Uw BKR-registratie opheffen?U wilt een lening aanvragen, maar dit is onmogelijk door een BKR-registratie. Laat nu uw BKR-registratie opheffen door CoderingVrij! ​​​​​​Wij zijn een team van professionals en wij weten hoe vervelend het is om een negatieve registratie achter uw naam te hebben staan.

Negatieve registratie verwijderen, is dat mogelijk?

Het is vaak niet mogelijk om een nieuwe lening aan te vragen indien u in het verleden een betalingsachterstand heeft gehad. De kredietverstrekkers geven u geen lening, want er wordt niet gekeken naar uw huidige, financiële situatie of de oorzaak van de negatieve registratie. De negatieve registratie is mogelijk onterecht. Wij helpen u hier graag van af. 
Om een BKR-registratie ongedaan te maken, dient uw financiële positie op orde te zijn. Dit houdt in dat u geen achterstanden heeft met betrekking tot de negatieve registratie. 


Onze diensten 

Onterechte registraties

Een veelvoorkomende, onterechte registratie is een registratie waarbij nooit sprake is geweest van een betalingsachterstand of een registratie die niet volgens de regels is gemeld. Hier bent u het uiteraard niet mee eens en dat begrijpen wij goed. In dit geval adviseren wij u eerst zelf contact op te nemen met de kredietverstrekker om tot een oplossing te komen. Is dit niet mogelijk, dan bieden wij graag onze hulp aan om uw BKR-registratie op te heffen.


Terechte registraties

​U heeft in het verleden een minimale betalingsachterstand opgelopen. Indien u op dit moment kunt aantonen dat uw financiële situatie helemaal op orde is, dan is de kans groot dat uw negatieve registratie wordt verwijderd. Een registratie blijft 5 jaar zichtbaar. Wilt u eerder van uw registratie af? Wij maken het mogelijk om dit te realiseren.


Aanpassen en herstellen van negatieve registraties

Indien uw betalingsachterstand is ingelost, is het de taak van de betreffende kredietverstrekker om een herstelmelding in te dienen bij het BKR of indien een einddatum te plaatsen. Het kan voorkomen dat de herstelmelding niet op tijd wordt ingediend. Hierdoor ontstaan er negatieve gevolgen voor u. Dit is erg vervelend en daarom zetten wij onze expertise in om uw registratie aan te passen of te herstellen. 


Kies voor CoderingVrij! ​ ​

Wij zijn een professioneel bedrijf en hebben alle kennis in huis om uw (negatieve) registratie te verwijderen. Hierdoor hoeft u geen vijf jaar meer te wachten, maar kunt u deze jaren gebruiken voor een betere toekomst. Ons team is zeer klantvriendelijk, glashelder en wij doen er alles aan om uw BKR-registratie op te heffen. 

Nog steeds niet overtuigd? Met onze jarenlange ervaring in de financiële branche hebben wij al meer dan 3.000 registraties verwijderd. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van kredietverstrekkers en banken. Om het geheel compleet te maken, kunt u in twee termijnen betalen, zodat u niet gelijk het gehele bedrag hoeft te betalen.  ​Kosten voor het opheffen van uw BKR-registratie

Het eerste intakegesprek is altijd gratis. Indien het mogelijk is om uw BKR-registratie op te heffen, gaan wij meteen voor u aan het werk. De CoderingVrij hulpverlening start vanaf €199,00. Voor spoed kunt u contact opnemen met een van onze specialisten of vul direct het aanvraagformulier op deze pagina in, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.
© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.