Een hypotheek met BKR, is dat mogelijk?

Heeft u uw droomhuis gevonden maar kunt u geen hypotheek afsluiten vanwege een negatieve BKR registratie? U heeft uw financiële situatie op orde maar door omstandigheden in het verleden moet u nog steeds als wanbetaler door het leven gaan. CoderingVrij maakt hier een einde aan en zorgt ervoor dat u uw droomhuis alsnog kunt kopen!

Een hypotheek met BKR verwijderen

Het is erg vervelend als u een hypotheek wilt afsluiten waarbij u te horen krijgt dat u een negatieve BKR-registratie heeft staan bij uw naam. Vaak kunt u een negatieve BKR registratie laten verwijderen door een specialist. Dit kunt u doen door de volgende stappen te volgen:

Stap 1: U vraagt een gratis adviesgesprek aan via de website van CoderingVrij of u neemt telefonisch contact op met een specialist.

Stap 2: Ziet CoderingVrij de mogelijkheden voor u om uw negatieve BKR registratie te verwijderen? Dan starten ze met een juridisch onderzoek.

Stap 3: U zit in de procedure om uw negatieve BKR-registratie te verwijderen.

Stap 4: Yes, het is gelukt! Uw negatieve BKR-registratie is succesvol verwijderd. U kunt nu eindelijk de gewenste hypotheek afsluiten voor uw droomhuis.

Waarom kan CoderingVrij uw negatieve BKR-registratie(s) verwijderen?

Volgens de Europese wetgeving kunnen BKR-coderingen worden verwijderd wanneer uw huidige financiële situatie stabiel is en u een groot belang heeft bij het verwijderen van een BKR-codering. Het afsluiten van een hypotheek is een groot belang, iedereen heeft namelijk het recht op huisvesting. De regels van het BKR staan niet gelijk aan de wet.

Iedereen heeft recht op een tweede kans, dit geldt ook voor u.

Schakel een ervaren jurist in

De juristen van CoderingVrij werken op basis van de Europese wetgeving en verwijderen iedere dag tal van BKR-coderingen. Laat een BKR-codering u niet langer in de weg staan. U kunt nu nog gebruik maken van de aantrekkelijke hypotheekrente en een goede investering doen. Ook u heeft recht op een tweede kans!  

Vul het contactformulier in of bel 088-4263737 voor een gratis adviesgesprek.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit