BKR waarom niet rood staan?

Wanneer je een roodstand wenst op je lopende betaalrekening kan het zijn dat deze wordt geweigerd door toedoen van een (negatieve) BKR-registratie. Het aanvragen van een roodstand wordt namelijk gezien als het afsluiten van een (nieuwe) lening. Een bank of kredietverstrekker is verplicht een kredietcheck uit te voeren voordat zij een nieuwe lening of krediet verschaffen.

Wanneer er op het moment van een kredietcheck sprake is van een negatieve BKR-registratie, krijgt de kredietverstrekker hier een melding van. Door deze negatieve BKR-registratie, is het verschaffen van een nieuwe lening – of de roodstand – in de meeste gevallen niet mogelijk.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Negatieve BKR-registratie verwijderen

Wanneer er op het moment van een kredietcheck sprake is van een negatieve BKR-registratie, krijgt de kredietverstrekker hier een melding van. Door deze negatieve BKR-registratie, is het verschaffen van een nieuwe lening – of de roodstand – in de meeste gevallen niet mogelijk.

De enige mogelijkheid om alsnog een roodstand te kunnen verkrijgen, is het vroegtijdig laten verwijderen van de negatieve BKR-registratie. Niet alleen voor het verkrijgen van een roodstand, maar voor elk te willen afsluiten kredietsoort zal de negatieve BKR-registratie verwijderd moeten worden.

CoderingVrij kan je hierbij helpen! Als juridisch dienstverlener kunnen wij je bijstaan in het juridisch traject ter vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie zodat je jouw financiële toekomstplannen naar eigen wens kunt uitvoeren.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met één van onze juridisch adviseurs. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer: 088-426 3737. Of vul het contactformulier in op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Intrum Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bank:Gemeente Rotterdam Bekijk de correspondentie: Bekijken
Bekijk meer verwijderingen
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Ik had contact opgenomen en werd gelijk geholpen. Kreeg de juiste informatie en werd door hun snel een zaak aangemaakt. Het heeft ongeveer 3 maanden geduurd, maar het is hun wel gelukt om mijn codering A1 H te laten verwijderen. Team codevrij ben dankbaar!
Lees meer
Dilek Sari minder dan een maand geleden
5 / 5
CoderingVrij! Voordat ik contact opzocht kon ik het niet laten om eerst de reviews te lezen… Ik was er eerst heel onzeker over maar na de recensies te hebben gelezen heb ik toch besloten contact op te nemen en met succes.
Na een terechte BKR registratie is mijn codering na een belangenafweging toch verwijderd.
CoderingVrij scoort voor mij 5 ⭐️ op het gebied van communiceren (goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail).
Transparant bekijkt alle mogelijk heden en bespreekt dit duidelijk vooraf.
Lees meer
Fabio Marques Rodrigues minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over rood staan met BKR
Kan een BKR-registratie verwijderd worden?
Het is mogelijk een negatieve BKR-registratie vroegtijdig te verwijderen. CoderingVrij kan je hierbij helpen. Wil je weten of er ook mogelijkheden zijn om jouw negatieve BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen? Neem dan contact met ons op!
Wat kost het verwijderen van een BKR-registratie?
Omdat elke situatie anders is, bieden wij in elk dossier maatwerk. De prijs voor een procedure kan daarom ook per zaak verschillen. Voor het verwijderen van een negatieve BKR-registratie kun je rekening houden met een richtprijs van € 780,-. Wil je weten wat de kosten zullen zijn voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op en wij adviseren je graag.
Kan ik garantie krijgen?
Het geven van garantie voor een juridische procedure is nooit mogelijk. Daar wij niet de beslissende partij zijn, kunnen wij geen garantie geven voor een positieve uitkomst. Wel kunnen wij als CoderingVrij door onze jarenlange ervaring een realistische inschatting maken van de haalbaarheid. Neem contact op met één van onze juridisch adviseurs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.
Kan CoderingVrij mij helpen aan een lening?
Bij CoderingVrij verstrekken wij geen leningen. Indien er sprake is van een negatieve BKR-registratie kunnen wij wel assisteren bij het juridisch traject ter verwijdering van deze negatieve BKR-registratie. Wanneer de negatieve BKR-registratie is verwijderd, is mogelijk een lening aan te vragen bij een bank of kredietverstrekker.
Kan ik een auto kopen of leasen met een BKR-registratie?
Bij het aanvragen van een lening voor de aankoop van een auto of aangaan van een leaseovereenkomst zal er een kredietcheck worden uitgevoerd door de kredietverstrekker. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR-registratie dan zal er in de meeste gevallen geen lening of leaseovereenkomst worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!

Laat CoderingVrij je helpen

CoderingVrij heeft inmiddels al duizenden consumenten geholpen bij de vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie. Wil je graag weten of wij ook voor jou aan de slag kunnen zodat je weer een lening kunt afsluiten? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en kom in gesprek met één van onze adviseurs. 

Wil je meteen weten of wij je kunnen helpen? Bel ons direct op telefoonnummer 088 426 37 37. Bij CoderingVrij weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment
Kan jouw negatieve
BKR-registratie
verwijderd worden?
Doe de haalbaarheidscheck