Wilt u zakelijk of particulier een auto leasen, maar u heeft een negatieve BKR-registratie? U heeft vast gehoord dat geen enkele leasemaatschappij met u in zee wil gaan. Maar niets is onmogelijk en wij hebben de oplossing voor u. Laat uw negatieve registratie verwijderen door CoderingVrij, zodat u zorgeloos een auto kunt leasen.

Negatieve registratie verwijderen


Is uw huidige financiële situatie op orde en heeft u geen betalingsachterstanden ten aanzien van uw negatieve registratie? Dan komt u in aanmerking voor onze juridische dienstverlening. CoderingVrij is gespecialiseerd is het verwijderen en aanpassen van BKR-registraties.

Een onterechte registratie

Wanneer de kredietverstrekker zich niet aan de juiste wet- en regelgeving heeft gehouden op het moment van plaatsen van de negatieve BKR-registratie, spreken wij van een onterechte registratie. Als leek zijnde, is het lastig om te controleren of uw registratie aan de wet- en regelgeving voldoet. Onze juristen voeren deze controles dagelijks uit en weten uiteraard exact welke juridische materie zij erop moeten naslaan.

Een terechte registratie?

Heeft u een betalingsachterstand opgelopen, waardoor u negatief staat geregistreerd en is uw huidige financiële situatie op orde? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. Iedereen heeft recht op een tweede kans. 

CoderingVrij


CoderingVrij is een juridische dienstverlener met jarenlange ervaring in de financiële branche, gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant. Een negatieve BKR-registratie kan ernstige gevolgen met zich meebrengen. CoderingVrij kan uw problemen verhelpen.
Vele klanten gingen u al voor en hebben met grote blijdschap een nieuwe auto kunnen leasen.

Enkele recensies van onze tevreden klanten:

“Ik hoorde van mijn codering toen ik een auto wilde kopen. Gelukkig kwam ik CoderingVrij tegen en was het probleem zo opgelost.”

Ook bij het afsluiten van een hypotheek hebben we klanten blij gemaakt:

“Tot mijn verbazing werd mijn hypotheekaanvraag afgewezen omdat ik bij het BKR geregistreerd bleek te zijn. Ik ben blij dat ik CoderingVrij hiervoor heb ingeschakeld, na twee weken werd de registratie al verwijderd. Een echte aanrader!!”

Een auto leasen met negatieve BKR

Om een auto te kunnen leasen met een negatieve BKR-registratie moet u eerst uw codering op uw naam verwijderen. U kunt bij ons geen auto leasen maar wel uw registratie laten verwijderen. De kosten voor het verwijderen zijn als volgt:

  • U kunt al vanaf €199,- gebruik maken van de CoderingVrij hulpverlening.
  • Het adviesgesprek is gratis.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vul het formulier in op deze pagina of bel snel naar 0800-4263737. Onze specialisten staan u graag te woord.

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit