In principe blijven zowel positieve als negatieve registraties vijf jaar lang, nadat het krediet volledig is ingelost, geregistreerd. Heeft u een code A waarna een code H is gemeld, dan blijft de codering vijf jaar lang na de datum van de code H zichtbaar. Een code 5, welke in de praktijk zelden wordt geplaatst, wordt verwijderd nadat de betalingsregeling is afgewikkeld.

In veel gevallen blijft een codering veel langer dan vijf jaar zichtbaar. Wanneer u bijvoorbeeld een A2 codering heeft en u een betalingsregeling heeft getroffen met een incassobureau waaraan u jarenlang hebt betaald, mede door de hoge rente en kosten die het incassobureau in rekening heeft gebracht en vervolgens eindelijk de betalingsregeling heeft afgerond, wordt er een einddatum gemeld, waarna de codering nog vijf jaar blijft staan. Op deze manier kunt u wel vijftien jaar achtervolgd worden door een BKR-codering.

CoderingVrij kan u de oplossing bieden waardoor u niet langer achtervolgd wordt door een BKR-codering en weer de vrijheid krijgt om een woning te kopen of om te gaan ondernemen. Wacht niet langer en laat nu uw BKR-codering verwijderen

Neem nu contact op voor een gratis adviesgesprek om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn, zodat u uw vrijheid weer terug krijgt.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737
Nieuwsgierig geworden?Nieuwsgierig naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen en wij helpen u verder waar het mogelijk is.

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit