? U heeft uw financiële situatie op orde maar door omstandigheden in het verleden moet u nog steeds als wanbetaler door het leven gaan. CoderingVrij maakt hier een einde aan en zorgt ervoor dat u uw droomhuis alsnog kunt kopen!

Waarom kan CoderingVrij uw negatieve BKR-registratie(s) verwijderen?


Volgens de Europese wetgeving kunnen BKR-coderingen worden verwijderd wanneer uw huidige financiële situatie stabiel is en u een groot belang heeft bij het verwijderen van een BKR-codering. Het afsluiten van een hypotheek is een groot belang, iedereen heeft namelijk het recht op huisvesting. De regels van het BKR staan niet gelijk aan de wet.

Iedereen heeft recht op een tweede kans, dit geldt ook voor u.


De juristen van CoderingVrij werken op basis van de Europese wetgeving en verwijderen iedere dag tal van BKR-coderingen. Laat een BKR-codering u niet langer in de weg staan. U kunt nu nog gebruik maken van de aantrekkelijke hypotheekrente en een goede investering doen. Ook u heeft recht op een tweede kans!  

Vul het contactformulier in of bel 088-4263737 voor een gratis adviesgesprek.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit