In principe blijven zowel positieve als negatieve registraties vijf jaar lang, nadat het krediet volledig is ingelost, geregistreerd. Heeft u een code A waarna een code H is gemeld, dan blijft de codering vijf jaar lang na de datum van de code H zichtbaar. Een code 5, welke in de praktijk zelden wordt geplaatst, wordt verwijderd nadat de betalingsregeling is afgewikkeld.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering
In veel gevallen blijft een codering veel langer dan vijf jaar zichtbaar. Wanneer u bijvoorbeeld een A2 codering heeft en u een betalingsregeling heeft getroffen met een incassobureau waaraan u jarenlang hebt betaald, mede door de hoge rente en kosten die het incassobureau in rekening heeft gebracht en vervolgens eindelijk de betalingsregeling heeft afgerond, wordt er een einddatum gemeld, waarna de codering nog vijf jaar blijft staan. Op deze manier kunt u wel vijftien jaar achtervolgd worden door een BKR-codering.

CoderingVrij kan u de oplossing bieden waardoor u niet langer achtervolgd wordt door een BKR-codering en weer de vrijheid krijgt om een woning te kopen of om te gaan ondernemen. Wacht niet langer en laat nu uw BKR-codering verwijderen

Neem nu contact op voor een gratis adviesgesprek om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn, zodat u uw vrijheid weer terug krijgt.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek 088-4263737

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit