Wat is WSNP?

Wilt u na het WSNP-traject een huis kopen, maar een BKR-codering staat u in de weg? Lees dan snel verder voor een oplossing.

WSNP staat voor Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen. Als u te veel schulden heeft en u komt samen met de schuldeisers niet tot een regeling, dan wordt er naar een oplossing gezocht via de rechter. Als u toegelaten wordt tot de WSNP wijst de rechter een bewindvoerder toe die u gedurende dit traject begeleidt. Het doel van het WSNP-traject is dat mensen met een schone lei hun leven kunnen voortzetten. Als u het WSNP-traject heeft doorlopen, bepaalt de rechter of u in aanmerking komt voor een schone lei. Heeft u zich aan alle afspraken van de WSNP gehouden, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. De schuldeisers krijgen aan het eind van dit traject een gedeelte van het bedrag dat op uw boedelrekening staat en kunnen het restant niet meer op u verhalen. Het WSNP-traject duurt drie tot maximaal 5 jaar. Het is gedurende dit traject niet toegestaan nieuwe schulden te krijgen. 

De term ‘schone lei’ kan enige verwarring met zich meebrengen, aangezien u na het verkrijgen van een schone lei vaak nog geen nieuwe start kunt maken, omdat u vijf jaar wordt belemmerd door BKR-coderingen.

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering

Negatieve registratie verwijderen


Indien u graag, binnen vijf jaar na een WSNP-traject, een woning wilt kopen en u heeft uw financiën op orde, dan is er een mogelijkheid om uw negatieve registratie te verwijderen. CoderingVrij kan u helpen om uw negatieve registratie te verwijderen, zodat u toch uw droomhuis kunt kopen en eindelijk in uw toekomst kunt investeren.

Word nu CoderingVrij!

CoderingVrij is een ervaren juridische dienstverlener in de financiële branche en is gespecialiseerd in het verwijderen en aanpassen van BKR-registraties. CoderingVrij zorgt ervoor dat u écht weer met een schone lei kunt beginnen en zonder problemen uw droomhuis kunt kopen.


Ja, ik wil na WSNP een huis kopen

Wacht niet langer en laat uw negatieve registratie door CoderingVrij verwijderen. Een huis kopen na het WSNP-traject is weer mogelijk! Bel nu voor een gratis adviesgesprek.

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit