Een negatieve BKR-registratie verwijderen na de schuldsanering? CoderingVrij maakt dit mogelijk!

Het WSNP-traject met succes doorlopen en een schone lei verklaring gekregen? Dan wil je zonder verdere belemmeringen de toekomst tegemoet, vooral niet één van een negatieve BKR-registratie. 

Had je al een BKR-registratie voorafgaand aan het WSNP-traject of heb je een negatieve BKR-registratie gekregen door het WSNP-traject? Dan kan deze nog voor langere tijd na het verkrijgen van een schone lei verklaring voor hinder zorgen. Een BKR-registratie blijft namelijk vijf jaar zichtbaar op het BKR vanaf het moment van de geregistreerde einddatum. Wanneer er sprake is van een schone lei verklaring, zal de negatieve BKR-registratie hoogst waarschijnlijk een einddatum krijgen conform de datum van deze schone lei. Dit houdt in dat je voor de periode van vijf jaar na het verkrijgen van een schone lei alsnog geen financiële vrijheid kunt ervaren. 
Laat nu jouw BKR-registratie verwijderen en begin met een schone lei!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Het verkrijgen van een schone lei verklaring

Het doorlopen van een WSNP-traject kan zwaar zijn, niet alleen voor de persoon die het traject zelf doorloopt maar ook voor alle eventuele betrokkenen. Na deze zware periode wil je dan ook niet langer belemmering ervaren van een negatieve BKR-registratie. 

Wil je na het doorlopen van een WSNP-traject en het verkrijgen van een schone lei verklaring weer financiële vrijheid ervaren? Dan zal je negatieve BKR-registratie vroegtijdig verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen! 

Wil je weten hoe onze juristen kunnen helpen bij de vroegtijdige verwijdering van een negatieve BKR-registratie? Neem dan direct en vrijblijvend contact op via telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bekijk meer verwijderingen
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Wij waren totaal niet op de hoogte van deze service, anders hadden we dit veel eerder gedaan ! 2 jaar geleden kwamen we erachter dat we een A2 registratie hadden en dit bemoeilijkte het afsluiten van een hypotheek. Uiteindelijk wilde maar 1 bank onze zaak bekijken en ook accepteren maar met een hogere rente. Voor een 2e hypotheek bleven alle deuren dicht en na de inzet van Coderingvrij is alles weer mogelijk....Super en snel geregeld dus dikke aanrader !
Lees meer
Hans van der Velde minder dan een maand geleden
5 / 5
Ik had 2 negatieve coderingen die mijn aanvragen belemmerden, totdat ik Coderingvrij ben tegengekomen en mijn negatieve registraties werden verwijderd in 4 maanden. Ik heb gisteren een aanvraag gedaan en het is geaccepteerd dus ik ben heel erg tevreden bedankt!
Lees meer
Abdrahman Moussa minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over schuldsanering
Kan ik zelf mijn BKR verwijderen?
Het is mogelijk zelfstandig een negatieve BKR-registratie te verwijderen. Dit is echter geen gemakkelijke procedure en in de meeste gevallen gaat een kredietverstrekker niet zomaar over tot verwijdering. CoderingVrij kan je hierbij helpen! Ons team van juristen is gespecialiseerd in het verwijderen van negatieve BKR-registraties en kan je helpen bij deze juridische procedure.
Wat is een BKR-registratie?
Een BKR-registratie is een melding in het registratiesysteem van stichting BKR. Een BKR-registratie toont gegevens van een krediet dat je bent aangegaan voor een bedrag hoger dan € 250,- en een looptijd langer dan één maand. Wanneer er een achterstand ontstaat op dit krediet of er andere bijzonderheden zijn, wordt dit gemeld bij de registratie. Een negatieve BKR-registratie kan gevolgen hebben voor toekomstige financiële diensten die je wilt aangaan.
Kan ik een auto kopen of leasen met een BKR-registratie?
Bij het aanvragen van een lening voor de aankoop van een auto of aangaan van een leaseovereenkomst zal er een kredietcheck worden uitgevoerd door de kredietverstrekker. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR-registratie dan zal er in de meeste gevallen geen lening of leaseovereenkomst worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Wat kost het om mijn BKR op te vragen?
Het online inzien van je BKR-overzicht is gratis en is mogelijk is de website van het BKR. Wil je een gewaarmerkt BKR-overzicht ontvangen via de post, is dit te bestellen via de website van het BKR. De kosten voor een gewaarmerkt BKR overzicht zijn € 12,95. In drie korte stappen kun je online het overzicht opvragen en inzien wat er op jouw naam geregistreerd staat.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen

Laat CoderingVrij je helpen

CoderingVrij heeft inmiddels al duizenden consumenten geholpen bij de vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Wil je graag weten of wij ook voor jou aan de slag kunnen zodat je weer een lening kunt afsluiten? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en kom in gesprek met één van onze adviseurs. 

Wil je meteen weten of wij je kunnen helpen? Bel ons direct op telefoonnummer 088 426 37 37. Bij CoderingVrij weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment
Kan jouw negatieve
BKR-registratie
verwijderd worden?
Doe de haalbaarheidscheck