Over CoderingVrijHeeft u een (on)terechte BKR registratie wat uw dromen belemmert? Veel consumenten denken dat het verwijderen van BKR-registratie niet mogelijk is. CoderingVrij bewijst het tegendeel en biedt de oplossing om uw codering te verwijderen. Zo kunt u vroegtijdig uw droomwoning kopen of een lening afsluiten voor uw lease auto. 

CoderingVrij is een juridische dienstverlener dat bemiddelt tussen consumenten en kredietverstekkers in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. CoderingVrij is ontstaan met het doel om consumenten te helpen om negatieve BKR-registraties te verwijderen volgens de AVG wetgeving. Wij dwingen het verwijderen van negatieve BKR-registraties af bij verschillende kredietverstrekkers met juridische procedures. Zo helpen wij dagelijks mensen succesvol uit de brand en maken wij het weer mogelijk voor consumenten om positief naar de toekomst te kijken.

Door onze specialistische kennis in de AVG wetgeving kunnen wij het persoonlijke verhaal van de consument onder de aandacht brengen bij kredietverstrekkers met een juridische procedure en dwingen wij de kredietverstrekkers tot het maken van een belangenafweging. Ons doel is om oude negatieve BKR-registraties te verwijderen uit het BKR-register door de kredietverstrekker.

Door onze juiste expertise en specialistische kennis in de AVG wetgeving zijn wij in staat om de zwaarste BKR-coderingen te laten verwijderen. Door onze bemiddeling en eventueel het starten van juridische procedures, verwijderen wij dagelijks zowel terechte als onterechte registraties bij verschillende kredietverstrekkers. Zie hier een greep uit onze recente resultaten. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in of bel ons op: 088 - 426 3737. Onze adviseurs zijn u graag van dienst! 

Wij streven er naar u zo goed mogelijk van dienst te zijn en nemen uw mening over onze dienstverlening erg serieus. Voor complimenten, klachten en/of suggesties kunt u ons e-mailen via het e-mailadres: customercare@coderingvrij.nl. Vermeld hierbij altijd uw voor- en achternaam, postcode en e-mailadres zodat wij u beter kunnen assisteren. Wij streven ernaar om binnen één week, inhoudelijk te reageren.

CoderingVrij verwijdert uw negatieve BKR codering
Zoals gezegd kan een negatieve registratie bij het BKR ingrijpende gevolgen voor u hebben. Ook wanneer de registratie terecht is, maar deze onevenredig grote gevolgen voor u heeft, is het vaak mogelijk de registratie vervroegd te laten verwijderen. U hoeft dan niet te wachten tot de door het BKR gehanteerde termijn van vijf jaar voorbij is. Wordt nu coderingvrij en doe een aanvraag

Direct uw codering verwijderen.
Vul hiernaast uw gegevens in, en wij nemen direct contact met u op.

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit