Wat is WSNP?

Wilt u na het WSNP-traject een huis kopen, maar een BKR-codering staat u in de weg? Lees dan snel verder voor een oplossing.

WSNP staat voor Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen. Als u te veel schulden heeft en u komt samen met de schuldeisers niet tot een regeling, dan wordt er naar een oplossing gezocht via de rechter. Als u toegelaten wordt tot de WSNP wijst de rechter een bewindvoerder toe die u gedurende dit traject begeleidt. Het doel van het WSNP-traject is dat mensen met een schone lei hun leven kunnen voortzetten. Als u het WSNP-traject heeft doorlopen, bepaalt de rechter of u in aanmerking komt voor een schone lei. Heeft u zich aan alle afspraken van de WSNP gehouden, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. De schuldeisers krijgen aan het eind van dit traject een gedeelte van het bedrag dat op uw boedelrekening staat en kunnen het restant niet meer op u verhalen. Het WSNP-traject duurt drie tot maximaal 5 jaar. Het is gedurende dit traject niet toegestaan nieuwe schulden te krijgen. 

De term ‘schone lei’ kan enige verwarring met zich meebrengen, aangezien u na het verkrijgen van een schone lei vaak nog geen nieuwe start kunt maken, omdat u vijf jaar wordt belemmerd door BKR-coderingen.

Negatieve registratie verwijderen


Indien u graag, binnen vijf jaar na een WSNP-traject, een woning wilt kopen en u heeft uw financiën op orde, dan is er een mogelijkheid om uw negatieve registratie te verwijderen. CoderingVrij kan u helpen om uw negatieve registratie te verwijderen, zodat u toch uw droomhuis kunt kopen en eindelijk in uw toekomst kunt investeren.

Word nu CoderingVrij!

CoderingVrij is een ervaren juridische dienstverlener in de financiële branche en is gespecialiseerd in het verwijderen en aanpassen van BKR-registraties. CoderingVrij zorgt ervoor dat u écht weer met een schone lei kunt beginnen en zonder problemen uw droomhuis kunt kopen.


Ja, ik wil na WSNP een huis kopen

Wacht niet langer en laat uw negatieve registratie door CoderingVrij verwijderen. Een huis kopen na het WSNP-traject is weer mogelijk! Bel nu voor een gratis adviesgesprek.

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit