BKR-registratie opheffen

Een negatieve BKR-registratie opheffen, is dat mogelijk? Je wil een krediet aanvragen maar dit is onmogelijk door toedoen van een negatieve BKR-registratie. Laat nu jouw negatieve BKR-registratie opheffen door CoderingVrij! Wij zijn een team van ervaren juristen gespecialiseerd in de AVG en weten wat voor grote gevolgen een negatieve BKR-registratie op jouw naam kan hebben.

Het is vaak niet mogelijk om een nieuwe lening en/of een ander krediet aan te vragen wanneer je in het verleden een betalingsachterstand hebt gehad die tot een negatieve BKR-registratie heeft geleidt. Zodra kredietverstrekkers een (negatieve) BKR-codering zien, wordt je afgewezen. Er wordt op dat moment niet gekeken naar de huidige financiële situatie of de oorzaak van de negatieve BKR-registratie maar enkel naar het feit dat er een negatieve BKR-registratie op jouw naam staat. Daarnaast bestaat ook nog de mogelijkheid dat de negatieve BKR-registratie onterecht is.

Wij helpen je graag om deze (negatieve) BKR-registratie op te heffen. Om een BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen dient jouw financiële positie op orde te zijn. Dit houdt in dat je geen achterstanden meer hebt met betrekking tot de negatieve BKR-registratie.
Laat nu jouw BKR-registratie opheffen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

BKR-registratie verwijderen diensten


Onterechte BKR-registraties
Ervaring leert dat er sprake kan zijn van een onterechte BKR-registratie. Dit is een BKR-registratie die niet volgens de juiste regels tot stand is gekomen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je helemaal geen achterstand had of dat de periode van de achterstand te kort was om een negatieve BKR-registratie te mogen melden. Als je niet bekend bent met de betreffende regelgeving is het lastig om te controleren of jouw BKR-registratie terecht is geplaatst of niet. De juristen van CoderingVrij werken dagelijks met deze regelgeving en kunnen je helpen bij de controle of jouw BKR-registratie terecht en correct is geplaatst.

Terechte BKR-registraties ?
Je hebt in het verleden een betalingsachterstand opgelopen. Indien je op dit moment kunt aantonen dat jouw financiële situatie helemaal op orde is dan is de kans groot dat jouw negatieve BKR-registratie vroegtijdig verwijderd kan worden. Een BKR-registratie, positief of negatief, blijft in beginsel vijf jaar zichtbaar. Wil je eerder van jouw (negatieve) BKR-registratie af? Dan kan CoderingVrij je daarbij helpen om je BKR-registratie op te heffen.

Aanpassen en herstellen van negatieve registraties
Indien de betalingsachterstand is ingelopen of een volledige vordering is voldaan, is het de taak van de betreffende kredietverstrekker om een herstelmelding en/of een einddatum aan het BKR door te geven. Het kan voorkomen dat de kredietverstrekker niet tijdig of niet de juiste gegevens aan het BKR doorgeeft. Dit kan vervelende consequenties met zich meebrengen omdat een (negatieve) BKR-registratie dan een verkeerd beeld kan schetsen of langer zichtbaar is op het BKR dan nodig. CoderingVrij kan je helpen jouw BKR-registratie te laten aanpassen of te laten herstellen.
Een greep uit onze recente BKR opheffingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Intrum Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:H&M Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Kedin Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen
Kies voor CoderingVrij! CoderingVrij is een juridische dienstverlener met jarenlange ervaring in het verwijderen van BKR-registraties op grond van de AVG. Schakel de hulp in van CoderingVrij en wacht niet nog vijf jaar tot de BKR-registratie is verwijderd, maar werk meteen aan jouw gewenste toekomst. Ons team is gedreven, beschikt over jarenlange kennis in de AVG, klantvriendelijk, helder in communicatie en zet zich volledig in om jouw (negatieve) BKR-registratie te kunnen opheffen.

Wij hebben inmiddels al duizenden terechte en onterechte (negatieve) BKR-registraties kunnen verwijderen!
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Door Kevin heel fijn door het proces geleid en begeleid. Duidelijk, transparant en geen financiële addertjes onder het gras.

Alles met de menselijke maat en geduld van coderingvrij lees Kevin, uit handen kunnen geven.

Fijn en nogmaals Dank Kevin!
Lees meer
Danny Kuppers minder dan een maand geleden
5 / 5
Ik ben heel erg tevreden om welke manier en snelheid ik was geholpen.
Ik kan ze alleen maar aanbevelen. Hartstikke bedankt voor een topservice!
Lees meer
O Kinga minder dan een maand geleden
5 / 5

Kosten voor het opheffen van jouw BKR-registratie

Het eerste adviesgesprek is altijd kosteloos! Samen met één van onze juridisch adviseurs zal jouw situatie worden doorgenomen om na te gaan wat wij voor jou kunnen betekenen.  Indien het mogelijk is jouw negatieve BKR-registratie op te heffen, gaan wij meteen voor jou aan het werk. Je wordt gekoppeld aan een vaste jurist en samen wordt er een compleet dossier opgebouwd om de kredietverstrekker te kunnen overtuigen dat de negatieve BKR-registratie moet worden verwijderd.

Voor een juridische procedure kun je rekening houden met een richtprijs van € 980,-. Omdat elke situatie anders is, bieden wij in elk dossier maatwerk. Ook de kosten voor een procedure kunnen hierdoor afwijken, om te allen tijde maatwerk te kunnen bieden en het gewenste doel te realiseren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer: 088-426 3737. Wij zijn je graag van dienst!
Veelgestelde vragen over het opheffen van jouw BKR-registratie
Wat kost het verwijderen van een BKR-registratie?
Omdat elke situatie anders is, bieden wij in elk dossier maatwerk. De prijs voor een procedure kan daarom ook per zaak verschillen. Voor het verwijderen van een negatieve BKR-registratie kun je rekening houden met een richtprijs van € 980,-. Wil je weten wat de kosten zullen zijn voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op en wij adviseren je graag.
Hoe kan ik mijn BKR opvragen?
Om te controleren of je een negatieve BKR-registratie hebt, kun je het BKR-overzicht opvragen. In drie korte stappen kun je het overzicht opvragen en inzien wat er op jouw naam geregistreerd staat. Heb je vragen over wat er op je BKR-overzicht staat? Wij helpen je graag met uitleg.
Hoelang duurt het voordat ik resultaat heb?
Er is geen vastgesteld termijn voor een juridische procedure ter verwijdering van de negatieve BKR-registratie. In de meeste gevallen duurt een procedure enkele weken. De precieze snelheid van een procedure is afhankelijk van een aantal factoren. Besluit een kredietverstrekker over te gaan tot verwijdering, is dit doorgaans binnen enkele werkdagen gerealiseerd. Neem contact op met één van onze adviseurs zodat zij een inschatting kunnen maken voor jouw specifieke situatie.
Wat is een frauderegistratie?
Wanneer er sprake is van een IVR-registratie of een EVR-registratie, betekent dit dat er een frauderegistratie is geplaatst. Een IVR-registratie is enkel zichtbaar voor intern gebruik van de registrerende partij. Een EVR-registratie is zowel voor intern als extern gebruik. Niet alleen de registrerende partij, maar ook andere aangesloten partijen kunnen deze EVR-registratie inzien. Wanneer je een IVR- of een EVR-registratie hebt kan dit ernstige negatieve gevolgen hebben voor de voortzetting van je (financiële) toekomst. Neem contact op met CoderingVrij om te bespreken hoe wij je hierbij kunnen helpen.
Kan het BKR iemand verbieden een lening te krijgen?
Stichting BKR verbiedt zelf niet om een (geld)lening te verstrekken of aan te gaan. Het BKR adviseert of oordeelt zelf niet en heeft slechts een registrerende functie. Het is aan de kredietverstrekker – en de acceptatievoorwaarden van deze partij – om te beslissen of er een lening verstrekt mag worden met een negatieve BKR-registratie.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment