In principe blijven zowel positieve als negatieve registraties vijf jaar lang, nadat het krediet volledig is ingelost, geregistreerd. Heeft u een code A waarna een code H is gemeld, dan blijft de codering vijf jaar lang na de datum van de code H zichtbaar. Een code 5, welke in de praktijk zelden wordt geplaatst, wordt verwijderd nadat de betalingsregeling is afgewikkeld.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering
In veel gevallen blijft een codering veel langer dan vijf jaar zichtbaar. Wanneer u bijvoorbeeld een A2 codering heeft en u een betalingsregeling heeft getroffen met een incassobureau waaraan u jarenlang hebt betaald, mede door de hoge rente en kosten die het incassobureau in rekening heeft gebracht en vervolgens eindelijk de betalingsregeling heeft afgerond, wordt er een einddatum gemeld, waarna de codering nog vijf jaar blijft staan. Op deze manier kunt u wel vijftien jaar achtervolgd worden door een BKR-codering.

CoderingVrij kan u de oplossing bieden waardoor u niet langer achtervolgd wordt door een BKR-codering en weer de vrijheid krijgt om een woning te kopen of om te gaan ondernemen. Wacht niet langer en laat nu uw BKR-codering verwijderen

Neem nu contact op voor een gratis adviesgesprek om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn, zodat u uw vrijheid weer terug krijgt.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!
Nieuwsgierig geworden?Nieuwsgierig naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen en wij helpen u verder waar het mogelijk is.

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit