Negatieve registratie verwijderen, is dat mogelijk?

U wilt een lening aanvragen, maar dit is onmogelijk door een BKR-registratie. Laat nu uw BKR-registratie opheffen door CoderingVrij! ​​​​​​Wij zijn een team van professionals en weten wat voor grote gevolgen een negatieve registratie op uw naam kan hebben.


Het is vaak niet mogelijk om een nieuwe lening aan te vragen wanneer u in het verleden een betalingsachterstand heeft gehad die tot een negatieve registratie heeft geleid. Zodra kredietverstrekkers een BKR-codering zien, wordt u afgewezen voor lening, want er wordt niet gekeken naar uw huidige financiële situatie of de oorzaak van de negatieve registratie. Daarnaast bestaat ook nog de mogelijkheid dat de negatieve registratie onterecht is.
Wij helpen u graag van deze codering af. Om een BKR-registratie ongedaan te maken, dient uw financiële positie op orde te zijn. Dit houdt in dat u geen achterstanden meer heeft met betrekking tot de negatieve registratie.  

Onze diensten


Onterechte registraties
Ervaring leert dat er vaak sprake is van een onterechte registratie. Dit is een registratie die niet volgens de juiste regels tot stand is gekomen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u geen achterstand had of dat de periode van de achterstand te kort was om een negatieve registratie te melden. Als u niet bekend bent met de betreffende wet- en regelgeving is het lastig om te controleren of uw registratie terecht is of niet. De juristen van CoderingVrij slaan er dagelijks de wet- en regelgeving op na en kunnen nagaan of uw registratie terecht is of niet.

Terechte registraties

​U heeft in het verleden een betalingsachterstand opgelopen. Indien u op dit moment kunt aantonen dat uw financiële situatie helemaal op orde is, dan is de kans groot dat uw negatieve registratie wordt verwijderd. Een registratie blijft vijf jaar zichtbaar. Wilt u eerder van uw registratie af? Dan kan CoderingVrij dit voor u realiseren.

Aanpassen en herstellen van negatieve registraties

Indien uw betalingsachterstand is ingelopen, is het de taak van de betreffende kredietverstrekker om een herstelmelding aan het BKR door te geven, of bij inlossing van het krediet, een einddatum. Het kan voorkomen dat de kredietverstrekker niet tijdig of niet de juiste gegevens aan het BKR doorgeeft. Dit kan vervelende consequenties met zich meebrengen. CoderingVrij kan u helpen uw registratie aan te passen of te herstellen.  

Kies voor CoderingVrij!


CoderingVrij is een juridische dienstverlener met ervaring in de financiële branche, het bedrijf heeft alle kennis in huis om uw negatieve registratie te verwijderen. Hierdoor hoeft u geen vijf jaar meer te wachten, maar kunt u nu werken aan een betere toekomst. Ons team is zeer klantvriendelijk, glashelder en zet zich volledig in om uw BKR-registratie op te heffen.  


Wij hebben al duizenden registraties verwijderd. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van kredietverstrekkers en banken.   

​Kosten voor het opheffen van uw BKR-registratie

U kunt kosteloos gebruik maken van een adviesgesprek met één van onze specialisten. Indien het mogelijk is om uw BKR-registratie op te heffen, gaan wij meteen voor u aan het werk. Onze dienstverlening start vanaf €199,-.

Bent u nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier hieronder in of bel ons op: 088 - 426 3737. Wij zijn u graag van dienst!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit