Auto leasen met negatieve BKR

Een auto leasen ondanks een negatieve BKR registratie

U wilt zakelijk of particulier een auto leasen met een negatieve BKR? U heeft vast gehoord dat dat niet kan en daar baalt u enorm van. Maar niets is onmogelijk en wij hebben de oplossing voor u. Laat uw negatieve registratie verwijderen door CoderingVrij en vervolgens kunt u zonder zorgen een auto leasen.

Negatieve registratie verwijderen

Is uw huidige financiële situatie op orde en heeft u geen betalingsachterstanden? Dan is de kans groot dat wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen. CoderingVrij verwijdert onterechte en terechte registraties en we verzorgen het aanpassen en herstellen van coderingen.

Een onterechte registratie
Bent u het niet eens met uw registratie? Neem dan eerst contact op met de kredietverstrekker. Misschien is er een fout gemaakt en is het mogelijk samen tot een oplossing te komen. Komt u niet tot een overeenstemming? Dan helpen wij u graag verder.

Een terechte registratie?
Heeft u een betalingsachterstand opgelopen, waardoor u negatief staat geregistreerd en is uw huidige financiële situatie op orde? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om een negatieve registratie achter uw naam te hebben.

CoderingVrij
CoderingVrij is gespecialiseerd op het gebied van het verwijderen van coderingen en wij zijn gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant. Wij hebben jarenlange ervaring in de financiële branche en wij delen graag onze kennis met u. Het is heel onaangenaam als u negatief geregistreerd staat bij het BKR. Coderingvrij helpt u in deze situatie graag verder. Vele klanten gingen u al voor en hebben met grote blijdschap hun nieuwe auto kunnen leasen.

Enkele recensies van onze tevreden klanten:

“Ik hoorde van mijn codering toen ik een auto wilde kopen. Gelukkig kwam ik CoderingVrij tegen en was het probleem zo opgelost.”

Ook bij het afsluiten van een hypotheek hebben we klanten blij gemaakt:

“Tot mijn verbazing werd mijn hypotheekaanvraag afgewezen omdat ik bij het BKR geregistreerd bleek te zijn. Ik ben blij dat ik CoderingVrij hiervoor heb ingeschakeld, na twee weken werd de registratie al verwijderd. Een echte aanrader!!”

Een auto leasen met negatieve BKR

Om een nieuwe auto te leasen met een negatieve BKR-registratie moet u eerst uw codering achter uw naam verwijderen. U kunt bij ons geen auto leasen maar wel uw registratie laten verwijderen. De kosten voor het verwijderen zijn als volgt:

  • Via onze CoderingVrij Hulpverlening kunt u al vanaf € 199,- uw codering laten verwijderen.
Het eerste telefonische intakegesprek is gratis. U betaalt een laag opstartbedrag, een succesfee bij een positief resultaat en hier krijgt u een persoonlijke jurist bij toegewezen.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vul het formulier in op deze pagina of bel snel naar 0800-4263737. Onze specialisten staan u heel graag te woord.
© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.