Lenen met BKR code 2

Wanneer je een negatieve BKR-registratie op je naam hebt staan met hierbij een bijzonderheidscode 2 vermeld, dan is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk een nieuwe lening af te sluiten. Code 2 is één van de meest zware bijzonderheidscoderingen die een kredietverstrekker kan plaatsen. Er zijn in totaal zeven verschillende bijzonderheidscoderingen die er geplaatst kunnen worden, zowel afzonderlijk als gecombineerd met elkaar.
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie met code 2 verwijderen!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

BKR-registratie met code 2

Ondanks dat er een bijzonderheidscode 2 gemeld staat is het altijd verstandig het gesprek aan te gaan met de kredietverstrekker waarbij je een lening wilt afsluiten. Tijdens dit gesprek kun je toelichten hoe een dergelijke negatieve BKR-registratie tot stand is gekomen. Ook is het van belang te noemen waarom de situatie op dit moment anders / verbeterd is en de situatie waarin de negatieve BKR-registratie is ontstaan zich niet meer zal voordoen. Dit laat zien dat het risico voor de kredietverstrekker momenteel nihil is. Hopelijk zal een kredietverstrekker dit gesprek mee laten wegen in de beoordeling wel of geen lening te verstrekken.

Blijft de kredietverstrekker afwijzend en kan er door toedoen van de negatieve BKR-registratie met code 2 geen nieuwe lening verschaft worden? Dan is de vroegtijdige verwijdering van de negatieve BKR-registratie de enige oplossing om alsnog een lening te kunnen verkrijgen. CoderingVrij kan je hierbij helpen!
Een greep uit onze recente verwijderingen van leningen met BKR code 2
Bank Bekijk de correspondentie
Bank:KPN Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Rabobank Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Directpay Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bank:Fideaal Bekijk de correspondentie: Bekijk hier de verwijderde BKR-registratie
Bekijk meer verwijderingen

De negatieve BKR-registratie met code 2 laten verwijderen

Wil je graag zo snel mogelijk van jouw negatieve BKR-registratie met code 2 af? Neem direct en vrijblijvend contact op met één van onze juridisch adviseurs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie. Vul het contactformulier in of bel naar telefoonnummer: 088-426 3737 voor advies op maat.
Gratis telefonisch adviesgesprek
  • 100% gespecialiseerd in de AVG
  • 10.000+ coderingen verwijderd
  • 100% gratis en vrijblijvend advies
  • Binnen 1 gesprek weet je waar je aan toe bent
Adviesgesprek aanvragen
Deze klanten gingen je al voor:
Ik ben heel tevreden met de hulp/bijstand van CoderinVrij. Super professioneel, aandachtig en sympathiek mensen. Altijd goed informatie en advies gegeven. Alles gingen zo snel dat het is bijna niet te geloven. Warme aanbevolen voor iedereen met welke BKR issue dan ook. Hartelijk dank.
Lees meer
James Afolalu minder dan een maand geleden
5 / 5
Eén woord voor CoderingVrij: Ongelofelijk! Mijn huurkoop auto werd economisch total loss verklaard in november. Vanwege vier(!) a-coderingen waarvan een A2-codering bij de ING kon ik niet opnieuw een financial lease afsluiten. Ik werd overal geweigerd, maar ik had voor mijn werk echt noodzakelijk een auto nodig. In januari belde ik naar CoderingVrij om te informeren of mijn coderingen verwijderd kon worden. De coderingen waren namelijk geplaatst onder vervelende omstandigheden waaronder de corona periode en inkomstenderving. Kevin had mijn verhaal aangehoord en gaf aan dat mijn casus een hele grote kans van slagen had. Ik ging akkoord, betaalde in 2 termijnen (normale procedure, dus niet versneld. Overigens heel erg fijn!) en CoderingVrij ging aan de slag. Ik werd gekoppeld aan Dhr. C. Blank. Hij heeft mij documenten laten aanleveren om mijn belangenafweging beter te behartigen. Ik belde vaak om te vragen hoe het er allemaal voor stond. Ik werd telkens gerust gesteld en alles werd door gekoppeld aan mij, zowel telefonisch evenals via de mail. 19 april j.l. werd mij medegedeeld dat alle coderingen waren verwijderd. Ik sprong een gat in de lucht en er viel een hele grote last van mijn schouders. Ik raad daarom ook iedereen aan om je BKR te laten verwijderen via CoderingVrij. Ze zijn goed in wat ze doen!
Lees meer
R. Felter minder dan een maand geleden
5 / 5
Veelgestelde vragen over leningen met BKR code 2
Wat betekenen de verschillende bijzonderheidscodes?
Er zijn in totaal 7 verschillende coderingen die een kredietverstrekker kan plaatsen bij een BKR-registratie op het moment dat er een achterstand ontstaat of er andere bijzonderheden plaatsvinden. Elke code heeft een andere betekenis en zwaarte, van een lichtere achterstandsmelding tot een zwaardere bijzonderheidscode 3 voor een afboeking. Wij helpen je graag met uitleg over wat er op je BKR-overzicht staat.
Kan het BKR iemand verbieden een lening te krijgen?
Stichting BKR verbiedt zelf niet om een (geld)lening te verstrekken of aan te gaan. Het BKR adviseert of oordeelt zelf niet en heeft slechts een registrerende functie. Het is aan de kredietverstrekker – en de acceptatievoorwaarden van deze partij – om te beslissen of er een lening verstrekt mag worden met een negatieve BKR-registratie.
Kan CoderingVrij mij helpen aan een lening?
Bij CoderingVrij verstrekken wij geen leningen. Indien er sprake is van een negatieve BKR-registratie kunnen wij wel assisteren bij het juridisch traject ter verwijdering van deze negatieve BKR-registratie. Wanneer de negatieve BKR-registratie is verwijderd, is mogelijk een lening aan te vragen bij een bank of kredietverstrekker.
Uitleg hypotheek met coderingen verwijderen
Laat nu jouw negatieve BKR-registratie verwijderen!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
coderingvrij brochure bkr-verwijderen
Snel CoderingVrij! Lees alles over hoe wij jou kunnen helpen bij de verwijdering van de negatieve BKR-registratie
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by CoderingVrij - Website gemaakt door WebSentiment