Geld lenen zonder BKR

Zonder BKR codering een lening afsluiten

U wilt graag geld lenen zonder BKR? Bij CoderingVrij verwijderen wij uw negatieve registratie zodat u toch een lening kunt afsluiten bij een bank voor een nieuwe auto of een woning. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Wanneer sta ik geregistreerd?

U kunt al snel geregistreerd worden bij het Bureau Krediet Registratie. Een registratie kunt u onder andere krijgen door een:
  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Koop op afbetaling

Het gaat om bedragen vanaf €250,00 met een looptijd van één maand. Dit kan van invloed zijn op het maximale bedrag dat u kunt krijgen voor een hypotheek of lening. Meer dan negen miljoen mensen staan geregistreerd bij het BKR, met zowel negatieve als positieve registraties. Als u altijd netjes op tijd betaalt, krijgt u geen negatieve registratie maar een positieve registratie.

U kunt bij uw bank of online bij het BKR een overzicht opvragen van alle kredieten die geregistreerd staan op uw naam. Hierin staat tevens vermeld door welke kredietverstrekker u een codering heeft ontvangen.

Verwijderen van uw BKR-registratie

Onze dienstverlening bestaat uit het verwijderen van onterechte en terechte coderingen en wij verzorgen het aanpassen en/of herstellen van registraties. Is uw financiële situatie helemaal op orde en heeft u geen betalingsachterstanden? Dan is de kans groot dat we uw negatieve registratie kunnen verwijderen en kunt u zorgeloos geld lenen bij uw geldverstrekker zonder BKR-codering.

Hoe gaan wij te werk?

Zo goedkoop mogelijk uw BKR-registratie laten verwijderen? De kosten zijn als volgt:

  • Via onze CoderingVrij Hulpverlening kunt u al vanaf € 199,- uw codering laten verwijderen.

Heeft u nog vragen of wilt u meteen starten met het verwijderen van uw BKR-registratie? Vul het formulier in of bel snel naar 0800-04263737. Het team van CoderingVrij staat u graag te woord.
© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.