Creditcard aanvragen met negatieve BKR-registratie

Wanneer je een negatieve BKR-registratie op je naam hebt staan, is het vrijwel in alle gevallen onmogelijk een creditcard te verkrijgen. Ongeacht welke bijzonderheidscode er bij de BKR-registratie gemeld staat, zal dit een belemmering vormen. Er zijn in totaal zeven verschillende bijzonderheidscoderingen die er geplaatst kunnen worden, zowel afzonderlijk als gecombineerd met elkaar. 
Laat nu jouw BKR-registratie verwijderen om een creditcard aan te vragen.
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Ondanks dat je een negatieve BKR-registratie op jouw naam hebt staan, is het altijd verstandig het gesprek aan te gaan met de kredietverstrekker of bank waarbij je een creditcard wilt aanvragen. Tijdens dit gesprek kun je toelichten hoe een dergelijke negatieve BKR-registratie tot stand is gekomen. Ook is het van belang te noemen waarom de situatie op dit moment anders / verbeterd is en de situatie waarin de negatieve BKR-registratie is ontstaan zich niet meer zal voordoen. Dit laat zien dat het risico voor de kredietverstrekker momenteel nihil is. Hopelijk zal een kredietverstrekker dit gesprek mee laten wegen in de beoordeling wel of geen creditcard te verstrekken.

Blijft de kredietverstrekker afwijzend en kan er door toedoen van de negatieve BKR-registratie geen creditcard verschaft worden? Dan is de vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie de enige oplossing om alsnog een creditcard te kunnen verkrijgen. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Een greep uit onze recente creditcard aanvragen met negatieve BKR-registratie
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:ICS Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Amex Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Fideaal Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Om 15:57 ben ik gebeld en kreeg ik te horen dat ze mijn bkr heb laten verwijderen ongelofelijk. Woorden schieten me tekort, tijdens het process hielden ze me constant up-to-date de service was ook top!

Ik wens jullie veel gezondheid en succes toe wat een prachtige bedrijf!    
Lees meer
Brk Kay minder dan een maand geleden
5 / 5
Ze waren heel vriendelijk en kwam altijd de afspraken na wij willen de jurist de heer Blank graag bedanken voor de goede samenwerking nogmaals bedankt    
Lees meer
Wendy van Braak minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over een creditcard met een negatieve BKR
Kan ik zelf mijn BKR verwijderen?
Het is mogelijk zelfstandig een negatieve BKR-registratie te verwijderen. Dit is echter geen gemakkelijke procedure en in de meeste gevallen gaat een kredietverstrekker niet zomaar over tot verwijdering. CoderingVrij kan je hierbij helpen! Ons team van juristen is gespecialiseerd in het verwijderen van negatieve BKR-registraties en kan je helpen bij deze juridische procedure.
Kan ik een lening krijgen met een BKR?
Bij het aanvragen van een lening zal er een kredietcheck worden uitgevoerd door de kredietverstrekker. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR-registratie? Dan zal er in de meeste gevallen geen lening worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Wat kost het om mijn BKR op te vragen?
Het online inzien van je BKR-overzicht is gratis en is mogelijk is de website van het BKR. Wil je een gewaarmerkt BKR-overzicht ontvangen via de post, is dit te bestellen via de website van het BKR. De kosten voor een gewaarmerkt BKR overzicht zijn € 12,95. In drie korte stappen kun je online het overzicht opvragen en inzien wat er op jouw naam geregistreerd staat.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen

De negatieve BKR-registratie verwijderen

Wil je graag zo snel mogelijk van jouw negatieve BKR-registratie af? Neem direct en vrijblijvend contact op met één van onze juridisch adviseurs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie. Vul het contactformulier in of bel naar telefoonnummer: 088-426 3737 voor advies op maat.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment