CoderingVrij biedt twee trajecten aan; een regulier traject en een spoedtraject. Wat is het verschil tussen de trajecten en hoelang duurt (gewoonlijk) een regulier dan wel een spoedtraject?

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering
Wanneer iemand een (negatieve) BKR-registratie heeft dan is het mogelijk om deze te verwijderen op grond van de AVG. Wanneer we te maken hebben met persoonsgegevens is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (kortweg: “de AVG”) van toepassing en bevat regels over persoonsgegevens, waaronder in welke gevallen persoonsgegevens (lees: BKR-registratie) verwijderd kan worden. Een BKR-registratie kan enerzijds verwijderd worden indien een BKR-registratie (technisch) incorrect is. Dit is het geval wanneer een kredietverstrekker zich niet aan bepaalde voorwaarden heeft gehouden alvorens deze partij de BKR-registratie heeft geplaatst. Daarnaast kan een BKR-registratie verwijderd worden doordat het persoonlijk belang van een cliënt in een specifiek geval zwaarder weegt dan het belang van, in dit geval, het BKR. Bij een reguliere procedure wordt er eerst een inzageverzoek ingediend waarbij aan de kredietverstrekker wordt gevraagd of de BKR-registratie op de juiste voorwaarden tot stand is gekomen. Wanneer De BKR-registratie inderdaad op grond van de juiste voorwaarden tot stand is gekomen dan volgt er een zogenaamd standpuntverzoek, hetgeen het verzoek is waarbij wij aangeven dat het belang van cliënt zwaarder weegt dan het belang van het BKR. Deze procedure duurt naar schatting meestal tussen de 10 en 13 weken. Bij een spoedtraject wordt het inzageverzoek tegelijkertijd met het standpuntverzoek ingediend waardoor de behandelend jurist meer tijd nodig heeft om het bezwaarschrift op te stellen én wordt er direct een jurist ingeschakeld. In dat soort gevallen duurt een spoedtraject naar schatting meestal 4 tot 6 weken. 

BKR met spoed verwijderen?

Wilt u graag met spoed van uw negatieve registratie af? Vul het formulier in of bel 088- 426 3737 voor een gratis advies op maat. 

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit