Aangezien er meer dan 9 miljoen mensen bij het BKR geregistreerd staan, is de kans groot dat ook u bij het BKR geregistreerd staat. Lees snel verder wat er van u geregistreerd kan staan.

Wanneer geregistreerd?

Kredieten van €250,- of meer worden bij het BKR geregistreerd, in beginsel zijn dit positieve registraties, die kunnen worden omgezet in negatieve registraties wanneer er sprake is van een betalingsachterstand:

 • Doorlopend krediet
 • Persoonlijke lening
 • Koop op afbetaling
 • Creditcard
 • Toestelkrediet van een telecomaanbieder
 • Roodstand
 • Betalingsachterstand van meer dan drie termijnen op hypotheek (hypotheek wordt alleen negatief geregistreerd)

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

 • BKR Codering verwijdering
De volgende gegevens zijn dan bij het BKR bekend; naam, adres, geboortedatum, het soort krediet en indien bekend de eerste maand en laatste maand van de aflossing en de hoogte van de lening. Wilt u graag weten wat er van u bij het BKR geregistreerd staat? Dan kunt u een overzicht opvragen bij het BKR te Tiel of bij uw bankfiliaal.
In veel gevallen wordt een schuldregelingstraject, al dan niet voorafgaand aan het WSNP-traject, via de kredietbank of de gemeente ook geregistreerd, ook deze registratie blijft na beëindiging van het traject nog vijf jaar zichtbaar. Hoewel hierbij geen codering wordt geplaatst, levert deze registratie wel problemen op voor een hypotheek- of kredietaanvraag. Lees het artikel over WSNP

Wanneer wordt mijn hypotheek geregistreerd?

Als u een achterstand heeft van meer dan drie termijnen op uw hypotheek, dan krijgt u een negatieve registratie. Een hypotheek wordt niet positief geregistreerd, maar enkel op negatieve wijze. Heeft u een achterstand van meer dan drie termijnen? Dan krijgt u een codering op uw naam, code A. Dit is een achterstandscodering die u belemmert in het afsluiten van een nieuwe hypotheek of een ander krediet. De banken zullen een achterstandscodering interpreteren als een te groot risico voor de financiële sector, om deze reden zullen zij geen zaken met u willen doen. Helaas wordt er in de meeste gevallen geen aandacht besteed aan het verhaal achter de codering of de huidige financiële situatie. Dit betekent dat de codering eerst zal moeten worden verwijderd voordat u weer met de banken in zee kunt gaan. CoderingVrij kan u hierbij helpen.

Onze adviseurs bekijken direct en kosteloos wat uw mogelijkheden zijn. Vul het contactformulier hiernaast in of bel 088-4263737.

Gratis telefonisch adviesgesprek

 • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
 • U weet direct waar u aan toe bent
 • Wij verwijderen alle type coderingen
 • Altijd tegen een vast laag tarief
 • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit