Uw codering verwijderen na de schuldsanering? CoderingVrij maakt dit voor u mogelijk!

Klaar met het WSNP-traject en eindelijk een schone lei verklaring gekregen? Dacht u lang genoeg te zijn gestraft en door te kunnen gaan met uw leven maar een BKR-codering staat u in de weg? Lees dan snel verder. 

De personen die een WSNP-traject hebben doorlopen, staan bij CoderingVrij te boek als financieel de meest betrouwbare personen, aangezien zij jarenlang hebben bewezen met geld om te kunnen gaan. Daarnaast is onze ervaring dat de jaren voorafgaand aan het WSNP-traject erg zwaar en slopend kunnen zijn, vaak voor het gehele gezin.


Ja, ik wil van mijn BKR-codering af
U heeft al – door middel van een schone lei – laten zien dat u uw financiële situatie op orde heeft. Wanneer u geen BKR-codering zou hebben, zouden alle banken graag zaken met u willen doen, maar nu moet u nog eens 5 jaar wachten. CoderingVrij vindt dit een te lange straf en kan u helpen om eindelijk weer de draad op te pakken.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek of vul het aanvraag formulier hieronder in en bekijk wat uw mogelijkheden zijn. 
Nieuwsgierig geworden?Nieuwsgierig naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen en wij helpen u verder waar het mogelijk is.

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit