Hoe verwijder ik mijn BKR registratie?

Wat een vervelende situatie! Uw gegevens staan vermeld in het Centraal Krediet Informatiesysteem bij het BKR en u wilt een nieuwe lening aanvragen, maar helaas wordt u afgewezen op grond van een BKR-registratie. 


Er staan meer dan negen miljoen mensen geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Er wordt een melding gemaakt door de geldverstrekker indien u een lening afsluit met een kredietbedrag van minimaal € 250,00. Dit is een positieve registratie. Heeft u een betalingsachterstand, dan kan deze registratie worden omgezet naar een negatieve registratie. Het is belangrijk dat u altijd op tijd betaalt. Een registratie blijft vijf jaar op uw naam staan. 

Heeft u nu alles financieel op orde en heeft u geen betalingsachterstanden meer? Dan is er een grote kans dat wij uw registratie kunnen verwijderen. Wij verwijderen dagelijks terechte en onterechte registraties. U hoeft niet meer vijf jaar lang te wachten totdat uw negatieve registratie wordt verwijderd, maar u kunt vandaag nog starten. 

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

 • BKR Codering verwijdering

CoderingVrij


Wij zijn een juridische dienstverlener met vele jaren ervaring in de financiële branche. Wij kennen de grote gevolgen van een negatieve BKR-registratie. Daarom zetten wij onze deskundigheid in, om mensen zoals u, te helpen. Onze werkwijze is glashelder en u komt niet voor verrassingen te staan. Wij werken conform de privacywetgeving (AVG).

Twijfelt u of wilt u weten wat de ervaringen zijn van andere klanten? Lees dan onze vele recensies hier. We hebben reeds duizenden registraties verwijderd. Door ons uitgebreid netwerk van banken en andere kredietverstrekkers weten wij altijd de juiste stappen te zetten om ons doel te bereiken. 

Onze werkwijze

Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Naar aanleiding van dit gesprek weet de betreffende adviseur al of het verwijderen van uw registratie haalbaar is. Indien dit mogelijk is, krijgt u een persoonlijke jurist aangewezen. Deze jurist staat u gedurende de procedure bij. De onderstaande werkzaamheden zal uw jurist uitvoeren: 

 • Namens u het volledige dossier opvragen bij de kredietverstrekker(s);
 • Toetsingen verrichten naar de wettelijke rechtmatigheid van de besproken codering(en);
 • Uw negatieve registratie(s) trachten te verwijderen op basis van de privacywetgeving (AVG);
 • Namens u in contact treden met de kredietverstrekkers met als doel om op basis van een minnelijk traject uw negatieve codering(en) trachten te verwijderen;
 • Het indienen van schriftelijke verzoeken bij de kredietverstrekker(s) met als doel de BKR codering(en) trachten te verwijderen op basis van de beschikbare jurisprudentie;
 • U periodiek op de hoogte houden van de ontwikkelingen van uw dossier;
 • De wettelijke mogelijkheden benutten om eventuele vorderingen trachten te verjaren;
 • Het onderzoeken van de rechtmatigheid van frauderegistraties (IVR/SFH).


Ik wil van mijn BKR-registratie af door CoderingVrij


Bent u geïnteresseerd in de verwijdering van uw negatieve registratie door CoderingVrij? Neem contact met ons op door te bellen naar 088 - 426 3737. U kunt ook vrijblijvend het aanvraagformulier invullen op deze pagina. "Ik wil van mijn BKR-registratie af" is mogelijk voor een vaste lage prijs! 


Gratis telefonisch adviesgesprek

 • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
 • U weet direct waar u aan toe bent
 • Wij verwijderen alle type coderingen
 • Altijd tegen een vast laag tarief
 • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit