MEER DAN 5 sterren waard!! Ben heel goed geholpen door coderingvrij. En al me 3 negatieve A2 coderingen zijn verdwenen!! Zeker een aanrader!!!
Lees meer

Good Vibes Only

minder dan een maand geleden
5 / 5
Ik heb met heel weinig vertrouwen een aanvraag gedaan bij coderingvrij om een BKR-registratie te laten verwijderen, want ik had mijn twijfels of dat idd mogelijk is. Tenslotr kan ik zeggen dat coderingvrij mijn BKR codering heeft laten verwijderen en dat ik mijn droomhuis kon kopen!!
Lees meer

Frangeska Balentina

1 maand geleden
5 / 5
Ik heb hun gebeld en ze gingen gelijk aan de slag met alle papieren die ze nodig hadden en binnen 2 weken was ik overal van af echt een aanbeveling voor mensen die hulp nodig hebben voor een hypotheek en nog meer.
Lees meer

Cindy Rullens

1 maand geleden
5 / 5
Snel verwijderd de coderingLees meer

Ronald van Ooijen

1 maand geleden
5 / 5
Goede service en altijd bereikbaar !

Lees meer

Yusuf Karatas

1 maand geleden
5 / 5
Coderingvrij ze doen wat ze beloven en komen hun afspraken na dit is een bedrijf wat ik zeker kan aanraden ze geven je een tijd van 6 weken en in twee weken is het probleem al opgelost hoe dankbaar kun je zijn dit zijn pas mensen die hun woorden na komen en hun werk goed doen ik waardeer hun werkzaamheden en heb er respect voor ik zal zeggen maak er gebruik van als je ook op de bkr lijst staat deze mensen helpen je 100% ik ben de hele Team Codering Vrij dankbaar
Lees meer

Kutay Duloglu

1 maand geleden
5 / 5
Wij zijn op een vriendelijke en correcte manier geholpen door de behandelaars van Coderingvrij. Onze 2 bkr registraties zijn wegens de bemiddeling van Coderingvrij snel verwijderd. Wij zijn hier heel dankbaar voor. Een echte aanrader.
Lees meer

Frederiek Van rijzeghem

2 maanden geleden
5 / 5
Coderingsvrij heeft er mede voor gezorgd dat mijn BKR registratie verwijderd werd. Zij hebben mij stap voor stap met het proces mee genomen en gesteund. Mede door hun advies hebben wij door gezet en nu ons droomhuis kunnen kopen!
Lees meer

Ronald Bathoorn

2 maanden geleden
5 / 5
Vanaf het moment van aanmelding, tot de daadwerkelijke beëindiging van het traject ben ik heel goed geholpen. Als ik met vragen zat, werd hier uitgebreid de tijd voor genomen om deze te behandelen. Je word als persoon bij elke genomen stap op de hoogte gehouden, en deze openheid heb ik zeker als heel erg prettig ervaren. En het belangrijkste van het ingaan van het traject is de positieve afronding hiervan en dat de codering eraf is.

Al met al een heel fijn bedrijf dit traject mee doorlopen te hebben.
Lees meer

Mark Schut

2 maanden geleden
5 / 5
Ik ben heel goed geholpen door Coderingvrij, ze zijn goed bereikbaar vriendelijk en konden goed inleven in mijn situatie ik had helemaal niet verwacht maar door coderingvrij heeft mijn geholpen met mijn BKR te verwijderen en ze hebben ons heel goed uitgelegd en al die medewerkers zijn zo lief en aardig en behulpzaam ❤️ dank jullie wel voor alles coderingvrij ❤️❤️❤️❤️
Lees meer

cansel Ekinci

2 maanden geleden
5 / 5
Coderingvrij heeft voor mijn client maar liefst 3 A2 coderingen verwijderd binnen 3 weken tijd. Bij Tmobile ging het zelfs binnen één dag. Coderingen uit studententijd, huidige financiële situatie is compleet anders. Coderingen waren terecht neergezet, maar ook weer terecht weggehaald! Bedankt Coderingvrij!
Lees meer

René van Bogaert

3 maanden geleden
5 / 5
Was heel erg prettig contact.
Zeer kundig en duidelijk met veel uitleg en tools om je op weg te helpen.
Met een bevredigend resultaat als gevolg.
Wat mij betreft echt aan te raden.
Lees meer

ISTVAN Grob

3 maanden geleden
5 / 5
Topje van de berg! Ben hartstikke blij om vandaag goed nieuws te horen dat me bkr coderingen zijn verwijderd. Nu eindelijk de kracht gekregen om verder te groeie met me bedrijf.
Ik wil CoderingVrij hartelijk bedanken voor hun inzet en passie voor het helpen van mensen die door bkr codering niet verder kunnen komen in het leven.
Lees meer

G'Dano Igna

3 maanden geleden
5 / 5
We hadden haast mijn vriend zou eerste instantie de hypotheek dragen, maar door de stijgende rente was mijn inkomen nodig. Paniek, want ik had een BKR registratie opgelopen uit een nare periode met mijn ex. Na recensies van verschillende organisaties te hebben gelezen kwam ik bij codering vrij. Sceptisch, maar coderingvrij was onze laatste hoop om in aanmerking te komen voor onze droomhuis.

Goede en snelle reactie bij het indienen van het dossier. Hoist finance was een lastige. Zij maakte het spannend door een niet ingevulde template te sturen als tegen reactie en in hun systeem stond het als afgehandeld. Coderingvrij heeft snel gehandeld door druk achter hoist te zetten dat dit geen officiële reactie is en zij de indruk kregen dat mijn dossier niet bekeken is. Met een excuses van Hoist en een reactie dat de bkr registratie verwijderd zou gaan worden.

Tranen van geluk, omdat ik de positieve uitslag na de template drama niet meer had verwacht. Helaas moest ik nog achter van hoist, omdat zij mijn codes niet allemaal hadden verwijderd en ik nog na moest bellen. Coderingvrij heeft nog een extra mail verstuurd en een week later geen coderingen meer op mijn naam.

De spoedprocedure was voor mij na een maand geregeld. Belangrijk zijn de stukken die je indient. Dit moet zo compleet mogelijk. Liever teveel dan te weinig. De jurist heeft alle mogelijke vragen bij het indienen getakeld en ik had niet het idee dat ik dit zelf zo had kunnen opstellen.

Ik kan eindelijk na jaren het hoofdstuk van mijn ex afsluiten en daar heeft coderingvrij bij geholpen. Ik mag en kan eindelijk mijn leven verder opbouwen. Super dankbaar en elke cent waard✨
Lees meer

Chesley Verbond

3 maanden geleden
5 / 5
Code vrij heeft mij heel goed geholpen binnen 4weken mijn bkr verwijderd nu kan ik eindelijk verder met mijn privé zaken
Ook heel vriendelijk en zeer goed bereikbaar
Gr Edwin
Lees meer

Edje van schijndel

3 maanden geleden
5 / 5
Uiterst tevreden met de diensten van CoderingVrij. Zeker het geld waard en in ons geval heel snel afgehandeld en duidelijke communicatie.
Lees meer

Danny van de Berg

3 maanden geleden
5 / 5
Een absolute aanrader!! Binnen 3 weken niet 1 maar 3 coderingen verwijderd! Alles netjes afgehandeld door de werknemers van coderingvrij. Hartstikke bedankt voor alle goede zorgen
Lees meer

O van Noort

3 maanden geleden
5 / 5
Dankzij coderingvrij is er een heel vervelende BKR verwijderd. De manier van begeleiden en werken is mij zeer goed bevallen. De communicatie was vanaf het eerste moment heel duidelijk en helder. hier een blije klant en ik beveel coderingvrij dan ook van harte aan!!!
Lees meer

jacco de laat

3 maanden geleden
5 / 5
Ik ben heel erg goed geholpen door de heer schoonen en met een heel goed en positief resultaat .
Mijn dank is erg groot na alle regestraties verwijderd zijn
Kan ik eindelijk na de scheiding me huis op me naam krijgen en kan ik verder met me leven!

Mvg mevrouw kuipers
Lees meer

Mirjam Scheurwater

3 maanden geleden
5 / 5
Wil jij ook codering vrij worden?

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Rabobank Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:Vodafone Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:Tinka Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:ICS Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:ABN AMRO Bank Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:Tmobile Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:Amex Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:ABN Amro Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:HOIST Finance AB Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:Intrum Bekijk de correspondentie: Bekijken
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment
Kan jouw negatieve
BKR-registratie
verwijderd worden?
Doe de haalbaarheidscheck