Uw codering verwijderen na de schuldsanering? CoderingVrij maakt dit voor u mogelijk!

Klaar met het WSNP-traject en eindelijk een schone lei verklaring gekregen? Dacht u lang genoeg te zijn gestraft en door te kunnen gaan met uw leven maar een BKR-codering staat u in de weg? Lees dan snel verder. 

De personen die een WSNP-traject hebben doorlopen, staan bij CoderingVrij te boek als financieel de meest betrouwbare personen, aangezien zij jarenlang hebben bewezen met geld om te kunnen gaan. Daarnaast is onze ervaring dat de jaren voorafgaand aan het WSNP-traject erg zwaar en slopend kunnen zijn, vaak voor het gehele gezin.

Ja, ik wil van mijn BKR-codering af

Een greep uit onze recente BKR verwijderingen

  • BKR Codering verwijdering
U heeft al – door middel van een schone lei – laten zien dat u uw financiële situatie op orde heeft. Wanneer u geen BKR-codering zou hebben, zouden alle banken graag zaken met u willen doen, maar nu moet u nog eens 5 jaar wachten. CoderingVrij vindt dit een te lange straf en kan u helpen om eindelijk weer de draad op te pakken.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek of vul het aanvraag formulier hieronder in en bekijk wat uw mogelijkheden zijn. 

Gratis telefonisch adviesgesprek

  • Meer dan 4.000+ coderingen verwijderd
  • U weet direct waar u aan toe bent
  • Wij verwijderen alle type coderingen
  • Altijd tegen een vast laag tarief
  • Geen verrassingen achteraf

Deze klanten gingen u al voor

Daniel Meijer

Nadat ik bij een hypotheek aanvraag geconfronteerd werd met een negatieve A2 registratie heb ik contact opgenomen met codering vrij. Na 3 werkdagen kreeg ik het bericht dat de registratie volledig verwijderd gaat worden. Zeer tevreden over het contact en de duidelijke uitleg vooraf. Super resultaa, thanks!!!!

Gerard Wigmans

Ik had een a2 codering en door coderingvrij super snel verwijderd.Ik vind het een heel goede service en hele fijne mensen die mij goed hebben geholpen.Nu ben ik eindelijk vrij voor huur en koopwoningen.

Priscilla Verhoeckx

Dankzij het adequate handelen van de zeer vriendelijke en begripvolle juristen bij CoderingVrij kunnen wij dan nu toch ons droomhuis kopen. Dankjewel CoderingVrij! Groet van een zeer tevreden klant.

Fadoua Boufares

vandaag het goede nieuws mogen ontvangen dat ik na 3 jaar eindelijk coderingvrij ben! dankzij de snelle service van coderingvrij, kan ik vanaf heden starten aan mijn franchise onderneming en daar de financiële middelen voor aanvragen. Enorm bedankt Merijn voor jou belletje vandaag! jullie krijgen 10 punten.

Safa Sahinturk

Ik was altijd onzeker dat het niet kon maar CoderingVrij heeft het tegendeel bewezen en hebben mijn negatieve registratie verwijderd, zoals wordt aangegeven zijn ze inderdaad gespecialiseerd. Ik ben zeer goed geholpen door CoderingVrij! Alles verliep soepel en correct. Dankzij CoderingVrij kan ik weer verder met ondernemen.

Anke van Kapel

In contact gekomen met Coderingvrij door een een A3 codering. Ze hebben me vriendelijk en goed geholpen, na alle bescheiden ingeleverd te hebben was het binnen 2 weken geregeld. Ben ze zeer dankbaar voor dit resultaat.

Andjena Barsati

Kwam achter dat er een codering staat. Met coderingvrij is het gewoon mogelijk dat te laten verwijderen. Top service..!!
Vandaag nog Coderingvrij!
Lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit