Hoelang sta ik geregistreerd bij het BKR?

In principe blijven zowel een positieve als een negatieve BKR-registratie vijf jaar lang zichtbaar in het BKR-overzicht vanaf het moment dat er een einddatum is geplaatst. Er wordt een einddatum bij een BKR-registratie geplaatst wanneer de vordering volledig is voldaan of er kwijting overeengekomen is.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Heb je bij een registratie enkel de combinatie van een bijzonderheidscode A en een bijzonderheidscode H staan, dan blijven deze coderingen nog vijf jaar zichtbaar vanaf de datum van de bijzonderheidscode H. De vordering hoeft dan niet volledig voldaan te zijn om het bewaartermijn te laten ingaan. Een bijzonderheidscode 5, welke in de praktijk zelden wordt geplaatst, wordt verwijderd nadat de betalingsregeling is afgewikkeld. Ook voor deze bijzonderheidscode hoeft er niet direct sprake te zijn van een einddatum.

In veel gevallen kan een codering echter nog langer zichtbaar zijn dan de bewaartermijn van vijf jaar. Wanneer er bijvoorbeeld een A2-codering zichtbaar is op het BKR-overzicht en er sprake is van een betalingsregeling met de kredietverstrekker of incassobureau, kan een registratie soms langer zichtbaar zijn. Pas op het moment dat de betalingsregeling is afgerond, wat soms al jaren kan duren, én de gehele vordering voldaan is of er kwijting is overeengekomen zal de einddatum worden geplaatst. Pas vanaf dat moment gaat de bewaartermijn van vijf jaar in. In deze gevallen kun je langer achtervolgd worden door een negatieve BKR-registratie dan de standaard bewaartermijn van vijf jaar.

CoderingVrij kan jou hierbij helpen! Door onze hulp kan de negatieve BKR-registratie in de meeste gevallen vroegtijdig verwijderd worden  waardoor je niet langer achtervolgd wordt door een negatieve BKR-registratie en weer de vrijheid krijgt om een woning te kopen, een lening aan te gaan of om te gaan ondernemen. Wacht niet langer en laat nu jouw BKR-codering verwijderen.

Neem nu contact op voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek om te bekijken wat de mogelijkheden zijn, zodat jij je vrijheid weer terug kunt krijgen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Vodafone Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Rabobank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Tmobile Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Plangroep Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Kedin Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Om 15:57 ben ik gebeld en kreeg ik te horen dat ze mijn bkr heb laten verwijderen ongelofelijk. Woorden schieten me tekort, tijdens het process hielden ze me constant up-to-date de service was ook top!

Ik wens jullie veel gezondheid en succes toe wat een prachtige bedrijf!    
Lees meer
Brk Kay minder dan een maand geleden
5 / 5
Ze waren heel vriendelijk en kwam altijd de afspraken na wij willen de jurist de heer Blank graag bedanken voor de goede samenwerking nogmaals bedankt    
Lees meer
Wendy van Braak minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over geregistreerd staan bij BKR
Kunnen BKR-registraties altijd verwijderd worden?
Het is niet altijd mogelijk een BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen. Om in aanmerking te komen voor een vroegtijdige verwijdering van een negatieve BKR-registratie zijn er een aantal eisen waaraan voldaan moet worden. Daarnaast moet de kredietverstrekker de belangen voor verwijdering van de BKR-registratie belangrijker vinden dan de belangen voor het behoudt van de BKR-registratie. Deze belangen worden uitgebreid opgenomen in een zogenoemde belangenafweging conform de AVG.
Kan ik een lening krijgen met een BKR?
Bij het aanvragen van een lening zal er een kredietcheck worden uitgevoerd door de kredietverstrekker. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR-registratie? Dan zal er in de meeste gevallen geen lening worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Kan CoderingVrij mij helpen aan een lening?
Bij CoderingVrij verstrekken wij geen leningen. Indien er sprake is van een negatieve BKR-registratie kunnen wij wel assisteren bij het juridisch traject ter verwijdering van deze negatieve BKR-registratie. Wanneer de negatieve BKR-registratie is verwijderd, is mogelijk een lening aan te vragen bij een bank of kredietverstrekker.
Kan ik een auto kopen of leasen met een BKR-registratie?
Bij het aanvragen van een lening voor de aankoop van een auto of aangaan van een leaseovereenkomst zal er een kredietcheck worden uitgevoerd door de kredietverstrekker. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR-registratie dan zal er in de meeste gevallen geen lening of leaseovereenkomst worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!

Laat CoderingVrij je helpen

CoderingVrij heeft inmiddels al duizenden consumenten geholpen bij de vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Wil je graag weten of wij ook voor jou aan de slag kunnen zodat je weer een lening kunt afsluiten? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en kom in gesprek met één van onze adviseurs. 

Wil je meteen weten of wij je kunnen helpen? Bel ons direct op telefoonnummer 088 426 37 37. Bij CoderingVrij weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment