Geld lenen zonder toetsing?

geld lenen zonder toetsing is niet mogelijk, maar CoderingVrij heeft de oplossing voor u

U wilt geld lenen zonder een toetsing en u vraagt zich af of dit wel mogelijk is? Dit is niet mogelijk maar wij, van CoderingVrij, kunnen u wel helpen met het verwijderen van uw negatieve registratie, zodat u weer geld kunt lenen bij de bank

Waarom heb ik een codering?

Wanneer u een lening afsluit bij een kredietverstrekker, is deze verplicht om de lening te melden bij het BKR. U wordt in het Centraal Krediet Informatiesysteem geregistreerd. Er zijn positieve en negatieve registraties. Een positieve registratie is bijvoorbeeld: roodstaan op uw bankrekening, het gebruik van een creditcard en een private leasecontract. Ook bij het aanschaffen van een product op afbetaling, wordt u geregistreerd. Indien u uw maandelijkse termijn op tijd betaalt, blijft de registratie positief, anders kan er een negatieve registratie ontstaan. Is uw positieve registratie, om welke reden dan ook, toch omgezet naar een negatieve registratie en wilt u graag geld lenen bij een bank? Dan bieden wij u de oplossing om eerst uw negatieve registratie te verwijderen.  


CoderingVrij

Wij zijn een professioneel bedrijf met jaren ervaring in de financiële en juridische branche. Het eerste gesprek is altijd gratis. Uit een intakegesprek kunnen we al concluderen of we uw negatieve registratie kunnen verwijderen. Mocht het mogelijk zijn, dan gaan we meteen voor u van start. Wij gaan ervoor zorgen dat uw negatieve registratie wordt verwijderd, zodat u weer probleemloos geld kunt lenen bij een bank.

Kosten codering verwijderen

U vraagt zich natuurlijk af wat de kosten zijn om uw negatieve registratie te verwijderen. Zoals u al eerder heeft gelezen, is het eerste intakegesprek gratis. Is het verwijderen van uw negatieve registratie mogelijk, dan schrijven we u direct in en gaan we voor u aan de slag. De kosten bedragen €199,-, ongeacht het aantal coderingen die u heeft.

Zodra we 10 soortgelijke zaken hebben bij dezelfde bank starten we gezamenlijk op, zodat we de kosten per cliënt laag kunnen houden. Het CoderingVrij Collectief is voor personen die geen haast hebben bij verwijdering van een negatieve registratie. Heeft u een spoedeisend belang? Neem dan contact op met één van onze specialisten en bespreek de mogelijkheden. ​

Geld lenen zonder toetsing is niet mogelijk, maar CoderingVrij heeft de oplossing 

Wacht niet meer tot de 5 jaren zijn verstreken, maar onderneem nu actie en laat uw registratie verwijderen door CoderingVrij. Geld lenen zonder toetsing is niet realiseerbaar, maar wij bieden u de oplossing om uw negatieve codering te verwijderen! Als uw negatieve registratie is verwijderd, kunt u weer geld lenen bij de bank. Vul vrijblijvend het formulier op deze pagina in of bel naar 088- 426 3737. 
© 2017 Coderingvrij . All Rights Reserved.