Geld lenen zonder toetsing

Is het mogelijk om geld te lenen zonder een toetsing op een BKR-registratie? Dit is niet mogelijk. Elke kredietverstrekker zal een kredietcheck moeten uitvoeren voorafgaand aan het verstrekken van een krediet, van een telefoonabonnement tot een hypotheek. Een controle in het BKR is onderdeel van deze kredietcheck.

CoderingVrij kan je helpen bij de vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie zodat je alsnog geld kunt lenen.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Waarom heb ik een codering?

Wanneer je een lening afsluit bij een kredietverstrekker is deze verplicht om de lening te melden bij Stichting BKR. Je wordt in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI) geregistreerd. Een registratie kan positief of negatief zijn. Een aantal voorbeelden van kredieten die geregistreerd worden zijn: roodstand op de bankrekening, het gebruik van een creditcard of een leaseovereenkomst. Ook bij het aanschaffen van een product op afbetaling kun je geregistreerd worden.

Een positieve BKR-registratie hoeft niet direct een belemmering te zijn bij het aangaan van een nieuwe geldlening. Wel kan dit van invloed zijn op de leencapaciteit. Indien je de maandelijkse termijnen op tijd betaalt blijft de registratie positief. Is dit niet het geval en ontstaat er een betaalachterstand van twee maanden of langer, kan er een negatieve registratie ontstaan. Pas op het moment dat er een negatieve BKR-registratie zichtbaar is op het BKR-overzicht, zal dit een belemmering vormen. Je kunt dus geen geld lenen zonder een toetsing.

Is jouw positieve registratie, om welke reden dan ook, omgezet naar een negatieve registratie en je wilt graag geld lenen bij een bank? Dan bieden wij je de oplossing!
Een greep uit onze recente BKR verwijderingen over geld lenen
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:Fideaal Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen

Word CoderingVrij!

Wij zijn een juridische dienstverlener gespecialiseerd in de vroegtijdige verwijdering van negatieve BKR-registraties. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis verwijderen wij dagelijks negatieve BKR-registraties. Laat CoderingVrij je helpen zodat je zonder belemmering geld kunt lenen bij een bank.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact op met één van onze juridisch adviseurs via telefoonnummer: 088-426 3737 of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Door Kevin heel fijn door het proces geleid en begeleid. Duidelijk, transparant en geen financiële addertjes onder het gras.

Alles met de menselijke maat en geduld van coderingvrij lees Kevin, uit handen kunnen geven.

Fijn en nogmaals Dank Kevin!
Lees meer
Danny Kuppers minder dan een maand geleden
5 / 5
Ik ben heel erg tevreden om welke manier en snelheid ik was geholpen.
Ik kan ze alleen maar aanbevelen. Hartstikke bedankt voor een topservice!
Lees meer
O Kinga minder dan een maand geleden
5 / 5

Veelgestelde vragen over geld lenen zonder toetsing

Wat is een BKR-registratie?
Een BKR-registratie is een melding in het registratiesysteem van Stichting BKR. Een BKR-registratie toont gegevens van een krediet dat je bent aangegaan voor een bedrag hoger dan € 250,- met een looptijd langer dan één maand. Kredietverstrekkers zijn verplicht dit te melden bij het BKR. Ook wanneer er een achterstand ontstaat of je de lening hebt afbetaalt, zal dit worden doorgegeven aan het BKR.
Kan ik een hypotheek krijgen met een BKR?
Bij het kopen van een woning of het oversluiten van een hypotheek zal er een BKR-check worden gedaan. Is er sprake van een negatieve BKR-registratie? Dan is het in de meeste gevallen niet mogelijk een hypotheek te krijgen of over te sluiten. De negatieve BKR-registratie zal dan eerst verwijderd moeten worden. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Wat kost het om mijn BKR op te vragen?
Het online inzien van je BKR-overzicht is gratis en is mogelijk is de website van het BKR. Wil je een gewaarmerkt BKR-overzicht ontvangen via de post, is dit te bestellen via de website van het BKR. De kosten voor een gewaarmerkt BKR overzicht zijn € 12,95. In drie korte stappen kun je online het overzicht opvragen en inzien wat er op jouw naam geregistreerd staat.
Kan het BKR iemand verbieden een lening te krijgen?
Stichting BKR verbiedt zelf niet om een (geld)lening te verstrekken of aan te gaan. Het BKR adviseert of oordeelt zelf niet en heeft slechts een registrerende functie. Het is aan de kredietverstrekker – en de acceptatievoorwaarden van deze partij – om te beslissen of er een lening verstrekt mag worden met een negatieve BKR-registratie.
Kan CoderingVrij mij helpen aan een lening?
Bij CoderingVrij verstrekken wij geen leningen. Indien er sprake is van een negatieve BKR-registratie kunnen wij wel assisteren bij het juridisch traject ter verwijdering van deze negatieve BKR-registratie. Wanneer de negatieve BKR-registratie is verwijderd, is mogelijk een lening aan te vragen bij een bank of kredietverstrekker.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment