Wij zijn een dienstverlener met vele jaren ervaring in de financiële branche, gespecialiseerd in het onderzoeken, aanpassen en verwijderen van negatieve registraties.

Veel van onze adviseurs zijn reeds jaren werkzaam geweest in de financiële dienstverlening, en kennen deze wereld daarom als geen ander. Door deze ervaring weten wij dat veel mensen financieel worden beperkt door een negatieve registratie bij het BKR, en dat het vaak erg lastig blijkt te zijn om hier zelf iets aan te doen. Daarom hebben wij besloten onze kennis en ervaring in te zetten om u daarbij te helpen.
Wij beschikken over een groot netwerk van banken en kredietverstrekkers, en zijn daardoor goed op de hoogte van de werkwijzen van deze bedrijven. Hierdoor weten wij exact welke stappen we moeten zetten om ons doel te bereiken. Door onze bemiddeling en eventueel het starten van juridische procedures, verwijderen wij dagelijks zowel terechte als onterechte registraties.
Bent u nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in of bel ons op: 088 - 426 3737. Wij zijn u graag van dienst!

Wat kunnen wij voor u betekenen

Hierbij denken we in de eerste plaats aan situaties waarin er nooit sprake is geweest van een achterstand, maar deze toch bij het BKR wordt gemeld. Wat veel consumenten niet weten, is dat een registratie óók onterecht kan zijn als er wel sprake is geweest van een achterstand. Een kredietverstrekker moet zich namelijk houden aan bepaalde wetten en regels, alvorens hij een achterstand aan het BKR doorgeeft. Uit onderzoek is gebleken dat deze wetten en regels in de praktijk vaak niet goed worden nageleefd. Ook in deze gevallen is de registratie onterecht en is het mogelijk deze te laten aanpassen of verwijderen.

Word nu codering vrij en doe een aanvraag >

Zoals gezegd kan een negatieve registratie bij het BKR ingrijpende gevolgen voor u hebben. Ook wanneer de registratie terecht is, maar deze onevenredig grote gevolgen voor u heeft, is het vaak mogelijk de registratie vervroegd te laten verwijderen. U hoeft dan niet te wachten tot de door het BKR gehanteerde termijn van vijf jaar voorbij is.

Word nu codering vrij en doe een aanvraag >

Wanneer u (al dan niet negatief) bij het BKR geregistreerd staat, dient de kredietverstrekker ervoor te zorgen dat de informatie die bij het BKR naar voren komt volledig is en overeenkomt met de werkelijkheid. Is er bijvoorbeeld sprake geweest van een achterstand, maar is deze inmiddels ingelost? Dan dient de kredietverstrekker een zogenaamde ‘herstelmelding’ te doen. Of heeft u de laatste termijn betaald, waardoor het krediet volledig is ingelost? Ook dan moet de kredietverstrekker dit aan het BKR doorgeven. Indien dit soort zaken niet (op tijd) aan het BKR worden doorgegeven, kan dit vervelende situaties opleveren. In deze gevallen zetten wij ons graag in om uw registratie (met terugwerkende kracht) te laten aanpassen of herstellen.

Word nu codering vrij en doe een aanvraag >

© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.