CoderingVrij biedt twee trajecten aan; een regulier traject en een spoedtraject. Wat is het verschil tussen de trajecten en hoelang duurt (gewoonlijk) een regulier dan wel een spoedtraject?

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering
Wanneer iemand een (negatieve) BKR-registratie heeft dan is het mogelijk om deze te verwijderen op grond van de AVG. Wanneer we te maken hebben met persoonsgegevens is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (kortweg: “de AVG”) van toepassing en bevat regels over persoonsgegevens, waaronder in welke gevallen persoonsgegevens (lees: BKR-registratie) verwijderd kan worden. Een BKR-registratie kan enerzijds verwijderd worden indien een BKR-registratie (technisch) incorrect is. Dit is het geval wanneer een kredietverstrekker zich niet aan bepaalde voorwaarden heeft gehouden alvorens deze partij de BKR-registratie heeft geplaatst. Daarnaast kan een BKR-registratie verwijderd worden doordat het persoonlijk belang van een cliënt in een specifiek geval zwaarder weegt dan het belang van, in dit geval, het BKR. Bij een reguliere procedure wordt er eerst een inzageverzoek ingediend waarbij aan de kredietverstrekker wordt gevraagd of de BKR-registratie op de juiste voorwaarden tot stand is gekomen. Wanneer De BKR-registratie inderdaad op grond van de juiste voorwaarden tot stand is gekomen dan volgt er een zogenaamd standpuntverzoek, hetgeen het verzoek is waarbij wij aangeven dat het belang van cliënt zwaarder weegt dan het belang van het BKR. Deze procedure duurt naar schatting meestal tussen de 10 en 13 weken. Bij een spoedtraject wordt het inzageverzoek tegelijkertijd met het standpuntverzoek ingediend waardoor de behandelend jurist meer tijd nodig heeft om het bezwaarschrift op te stellen én wordt er direct een jurist ingeschakeld. In dat soort gevallen duurt een spoedtraject naar schatting meestal 4 tot 6 weken. 

BKR met spoed verwijderen?

Wilt u graag met spoed van uw negatieve registratie af? Vul het formulier in of bel 088- 426 3737 voor een gratis advies op maat. 

Deze klanten gingen u al voor

Wendy Ninaber

Na ons droomhuis gevonden te hebben, bleek een negatieve BKR in de weg te staan. Met een spoed aanvraag bij CoderingVrij, kunnen we ons droomhuis kopen! Erg professioneel en duidelijk. 

Chris Van Delft

Coderingvrij heeft mijn coderingen verwijderd. Hardstikke blij mee uiteraard!! Veel contact gehad met meerdere medewerkers die stuk voor stuk ook kennis van zaken hebben. Een goed bedrijf die weten wat ze doen. Ik raad dit iedereen aan die problemen heeft met een (on)terechte registratie🙏🏻

Joyce Tibbert

Wij zijn enorm fijn, snel en goed geholpen door Coderingvrij! Goed contact met de jurist via mail en gelukkig met de gewenste uitkomst. De onterecht en inmiddels reeds ruim verjaarde codering is verwijderd en wij kunnen weer codering vrij door het leven! 

Marcel Huisman

Hartelijk Dank voor het verwijderen van mijn registratie . Kan ik eindelijk een huis kopen om goedkoper te kunnen leven..
Ik raad Codering vrij ten zeerste aan.

Marco S.

Bij het aanvragen van een zakelijke lease auto kwam ik er achter dat ik Negatief geregistreerd stond in het bkr. Contact opgenomen met Coderingvrij en hebben mijn zaak in behandeling genomen met spoed en nu is mijn A23 codering verwijderd en kan ik weer verder!!!

Menno van der Woude

Ik had een a2 codering. Van meerdere kanten is mij wijs gemaakt dat die onmogelijk is te verwijderen. Codering vrij heeft het tegendeel bewezen! Ben er super blij mee!

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit