Na de WSNP een huis kopen

Na de WSNP een huis kopen? CoderingVrij regelt het voor u

Wilt u graag na het WSNP-traject een huis kopen, maar u heeft geen idee hoe u dat kunt regelen? Lees dan verder en krijg uw moed weer terug om uw droomhuis te kopen.


Wat is WSNP?

WSNP staat voor Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen. Als u te veel schulden heeft en u komt samen met de schuldeisers niet tot een regeling, dan wordt er naar een oplossing gezocht via de rechter. Als u toegelaten wordt tot de WSNP wijst de rechter een bewindvoerder toe die u gedurende dit traject begeleidt. Het doel van het WSNP-traject is dat mensen met een schone lei hun leven kunnen voortzetten. Als u het WSNP-traject heeft doorlopen, bepaalt de rechter of u in aanmerking komt voor een schone lei. Heeft u zich aan alle afspraken van de WSNP gehouden, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. De schuldeisers krijgen aan het eind van dit traject een gedeelte van het bedrag dat op uw boedelrekening staat en kunnen het restant niet meer bij u claimen. Het WSNP-traject duurt drie tot maximaal 5 jaar. Het is gedurende dit traject niet toegestaan nieuwe schulden te krijgen.


Negatieve registratie verwijderen

Indien u graag, binnen vijf jaar na een WSNP-traject, een woning wilt aanschaffen en u staat nu financieel sterker in uw schoenen, dan is er een mogelijkheid om uw negatieve registratie te verwijderen. Door het professionele bedrijf CoderingVrij in te schakelen, wordt u geholpen om uw registratie eerder te verwijderen, zodat u toch uw droomhuis kunt kopen.

Word nu CoderingVrij!

CoderingVrij is een ervaren dienstverlener in de financiële branche en is gespecialiseerd in het verwijderen en aanpassen van negatieve registraties. Het bedrijf heeft alle kennis in huis om u te helpen. Wij weten hoe vervelend het kan zijn wanneer een negatieve registratie in uw weg staat. Er zijn drie verschillende diensten:

  • het verwijderen van onterechte registraties
  • het verwijderen van terechte registraties
  • het aanpassen of beëindigen van (negatieve) registraties

U doorloopt een aantal stappen en zodra deze succesvol zijn afgerond, bent u CoderingVrij! U kunt weer met een schone lei beginnen en zonder problemen een lening aanvragen bij een geldverstrekker.

Ja, ik wil na WSNP een huis kopen

Bent u enthousiast geworden en krijgt u weer hoop na dit te hebben gelezen? Blijf niet nog langer wachten en laat uw negatieve registratie door CoderingVrij verwijderen. Een huis kopen na het WSNP-traject is weer mogelijk! Vul het aanvraagformulier in of bel nu naar het nummer 088-426 3737 en het team van CoderingVrij staat u professioneel te woord.


© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.