A4-codering

Ben je geconfronteerd met een A4-codering of heb je het BKR-overzicht opgevraagd en zie je een bijzonderheidscode A en een bijzonderheidscode 4 staan op jouw naam staan, maar heb je geen idee wat deze betekenen? Hieronder leggen wij je uit wat de A4-codering inhoudt en hoe deze kan worden verwijderd.

Naast deze combinatie van bijzonderheidscoderingen, kunnen er ook andere combinaties zichtbaar zijn op het BKR. Er zijn in totaal zeven verschillende bijzonderheidscoderingen die allen gecombineerd kunnen worden en zichtbaar kunnen zijn op het BKR.

Een A4-codering betekent dat de kredietverstrekker jou na het ontstaan van de achterstand niet meer heeft kunnen bereiken.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bijzonderheidscode A ofwel Achterstandsmelding

Een bijzonderheidscode A, ook wel een achterstandsmelding genoemd, betekent dat er sprake is of is geweest van een achterstand in de betalingen van het krediet. Bij welk termijn van achterstand er een kredietverstrekker een achterstandsmelding plaatst, is afhankelijk van de kredietsoort en wat er bij het afsluiten van het krediet is afgesproken met de kredietverstrekker.

Voordat de kredietverstrekker overgaat tot het plaatsen van de bijzonderheidscode A dienen zij jou schriftelijk te berichten over de achterstand en moet de kredietverstrekker jou in de gelegenheid stellen de achterstand binnen een bepaalde termijn te voldoen, zodat de bijzonderheidscode A kan worden voorkomen. Indien je niet binnen de gestelde termijn betaalt, zal de achterstandsmelding worden geplaatst welke vervolgens minimaal vijf jaar zichtbaar blijft.

Een code A kan op financieel gebied behoorlijk belemmeren. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een woning, het leasen van een auto of het afsluiten van een overige lening. Vanwege de bijzonderheidscode A zien andere kredietverstrekkers jou als een gevaar voor de financiële sector, terwijl je dat niet of niet meer bent.
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Directpay Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:Credivance Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:Mercedes Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bekijk alle recente verwijderingen

Bijzonderheidscode 4

De bijzonderheidscode 4 wordt geplaatst wanneer het de kredietverstrekker niet meer lukt met jou in contact te komen. De woon- of verblijfplaats is onbekend en de kredietverstrekker heeft geen mogelijkheden meer de vordering bij je te innen. Een dergelijke codering wordt je over het algemeen zwaar aangerekend door kredietverstrekkers.

CoderingVrij wordt meestal benaderd door personen die een woning willen kopen, een auto willen aanschaffen, willen investeren in de onderneming, een krediet willen oversluiten etc. Steeds meer consumenten komen erachter dat ze negatief geregistreerd staan bij het BKR doordat zij wegens een negatieve BKR-registratie op financieel gebied belemmerd worden.

Wil je weten of je geregistreerd bent in het CKI van het BKR en wat voor bijzonderheidscoderingen er gemeld staan op jouw naam? Vraag dan in drie simpele stappen het BKR-overzicht op.
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Ik ben heel goed geholpen door Coderingvrij, ze zijn goed bereikbaar vriendelijk en konden goed inleven in mijn situatie ik had helemaal niet verwacht maar door coderingvrij heeft mijn geholpen met mijn BKR te verwijderen en ze hebben ons heel goed uitgelegd en al die medewerkers zijn zo lief en aardig en behulpzaam ❤️ dank jullie wel voor alles coderingvrij ❤️❤️❤️❤️
Lees meer
cansel Ekinci 3 maanden geleden
5 / 5
Coderingvrij heeft voor mijn client maar liefst 3 A2 coderingen verwijderd binnen 3 weken tijd. Bij Tmobile ging het zelfs binnen één dag. Coderingen uit studententijd, huidige financiële situatie is compleet anders. Coderingen waren terecht neergezet, maar ook weer terecht weggehaald! Bedankt Coderingvrij!
Lees meer
René van Bogaert 3 maanden geleden
5 / 5

Werkwijze, kosten en garanties CoderingVrij:

Bij de plaatsing van een BKR-registratie worden er niet enkel kredietgegevens geregistreerd door de kredietverstrekker maar ook persoonsgegevens zoals NAW-gegevens. Door de verwerking van deze persoonsgegevens is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hierop van toepassing.

Bij elke verwerking van persoonsgegevens moet er zijn voldaan aan de beginselen van proportionaliteit en subsidiariteit. Simpel gezegd, bij het registeren van een BKR-registratie – en daarmee bij de  verwerking van persoonsgegevens - moet de kredietverstrekker een belangenafweging maken waarbij de belangen voor het plaatsen en de handhaving van de BKR-registratie moeten worden afgewogen tegen de persoonlijke belangen van de geregistreerde.

Op grond van de AVG is het mogelijk bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens en daarmee de zichtbaarheid van de BKR-registratie.

Hoe kan CoderingVrij je helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie? Dit doen wij via onderstaande vier stappen:
  1. Tijdens een uitgebreid gesprek met één van onze juridisch adviseurs worden de mogelijkheden voor een vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie beoordeeld.
  2. Zien wij mogelijkheden te helpen? Dan zal CoderingVrij middels een juridische onderzoek de correctheid van de negatieve BKR-registratie laten toetsen.
  3. De start van de juridische procedure om de negatieve BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Je wordt gekoppeld aan een vaste jurist die samen met jou een dossier gaat opbouwen.
  4. Is er geen noodzaak de negatieve BKR-registratie te handhaven? Dan zal de kredietverstrekker de negatieve BKR-registratie op basis van een belangenafweging moeten verwijderen.
CoderingVrij is dé expert op het gebied van verwijderen van (negatieve) BKR-registraties. Dankzij onze  jarenlange ervaring en opgedane juridische kennis hebben wij inmiddels al meer dan 10.000 negatieve BKR-registraties kunnen verwijderen. Als juridisch dienstverlener kunnen en mogen wij geen garantie bieden, maar bij CoderingVrij garanderen wij wel dat wij ons 100% inzetten voor jouw belangen.

Omdat er in elke zaak unieke omstandigheden spelen is geen enkele zaak hetzelfde. Wij bieden maatwerk om al onze klanten in elke situatie van passende assistentie te kunnen voorzien. De prijs per zaak kan ook verschillen, afhankelijk van de situatie. Voor een juridische procedure kun je in beginsel rekening houden met een richtprijs van € 780,-.

Wil je weten of wij je kunnen helpen? Bel ons direct en vrijblijvend op telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Veelgestelde vragen over BKR coderingen
Kan een BKR-registratie verwijderd worden?
Het is mogelijk een negatieve BKR-registratie vroegtijdig te verwijderen. CoderingVrij kan je hierbij helpen. Wil je weten of er ook mogelijkheden zijn om jouw negatieve BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen? Neem dan contact met ons op!
Wat betekenen de verschillende bijzonderheidscodes?
Er zijn in totaal 7 verschillende coderingen die een kredietverstrekker kan plaatsen bij een BKR-registratie op het moment dat er een achterstand ontstaat of er andere bijzonderheden plaatsvinden. Elke code heeft een andere betekenis en zwaarte, van een lichtere achterstandsmelding tot een zwaardere bijzonderheidscode 3 voor een afboeking. Wij helpen je graag met uitleg over wat er op je BKR-overzicht staat.
Hoe lang duurt het voordat een BKR-registratie weg is?
Een BKR-registratie wordt automatisch verwijderd uit het registratiesysteem van stichting BKR vijf jaar na de einddatum van de registratie. Een einddatum wordt geplaatst op het moment dat het hele krediet is voldaan. Vijf jaar na deze datum, zal de BKR-registratie automatisch komen te vervallen en verdwijnen uit het BKR.
Wat is een frauderegistratie?
Wanneer er sprake is van een IVR-registratie of een EVR-registratie, betekent dit dat er een frauderegistratie is geplaatst. Een IVR-registratie is enkel zichtbaar voor intern gebruik van de registrerende partij. Een EVR-registratie is zowel voor intern als extern gebruik. Niet alleen de registrerende partij, maar ook andere aangesloten partijen kunnen deze EVR-registratie inzien. Wanneer je een IVR- of een EVR-registratie hebt kan dit ernstige negatieve gevolgen hebben voor de voortzetting van je (financiële) toekomst. Neem contact op met CoderingVrij om te bespreken hoe wij je hierbij kunnen helpen.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment