Een negatieve BKR-registratie verwijderen

Wanneer je een negatieve BKR-registratie op het BKR-overzicht hebt staan van bijvoorbeeld de ING bank of de Rabobank, kan het zijn dat deze je belemmerd bij het verkrijgen en/of aanpassen van een kredietfaciliteit.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wat is een BKR-registratie?

Een negatieve BKR-registratie wordt doorgaans niet zomaar verwijderd. Een negatieve BKR-registratie vervalt automatisch vijf jaar na het inlopen van de achterstand en/of het volledig voldoen of afwikkelen van de vordering. Pas wanneer de achterstand is ingelopen en/of de vordering is voldaan, gaat het bewaartermijn van het BKR in. Het bewaartermijn van het BKR is vijf jaar. Na deze vijf jaar zal de negatieve BKR-registratie automatisch worden verwijderd. Gedurende deze vijf jaar kan de negatieve BKR-registratie echter nog de nodige (financiële) belemmering met zich meebrengen. 

Op het moment dat er zich een noodzakelijk en/of spoedeisend belang aandient waarvoor een kredietfaciliteit noodzakelijk is, of je simpelweg wederom financiële vrijheid wenst te ervaren, is het zo snel mogelijk verwijderen van de negatieve BKR-registratie wenselijk. 

Het is op dat moment mogelijk om zelfstandig met de betreffende kredietverstrekker in contact te treden om de negatieve BKR-registratie te laten verwijderen. Dit is echter een lastig proces en dit heeft vaak niet de gewenste uitkomst. 

Kom je er tezamen met de kredietverstrekker niet uit, kun je er ook voor kiezen om de verwijdering van de negatieve BKR-registratie te laten uitvoeren door een externe partij welke gespecialiseerd is in dergelijke trajecten; juridische trajecten ter verwijdering van negatieve BKR-registraties. De ervaring leert dat een traject via een juridisch dienstverlener een grotere slagingskans heeft. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bekijk meer verwijderingen

Verwijder jouw negatieve BKR-registratie

CoderingVrij is een specialist op het gebied van het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Inmiddels hebben we al duizenden negatieve BKR-registraties kunnen verwijderen. Door deze opgebouwde kennis kunnen wij - vaak al binnen een paar weken - jouw negatieve BKR-registratie laten verwijderen. 

Tijdens het adviesgesprek met één van onze juridisch adviseurs bespreken we of jouw situatie voldoet aan de eisen om de negatieve BKR-registratie vroegtijdig te laten verwijderen, bespreken we of je op dit moment financieel stabiel bent en bespreken we jouw belangen waarom de negatieve BKR-registratie vroegtijdig verwijderd moet worden.  Aan het einde van het gesprek weet je direct waar je aan toe  bent, wat de kosten zijn en waarom wij jouw zaak kunnen behandelen. Dit adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons dan op telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Door Kevin heel fijn door het proces geleid en begeleid. Duidelijk, transparant en geen financiële addertjes onder het gras.

Alles met de menselijke maat en geduld van coderingvrij lees Kevin, uit handen kunnen geven.

Fijn en nogmaals Dank Kevin!
Lees meer
Danny Kuppers minder dan een maand geleden
5 / 5
Ik ben heel erg tevreden om welke manier en snelheid ik was geholpen.
Ik kan ze alleen maar aanbevelen. Hartstikke bedankt voor een topservice!
Lees meer
O Kinga minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over een negatieve BKR-registratie verwijderen
Wat betekenen de verschillende bijzonderheidscodes?
Er zijn in totaal 7 verschillende coderingen die een kredietverstrekker kan plaatsen bij een BKR-registratie op het moment dat er een achterstand ontstaat of er andere bijzonderheden plaatsvinden. Elke code heeft een andere betekenis en zwaarte, van een lichtere achterstandsmelding tot een zwaardere bijzonderheidscode 3 voor een afboeking. Wij helpen je graag met uitleg over wat er op je BKR-overzicht staat.
Kan ik een lening krijgen met een BKR?
Bij het aanvragen van een lening zal er een kredietcheck worden uitgevoerd door de kredietverstrekker. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR-registratie? Dan zal er in de meeste gevallen geen lening worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Kan ik garantie krijgen?
Het geven van garantie voor een juridische procedure is nooit mogelijk. Daar wij niet de beslissende partij zijn, kunnen wij geen garantie geven voor een positieve uitkomst. Wel kunnen wij als CoderingVrij door onze jarenlange ervaring een realistische inschatting maken van de haalbaarheid. Neem contact op met één van onze juridisch adviseurs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.
Kan CoderingVrij mij helpen aan een lening?
Bij CoderingVrij verstrekken wij geen leningen. Indien er sprake is van een negatieve BKR-registratie kunnen wij wel assisteren bij het juridisch traject ter verwijdering van deze negatieve BKR-registratie. Wanneer de negatieve BKR-registratie is verwijderd, is mogelijk een lening aan te vragen bij een bank of kredietverstrekker.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment