Over CoderingVrij Wij zijn een dienstverlener met vele jaren ervaring in de financiële branche, gespecialiseerd in het onderzoeken, aanpassen en verwijderen van negatieve registraties.

Veel van onze adviseurs zijn reeds jaren werkzaam geweest in de financiële dienstverlening, en kennen deze wereld daarom als geen ander. Door deze ervaring weten wij dat veel mensen financieel worden beperkt door een negatieve registratie bij het BKR, en dat het vaak erg lastig blijkt te zijn om hier zelf iets aan te doen. Daarom hebben wij besloten onze kennis en ervaring in te zetten om u daarbij te helpen.

Wij beschikken over een groot netwerk van banken en kredietverstrekkers, en zijn daardoor goed op de hoogte van de werkwijzen van deze bedrijven. Hierdoor weten wij exact welke stappen we moeten zetten om ons doel te bereiken. Door onze bemiddeling en eventueel het starten van juridische procedures, verwijderen wij dagelijks zowel terechte als onterechte registraties.

Bent u nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in of bel ons op: 088 - 426 3737. Wij zijn u graag van dienst!

Wij streven er naar u  zo goed mogelijk van dienst te zijn en nemen uw mening over onze dienstverlening erg serieus. Voor complimenten, klachten en/of suggesties kunt u ons e-mailen via het e-mailadres: customercare@coderingvrij.nl . Vermeld hierbij altijd uw voor- en achternaam, postcode en e-mailadres zodat wij u beter kunnen assisteren. Wij streven ernaar om binnen één week, inhoudelijk te reageren.
Het verwijderen van terechte registraties
Zoals gezegd kan een negatieve registratie bij het BKR ingrijpende gevolgen voor u hebben. Ook wanneer de registratie terecht is, maar deze onevenredig grote gevolgen voor u heeft, is het vaak mogelijk de registratie vervroegd te laten verwijderen. U hoeft dan niet te wachten tot de door het BKR gehanteerde termijn van vijf jaar voorbij is. Wordt nu coderingvrij en doe een aanvraag

Direct uw codering verwijderen.
Vul hiernaast uw gegevens in, en wij nemen direct contact met u op.

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit