Wat is WSNP?

Wilt u na het WSNP-traject een huis kopen, maar een BKR-codering staat u in de weg? Lees dan snel verder voor een oplossing.

WSNP staat voor Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen. Als u te veel schulden heeft en u komt samen met de schuldeisers niet tot een regeling, dan wordt er naar een oplossing gezocht via de rechter. Als u toegelaten wordt tot de WSNP wijst de rechter een bewindvoerder toe die u gedurende dit traject begeleidt. Het doel van het WSNP-traject is dat mensen met een schone lei hun leven kunnen voortzetten. Als u het WSNP-traject heeft doorlopen, bepaalt de rechter of u in aanmerking komt voor een schone lei. Heeft u zich aan alle afspraken van de WSNP gehouden, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. De schuldeisers krijgen aan het eind van dit traject een gedeelte van het bedrag dat op uw boedelrekening staat en kunnen het restant niet meer op u verhalen. Het WSNP-traject duurt drie tot maximaal 5 jaar. Het is gedurende dit traject niet toegestaan nieuwe schulden te krijgen. 

De term ‘schone lei’ kan enige verwarring met zich meebrengen, aangezien u na het verkrijgen van een schone lei vaak nog geen nieuwe start kunt maken, omdat u vijf jaar wordt belemmerd door BKR-coderingen.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Negatieve registratie verwijderen


Indien u graag, binnen vijf jaar na een WSNP-traject, een woning wilt kopen en u heeft uw financiën op orde, dan is er een mogelijkheid om uw negatieve registratie te verwijderen. CoderingVrij kan u helpen om uw negatieve registratie te verwijderen, zodat u toch uw droomhuis kunt kopen en eindelijk in uw toekomst kunt investeren.

Word nu CoderingVrij!

CoderingVrij is een ervaren juridische dienstverlener in de financiële branche en is gespecialiseerd in het verwijderen en aanpassen van BKR-registraties. CoderingVrij zorgt ervoor dat u écht weer met een schone lei kunt beginnen en zonder problemen uw droomhuis kunt kopen.


Ja, ik wil na WSNP een huis kopen

Wacht niet langer en laat uw negatieve registratie door CoderingVrij verwijderen. Een huis kopen na het WSNP-traject is weer mogelijk! Bel nu voor een gratis adviesgesprek.

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit