U vraagt zich af of geld lenen zonder een toetsing bij het BKR tot uw mogelijkheden behoort? Dit is niet mogelijk maar wij, van CoderingVrij, kunnen u wel helpen met het verwijderen van uw negatieve registratie, zodat u weer geld kunt lenen bij de bank.

Waarom heb ik een codering?


Wanneer u een lening afsluit bij een kredietverstrekker, is deze verplicht om de lening te melden bij het BKR. U wordt in het Centraal Krediet Informatiesysteem geregistreerd. Er zijn positieve en negatieve registraties. Een positieve registratie is bijvoorbeeld: roodstaan op uw bankrekening, het gebruik van een creditcard of een leaseovereenkomst. Ook bij het aanschaffen van een product op afbetaling, wordt u geregistreerd. Indien u uw maandelijkse termijn op tijd betaalt, blijft de registratie positief, anders kan er een negatieve registratie ontstaan. Is uw positieve registratie, om welke reden dan ook, toch omgezet naar een negatieve registratie en u wilt graag geld lenen bij een bank? Dan bieden wij u de oplossing om eerst uw negatieve registratie te verwijderen.  

CoderingVrij


Wij zijn een juridische dienstverlener met jarenlange ervaring in de financiele branche, wij beschikken over een groot netwerk van banken. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis. Uit dit gesprek kunnen we al concluderen of het mogelijk is om uw negatieve registratie te verwijderen. Wij gaan ervoor zorgen dat uw negatieve registratie wordt verwijderd, zodat u weer probleemloos geld kunt lenen bij een bank.

Kosten codering verwijderen

Het adviesgesprek is kosteloos en een codering verwijderen is al mogelijk vanaf €420,-. 

Geld lenen zonder toetsing is niet mogelijk, maar CoderingVrij heeft voor u de oplossing. Wacht niet meer tot de 5 jaren zijn verstreken, maar onderneem nu actie en laat uw registratie verwijderen door CoderingVrij, zodat u die woning kunt kopen, die auto kunt aanschaffen of die lening kunt afsluiten. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier op deze pagina in of bel naar 088- 426 3737.
Nieuwsgierig geworden?Nieuwsgierig naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen en wij helpen u verder waar het mogelijk is.

Vandaag nog Coderingvrij!
lees alles over hoe wij uw negatieve BKR-registratie kunnen verwijderen
sluit