Wie zijn wij

Heeft u een (on)terechte BKR registratie wat uw dromen belemmert? Veel consumenten denken dat het verwijderen van BKR-registratie niet mogelijk is. CoderingVrij bewijst het tegendeel en biedt de oplossing om uw codering te verwijderen. Zo kunt u vroegtijdig uw droomwoning kopen of een lening afsluiten voor uw lease auto. 

CoderingVrij is een juridische dienstverlener dat bemiddelt tussen consumenten en kredietverstekkers in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. CoderingVrij is ontstaan met het doel om consumenten te helpen om negatieve BKR-registraties te verwijderen volgens de AVG wetgeving. Wij dwingen het verwijderen van negatieve BKR-registraties af bij verschillende kredietverstrekkers met juridische procedures. Zo helpen wij dagelijks mensen succesvol uit de brand en maken wij het weer mogelijk voor consumenten om positief naar de toekomst te kijken.

Door onze specialistische kennis in de AVG wetgeving kunnen wij het persoonlijke verhaal van de consument onder de aandacht brengen bij kredietverstrekkers met een juridische procedure en dwingen wij de kredietverstrekkers tot het maken van een belangenafweging. Ons doel is om oude negatieve BKR-registraties te verwijderen uit het BKR-register door de kredietverstrekker.

Door onze juiste expertise en specialistische kennis in de AVG wetgeving zijn wij in staat om de zwaarste BKR-coderingen te laten verwijderen. 

Sinds 2014 is CoderingVrij actief in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Onze successen zijn mede te danken aan gedreven collega’s die allemaal stap voor stap meer doen dan alleen hun werk. Bij het verwijderen van een negatieve BKR-registratie werkt een compleet team aan uw zaak. Hierdoor combineren wij verschillende specialisaties tot het behalen van gewenste resultaten. Dit fantastische team zorgt ervoor dat dagelijks nieuwe jurisprudentie wordt gecreëerd, waardoor beslissingsmakers bij de banken en financiële instellingen onze collega’s als volwaardige gesprekspartners behandelen. Om u een gezicht te geven bij de behandelaar die u veelvuldig spreekt, treft u onderstaand een korte introductie van onze collega’s.
CoderingVrij verwijdert uw negatieve BKR codering
Zoals gezegd kan een negatieve registratie bij het BKR ingrijpende gevolgen voor u hebben. Ook wanneer de registratie terecht is, maar deze onevenredig grote gevolgen voor u heeft, is het vaak mogelijk de registratie vervroegd te laten verwijderen. U hoeft dan niet te wachten tot de door het BKR gehanteerde termijn van vijf jaar voorbij is. Wordt nu coderingvrij en doe een aanvraag

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit