Negatieve BKR-registratie van ING verwijderen

Een negatieve BKR-registratie van ING kan ontstaan wanneer er op een kredietfaciliteit van ING, een langdurige achterstand en/of ongeoorloofd lange achterstand heeft plaatsgevonden. De kredietverstrekker ING is dan verplicht een bijzonderheidscodering(en) te plaatsen bij de kredietfaciliteit op het BKR-overzicht, waardoor er een negatieve BKR-registratie van ING ontstaat.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Een negatieve BKR-registratie

Een negatieve BKR-registratie wordt doorgaans niet zomaar verwijderd. Een negatieve BKR-registratie vervalt automatisch na een periode van vijf jaar na het inlopen van de achterstand en/of het volledig voldoen van de achterstand op het kredietfaciliteit van ING. Pas wanneer de achterstand is ingelopen of de vordering is voldaan bij ING, gaat de bewaartermijn in van het BKR. Na deze vijf jaar zal de negatieve BKR-registratie van ING dan ook automatisch worden verwijderd. Gedurende deze vijf jaar kan de negatieve BKR-registratie van ING echter nog de nodige financiële belemmering met zich meebrengen.

Het vroegtijdig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van ING kan een oplossing bieden om alsnog jouw financiële toekomstplannen te kunnen voortzetten. Het zelfstandig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van ING zal in de meeste gevallen niet succesvol zijn. Een juridisch traject ter verwijdering van de negatieve BKR-registratie van ING kan in de meeste gevallen echter wél een uitkomst bieden; de kans op vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie is in deze gevallen aanzienlijk groter.

Meer informatie over het vroegtijdig verwijderen van de negatieve BKR-registratie van ING of een eventueel andere negatieve BKR-registratie, is op te vragen via onze website of middels telefonisch contact.
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:ING Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen

Een negatieve BKR-registratie van ING laten verwijderen

Wil je graag zo snel mogelijk van de negatieve registratie van ING af? Bel dan direct voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze juridisch adviseurs via telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Door Kevin heel fijn door het proces geleid en begeleid. Duidelijk, transparant en geen financiële addertjes onder het gras.

Alles met de menselijke maat en geduld van coderingvrij lees Kevin, uit handen kunnen geven.

Fijn en nogmaals Dank Kevin!
Lees meer
Danny Kuppers minder dan een maand geleden
5 / 5
Ik ben heel erg tevreden om welke manier en snelheid ik was geholpen.
Ik kan ze alleen maar aanbevelen. Hartstikke bedankt voor een topservice!
Lees meer
O Kinga minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over het verwijderen van een BKR
Hoe kan ik mijn BKR opvragen?
Om te controleren of je een negatieve BKR-registratie hebt, kun je het BKR-overzicht opvragen. In drie korte stappen kun je het overzicht opvragen en inzien wat er op jouw naam geregistreerd staat. Heb je vragen over wat er op je BKR-overzicht staat? Wij helpen je graag met uitleg.
Kan ik een lening krijgen met een BKR?
Bij het aanvragen van een lening zal er een kredietcheck worden uitgevoerd door de kredietverstrekker. Is er op dat moment sprake van een negatieve BKR-registratie? Dan zal er in de meeste gevallen geen lening worden verstrekt. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Wanneer is mijn BKR-registratie verjaard?
Een vordering verjaart wanneer de kredietverstrekker het nalaat om gedurende een bepaalde, aaneengesloten periode (de verjaringstermijn) contact op te nemen of aan te manen en er ook vanuit jouw kant geen handelingen verricht zijn waaruit blijkt dat je bekend bent met de vordering. Hoelang de verjaringstermijn is hangt af van de soort vordering. Wil je weten of jouw vordering verjaart is, neem contact op met één van onze juridisch adviseurs en wij helpen je verder.
BKR verwijderen met advocaat?
In sommige gevallen lukt het niet een negatieve BKR-registratie te verwijderen via een minnelijke procedure. Dan kan een vervolgprocedure in de vorm van een gerechtelijk traject uitkomst bieden. In samenwerking met HELIO Advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in het verwijderen van BKR-registraties, kan een gerechtelijke procedure worden gestart. Bij een gerechtelijke procedure is het namelijk niet de kredietverstrekker die beslist of een BKR-registratie wordt verwijderd, maar een onafhankelijke rechter.
Kan het BKR iemand verbieden een lening te krijgen?
Stichting BKR verbiedt zelf niet om een (geld)lening te verstrekken of aan te gaan. Het BKR adviseert of oordeelt zelf niet en heeft slechts een registrerende functie. Het is aan de kredietverstrekker – en de acceptatievoorwaarden van deze partij – om te beslissen of er een lening verstrekt mag worden met een negatieve BKR-registratie.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment